START! Jūs neesat tik vērtīgas, kā jūs to iedomājaties.

Šeit sen nav tādas kurāmir 18 un nevaīgas.

Visas ir tāda palietota prece un pie tam ne pirmā svaiguma.

Sievietes, samaziniet savas kosmosā uzceltās prasības līdz reāli tām līdz kurām esat vērtas.

nedolce_negabana  Nebija ienācis prātā, ka man vajadzētu šausmīgi pārdzīvot, ka man nav vairs 18... Kā arī nedomāju, ka VISU vīriešu ideāls ir 18 gadīga jaunava:D Varbūt kļūdos?

liedags1  Jā, "Deavid"kāda ir uzkāpusi Jums uz sāpīgo vietu tā ne pajokam.. esat izgāzies kā veca sēta, pazemojot citus, neapzināti esat pazemojis sevi...

kokote  Ha, ha = atkal kurvi dabūjis i tāpēc te besās. Katra (s) ir unikāls un vērtīgs ar savām vēlmēm, ja Tu tām neatbilsti, tad ar galvu vajag padomāt, kāpēc tā un varbūt kā savādāk uz dzīvi paskatīties, attieksmi pamainīt nevis savu glupību pa pasauli apkārt izrādīt.
P.S. pēc tāda teksta domāju vari klosterī iestāties vai piebiedroties klubiņam.Mums jau te viens ir, kurš sapņo par puiciski jaunavīgu zirgasti un arī tāds, kurš ar savu dāmu visulaiku plātās - esi velkomēts tajā apdalīto grupiņā.

remboss  Palasīju šeit tos komentus un teikšu kă ir no pieredzes. Šeit reāli iepazīties stabilām, ilgstošām attiecībām nav iespējams lai izveidotu ğimeni. 1.-ārt, ir jābūt ienākumiem, 1200 vismaz. 2.-ārt, sludinājumam kuram atsaucies, atbildi nākas gaidīt mēnesi, divus. 3.-ārt, gadu starpība, 4.-ārt, tās kuras sev neseko savam izskatam bet sevi iedomājas par princesēm. Ja es normāls vīrietis savos 65-cos gados vēlos atrast sev līdzvērtīgu sievieti ap 60 gadiem, no 150-170, slaidu, jo pats esmu formā gan gadi, augums, svars tad sievietes, piedodiet, 150 augums un 80 svars, nu nav tās odziņas.
Autors šim rakstam ir uzlicis konkrētu un pareizu izteiktu patiesību. Es netaisos te kaut ko, kaut kādai pierādīt, komentēt, jo sievietei pierādīt citu patiesību ir tas pats kas plikam apturēt tanku.

Droshs_Plecs  65 gados kāds vēl meklē sievieti? Vai nav tā kā laiks iet uz mežu? Come on. Un slaida sieviete 60 gados? Kāds naivums!

ketija64  droshs-plecs
PAŠAM PĒC 30 gadiem būs tie 60,un tad svētdienas rīta gulēdams blakus sievai domāsi..aizlaist medībās vai tomēr pie brūtes :)

Edgars37  Autor;), ko tu springsti;)? Realitate nesmade ne bezdarbniekus, ne slinkus, alkoholikus utt., uzlasa visu pedejo;), tapat ka veci draz visas spekainas, likas utt, kuram, pec anketas teikta, virsu neskatas;D. A ta anketas var stastit ko grib, tapat visiem zinams, ka uz rokas pirkstiem var saskaitit gadijumus, kad realitate aizvelk lidz anketam pasniegtajam, kur nu vel izradas labaka par virtualitati;).

liedags1  "Deavid", man ienāca prātā, par tām apvītušajām miesām: un ja nu mēs..tās "apvītušās"miesas tagad sanāktu kopā un paņemtu tevi "priekšā"...ko nu, tu neiedomājies kaut mirkli, ka mēs tevī atrastu ne vienu vien pavītušu miesas gabaliņu...

MonaLiza  Esmu ļoti vērtīga to ir atzinuši daudzi eksperti. Mani vērtē uz 645 milijoniem ! :))

Smaila  Man ir teikuši, ka man ir augstas prasības. Bet, ja man ir augstākā izglītība, mājoklis un auto, kāpēc lai es vēlētos iepazīties ar vīrieti, kuram tā visa nav. Un vēl vēlos brīvu vīrieti, nesmēķējošu. Un netaisos nevienu pārtaisīt, kā arī vēlos, lai mani neviens nedomā pārtaisīt. Vai nu sapas vai nesapas. Joprojām ticu, ka ir vēl arī normāli vīrieši. Gan jau arī manā dārzā reiz ziedēs rozes.

MonaLiza  Smaila tas ko vēlies ir normāli. vienkārši šeit esoši vīrieši nav tie labākie. tā kā viņiem tā visa nav tad viņi ´tādas sievietes kuras nevēlas viņus uzturēt nogāna .

remboss  Bet Tu tak vari iet kur sirds Tava kāro, mežu, tuksnesi, elli vai debesīm. Izvēle vienmēr Tava.

Floriana  Ak jē, 39 gadi un tic sū…. :D :)

Labrador  Smaila , tas viss Tavs , pieregjistreets Zemesgraamataa un Tu ar to vari riikoties , vai par to , ko Tu lieto , Tev jaamaksaa krediits?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu