Sieviete virtuvē, gultā, sabiedrībā...

Tomēr, kādā prioritārā secībā tam visam vajadzētu būt...kas būtu svarīgākais?:))

janka42  13:04
Jā, arī tā var teikt!

riebekle  Nu ja, ierauga un novērtē sabiedrībā, pamēģina gultā un tad pēdējais tests - cil garšīgu boršču prot izvārīt un vai vispār virtuvē var laist. :D

Vaukskis  Vissvarīgāk būtu, lai sieviete vandās sabiedrībā, tad gultā un tikai pēc tam pa virtuvi, bet es gribu, lai ir ačgārnā secībā !

Reds  Riebekle 12:45 - es to biju domājis tā ka sievietes gultā ir pasīvākas - guļ un izbauda vairak kā rāda savu meistarību :) Neviens jau par to nesūdzas - ja pārējais sapas, tad tur arī viss ir kārtībā.

riebekle  Reds, 14.43, nu gan tev slikta pieredze. :) Izsaku līdzjūtību.

Viirietis_V  http://jauns.lv/raksts/sievietem/296725-popularais-arsts-peteris-klava-sievietes-jus-neprotat-lietot
-virieti

Gojko  Visam būtu vēlams būt līdzsvarā.

liedags1  Ak, "sacensība"starp Reds un riebekle...beidziet...katram sava taisnība..

Paula6  Sievietei jebkurā situācijā vienmēr ir jābūt sievišķīgai sievietei, bet to, kas katram vīrietim/sievietei liksies svarīgākais viņu dzīvē, izšķirs tikai tie divi. Un jā, virtuāli, īpaši jau oho, izsvērt sievietes dzīves prioritātes, tāpat kā vīrieša, ir vairāk nekā muļķīgi, jo te jau viss ir atkarīgs no tā, cik cilvēkam ir "putnu" un savdabības galvā. Laimi personīgā dzīvē nu nekādi iemācīties nevar..pats būsi čīkstulis, nenovīdīgs un cilvēku nīdējs, tad arī pats laimīgs nebūsi nekad, liec kādas prioritātes gribi. No tā visa būs atkarīgs arī tas, kādu vīrieti/sievieti blakus katrs būs pelnījis un tieši sieviete, galvenokārt, veido savu vīrieti, neizvirzot sevi pirmajā vietā.

Ziids  14:43, tik tiešām,es arī izsaku līdzjūtību...

ketija64  Nav pareizie punkti..virtuvē saimnieko vīrietis, gultā arī noteicošais ir vīrietis, sabiedrībā tikai kopā ar vīrieti ..tad nu sievietei paliek lielais spogulis, vanna un smaids.

sarmucis  Galva ģimenē ir vīrietis, bet kakls sieviete, protams mājas pavards jāsargā sievietei, bērni putras katls, bet mednieks ir vīrietis - apgādnieks

Labrador  Latvijaa kopdziivee viirietis nekaadas prioritaates nenosaka , bet absoluuti un pilniigi pakljaujas sievietes uzstaadiitajaam prioritaateem. Ja domaa kaut daljeeji nepakljauties vai pat uzstaadiit savas prioritaates , tad attieciibu vienkaarshi nav.

Epifanija  pirmajā vietā ir gulta, otrajā vietā ir virtuve, var arī otrādi, bet sabiedrībai - būs gaidīt!:))

rokons  Bet aizmirsta ir viena komponente - SADZĪVE.

Ja neesi rīma - virtuve ik dienu-> 2 - 3 st.
Ja neesi sex automāts katru pārdienu -> 2 - 3 st.
Sabiedrībā iziesi, ja neesi deputāts, vidēji 0,2 - 0,5 st,

bet diennaktī ir 24 stundas :D

kokto  Sievietei tev jābūt visur . Tu taču nevari būt mazāk sieviete vai ne sieviete kādā no vietām ! Dīvains domu lidojums tev .

Spoguliitis  Gulta, sabiedriiba, virtuve.
Ja par ´svariigiem´ uzskata shos punktus.

Jauks_vakars  Svarīgākais, lai sieviete ir Sieviete tikai sava vīrieša gultā un virtuvē. Lai piedod tā saucamās uzmanības maukas, kurām ir nepieciešami skatieni un uzmanības apliecinājumi uz ielas no visiem krānu īpašniekiem...

kvarts  Pirmkārt ir vajadzīga sieviete, nevis tante, babene vai vēl kaut kas nesaprotams. Nevajag tikai liekuļot par lielu mīlestību, bet ja neštimmēs gultā,virtuvē vai sabiedrībā jebkurš meklēs atbilstošāku kandidatūru.

ponytail_PA  Un kāda kārtība vīrietim?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu