Profila foto

Esmu apņēmības pilna sākt jaunu skaistu dzīvi bez oho. Tāpēc gribu saņemt vēl pēdējos ieteikumus un laba vēlējumus no jums. Tātad kādu tad likt bildi tajā citā portālā? Te nereti dzirdēts, ka manas sacukurotās lokas nekam nederot, tātad vajag taisnus matus? Un blondi arī nekam nederot, tad kastaņbrūnus varbūt? Un uz ko likt akcentu - seja vai augums? Savādāk man te pārmet, ka pēc vaidziņiem spriežot esot riepa man, bet nemaz tik traki nav. Un vai auguma aprišu izcelšana nepievilinās nepareizos? Un kā ar smaidiņu - vajag? Jeb tas tikai nenopietnos piesaistīs? Un būšu pateicīga arī par labāko iepazīšanās vietņu adresēm.

coldlands  Atkal smieklīgi skan, kad par negatīvismu šeit oho, izsakās mona liza.
Solcja, atveru profilu, pacoleju, tak normāla bilde. Seja redzama, nav iebāzta rododendru krūma, nav zīmējums, vai kāds pasaku varonis, zemene starp pupiem, vai paplukuša dzivneka bilde.....

Adelante  11:23

Nav visām, kas dzemdējušas riepa vai riepiņa.
Pat vēl trakāk- 5 bērni dzemdēti, pēdējais ap 40 g.v., bet riepas joprojām nav. Slaida niedrīte, tikai sejas āda gandrīz atbilst vecumam.

Pusnakts_Orhideja  Es uzskatu,ka Tavam profila foto nav nekāda vaina!Bet patīc kādam vai nepatīc ir tikai gaumes lieta.Un vispār profilā jau var likt nezin ko,bet vienalga īsto bildi var redzēt tikai dzīvē.

Cerinju_Peeteris  mnprt bilde Teu tiesjaam tizla [par cilveeku IRLaa neko nezinu] .. kad iemetu to Googlee verificeesjanai tad man izmet “kandžas aparāts”

C_hloe  Solvitas, kādu mērķi izvirzi?
Ieliksi ar kko sarkanu, pievērsīsi milzu uzmanību, bet rēķinies, ka 80% būs seksa piedāvājumi un liela daļa no bezkaunīgiem precētiem onkuļiem.
Viņiem, vīriešiem, auguma aprises ir ļoti svarīgas, būs bildē slaids augums, vienalga kāda seja, nopietni.
Vari bildi sēpijā apstrādāt vai melnbaltu, tās vnm labi izskatās.
Smaidam ir liela nozīme, tāpat kā noslēpumainībai.
Gribi inteliģentu.... visā kopumā arī inteliģents vīrietis ir tikai vīrietis. Liec sarkanu vai visu augumu, būs atlase lielāka, bet arī iespēju vairāk ;)
Es ticu, ka ar TO cilvēku saved nejaušība, apstākļu sakritība, īstais laiks un īstā vieta. Vietu ieteikt nevaru.
P.s ir viens burvīgs brīvs vīrietis op.... ja ir interese, pateikšu kā atrast )))

valmierietis333  Raksturs jāmaina nevis bilde !

Es troļļiem nekad neesmu ticējis , tie vienmēr saka ,ka aizies , bet labākajā gadījumā aiziet zem cita profila un turpina traļļot !

Viennozīmīgi riepa jāliek bildē , tad paliek vieta iztēlei ;
ieliekot seju - tajā visa informācija nolasāma un nevienu vairs neinteresē ,kas ir zemāk! (nerunāju par tiem ,kas gatavi mesties virsū visam kas kustās !)

Chris1986  Nu, nevajag tā pārdzīvot, ja dieviņš nav devis skaistumu, varbūt, tev ir citas vērtības - piemēram, māki labi zāģēt. Bet, lai nerakstītu visādi dzejnieki un tamlīdzīgi nelikvīdi, acu vietā gan iezīmē tos smukos dolāru simboliņus - tas visiem viss uzreiz būs skaidrs, ar ko ir darīšana! :D

Dzhaz  Noteikti kailfoto! !!!

janka42  Viss ok ar tavu izskatu!
Gan jau tev pietiks gudrības pasniegt sevi jaunā vietā.
Tikai ir viens trūkums kas tiek uzskatīts par "tikumu" un tas traucēs iegūt vēlamo.
Bet par to pm.

EIZHENIJA_FINKA  janka tūliņ prezentēs noņemt bezlaulības vainagu, vispirms piedāvājot noņemt apenes un krūšturi viņa priekšā / gaišredzīgi zin/

dzozefinaups  Veiksmigs selfijs nav brivbilete-laimigai dzivei! No sevis neaizmuksi. Manuprat,reizem ielikt vienas acss bildi,vairak skaidribas,neka-visu augumu... :) Bilde piesaista merkauditoriju,paanalize,kas tagad uzrunaja,un,lai kada nebutu bilde,mainisies tikai portala nosaukums... Bet lai veicas!

fargo  Profila foto foto "Tāpēc domāju, ka topiņu sarkanu vajadzētu vai labāk tērpties zilā? Jo zilās krāsas viļņi garāki?"

>attēlā viļņu garums. un izejot no tā, tad tomēr "topiņam" vajadzētu būt sarkanam?

djg  c_hloe, Nepiekrītu tev ka visiem vīriešiem ir svarīgas auguma aprises.

janka42  EF Doma bij pilnīgi cita, bet katrs jau saprot pa savam.

lieliskaisvir  Adelante
Nu protams ka ir arī izņēmumi, tipa BEZ Riepiņas...un daudz tev tas ir palīdzējis?

Spoguliitis  Liec sevi. (tas gan ir subjektiivi)
Nedz bildei, nedz domaam nav ne vainas. Vari droshi atstaat.

MonaLiza  Pilsētā stervismu sejā lai cienītu. un anketā par sevi ....es esmu riebīga . Tas tagad modē. Jo agresīvāka , jo labāk. Vienvārdsakot esi īsts vecis ! tādi ups...tādas vīriešiem patīk.

Tinga  Liec tādu bildi, kas pašai vislabāk patīk, bez samākslotības un izlikšanās...un maini bildi pēc kaut kāda laika...Veiksmi!

Jauks_vakars  Fuu, beidzot...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu