Sņimai štani-budjem znakomitsa(tulk.novelc bikses-iepazīsimies)

Mūsdienu saskarsmes kultūras augstākā pilotāža ir uzākot saraksti jau pirmajā vēstulē sūtīt savas ģeniitāijas visā godībā?Es aizdomajos vai sabiedrība paliek reāli slima vai tas ir normāli -internets domāts tikai sarunai,kas sasitīts zemāk par jostas vietu.Neesmu" zilzeķe",bet to locekļu rādīšana jau sāk reāli uzdzīt jauna veida fobiju sarakstes uzsākšanai.

baluba  Nu nezin nezin, es tā neteiktu. Man neviena uzreiz ģenetālijas nav sūtījusi ;)

scheriff  Jums nemaz to bildīšu nav. ;) Ja būtu, tad albumā ieliktu. Jūs, tad varētu savā starpā dižoties, kurai varenāks Staltbriedis vai Laumiņa pagadījusies. Tā tikai leģendas un nostāsti. Piemēram būtu man bildītes atsūtītas - es gan palielītos. Publikai protams, seju aizklātu ar sūkli Bobu vai Deividu Haselhofu. Kas zina, ja labi labai materiāls iekrātos, varētu pat 2019 gada kalendāru nodrukāt. Būtu katra īsta PA fana mājoklī, kur acis pamielot. Virs virtuves gala pakārtu, uz nagliņas.

eloiza  Pag tas ir kā....izveidot albumu ar svešu čibriku bildēm?! Tas tak būtu cilvektiesību pārkāpums

burleska  Iz dzīves- viens normāls vīrietis tad, kad jau ilgāku laiku bijām pazīstami, atzinās, ka vienreiz arī tādu joku nostrādājis. Paskaidrot, kas tobrīd bija galvā, gan nevarēja :D Tā ka ne vienmēr baigie tizleņi aiz tā slēpjas.

Jauks_vakars  Ja tā ir taisnība, ko dāmas te raksta, tad sabiedrība tiešām ir slima! Sūtīt krānu bildes!! Es savējo pipelīti tikai klātienē atrādu!

eloiza  Un gan jau arī ne visiem/ām ;))

gvapitons  Katram mums ir savas noslieces, tapec uzreiz cilveki ir janodirs. Katrs esam ar savam divainibam, tikai diezin vai pasi ejat pie ta psihologa....

Ziids  internets daudzierm ir kā visatļautības kalngals, par jebko... šeit var gan apsaukāties, gan apsolīt noslepkavot, utt... nu un tie locekļi uz visa tā fona jau ir sīkums...

miers2  autorei tāds satraukums par šito tēmu, ka jāsteidz atvainoties ar piedošanām par drebulī iesprukušām nervu kļūdām :)))

coldlands  Ienāk, atver mētelīti, iepropellere locekli, aizver mētelīti, un atvadās.

eloiza  Nezinu...tiešam,ir visadi,bet esmu atradus vairākus interesantus draugus. Pat vairaku gadu garumā. Pilnīgi bez novirzēm.

savejais15  Līdzīgs līdzīgu pievelk!

valmierietis333  Škrobe milzīga , jūtos kārtīgi apdalīts - neviena neko nesūta , uz kurieni tā pasaule dodas,
ehh - būtu vismaz bilžukus sasūtījušas ,
esmu liels augstākās mākslas eksperts - novērtētu un atzīmes saliktu ... ;)

Pat apsolos konfidencialitāti garantēt un pretī savas stindža bildes nesūtīt ,lai nesastindzinātu jūsu pastkastīti !

Dāmas , tak esiet cilvēki ,apžēlojieties par nabaga cilvēku !
Iedomājoties vien paliek slikti ,kādu jautrību es palaižu garām !

No vientulības beidzos nost , laikam būs stindzis pastā visām jāiesūta - tik jāpameklē internetā pamācība kā to labāk darīt ,lai pretī ar ko saņemtu ! ;D

***Tikai tagad man atnāca apskaidrība , kādēļ dāmām tik ļoti patīk oho! ;D
Gan jau viņas tikai publiski sūdzās , klusībā ir laimīgas ,ka vismaz kāds kādu mākslas darbu iesūta !

Es nabags katru dienu ienāku ,paskatos kas jauns , secinu ,ka viss pa vecam - pastkastītē turpina svilpot vējš , nopūšos un velkot kājas pa zemi dodos padomāt!

Pilskungs  Par ko čīkstat - es arī ienāku, paskatos, bet nekad nejūtos kā nabags.
Arī no nelielām lietām var ko pasmelties !

MonaLiza  stindža bildes - Jaunvārds ! :))))
Kā iet Tavam stindzim ? :))))

marmorakaraliene  Nevajag atsevišķu indivīdu problēmas, kuri turklāt ir mazākumā, nogrūst uz visu sabiedrību. Sabiedrība tā nedara.

borzomi  Kāda nozīme ģenitālijai,ja tās īpašnieks nerunā.

Vairita  Peikrītu tēmas autorei par tipiem, tieši tā arī ir, fetišisti, krānu bildes un mīlākās pozas.....un kur nu vēl tie, kas raksta, ka esot super truper, un ja nepiekritīšu tūlīt un tepat, tad nāsies man stipri nožēlot.......riktīgs piiiiii, ko nožēlot? Ka uz svilpiena neaizskrēju? vienjārši nožēlojami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu