Ir viens psihopāts...

Man te viens vēstuļu draugs uzrakstija,ka grib darīt sev galu... A ko man tagad darīt?

anis  Ja nav padoma,zirgošanās gan nevietā. Kad pēc trīsdesmit gadu runāšanas(un ārstēšanās) kolēģa sievu sakasīja no asfalta,patiesi ne vienam muldēšana nebija prātā...

saulite34  Kaut kādu iemeslu tas vēstuļu draugs taču minēja,kāpēc vēlas darīt galu.

coldlands  Apbrīnojami daudz cietsirdīgu piplu, un jo tupaki jo cietsirdīgāki, spriežot pēc ģeneratoru temas.

kosrem  Lai iet! Novēli laimīgu tacinu un ejot kārties, lai nenoslīkst!

borzomi  Dabon nummuru un parunā.Mož dzīvē ko dižu būsi paveicis.

valmierietis333  Jāiet paturēt rociņa !

Droshs_Plecs  Ļauj lai dara galu. Dzīve ir pārvērtēta. Pašnāvība ir ļoti cēla un drosmīga rīcība, jo ir nepieciešams izcils dzelzs raksturs, lai ietu pretim Numur1 ģenētiskai programmai un iznīcināt sevi. Vēlu veiksmi, galvenais, lai nekļūst par dārzeni. Dzīve bieži ir sūdīga un ja vairāk nelaimīgu cilvēku darītu sev galu, tad statistiski sabiedrībā būtu vairāk laimīgu cilvēku. Nu, tīri pēc matemātikas.

studentka  Protams es arī nenovēlu, ka kādam būtu tas jāpiedzīvo ar piederīgajiem, bet uzskatu, ka cilvēkam ir tiesības pašam izvēlēties dzīvot vai mirt.Jūs jau nezinat kādās mokās šim cilvēkam katru dienu jādzīvo. Maz vēl ir zināšanu gan par to pašu depresiju, gan veģetetīvo nervu sistēmu. Man arī no stresa bija sagājusi čupā vegetatīvā-un nervu sāpes ir vienkārši neizturamas.vēl sūdīgāk, ka tu ej pie ārstiem un viņi saka-tev nekas nekait, domas par pašnāvību nebija, bet nomirt gan gribējās, jo tikai nāve rādījās kā vienīgais glābiņš. Man paveicās, ka neuzsēdos uz antidepresantiem, spēju nomierināties, un vienkāršiem līdzekļiem atjaunot nervu sistēmu, bet tas bija mans individuāls darbs pašai ar sevi, ne visiem tam ir laiks, jo ir darbs un ģimene par ko jārūpējas, pasūtīju visus dir..., arī visus radiniekus,jo tieši tuvākie cilvēki ar savu mierināšanu-"viss būs labi, viss būs labi", padomiem un uzbāzību- var tā izbesīt, ka iespējams tas ir tas pēdējais piliens, kas liek cilvēkam izšķirties par pašnāvību.
Manas mokas beidzās, kad prāts samierinājās ar to, ka nekad vairs nebūs labi,ka ar sāpēm arī var sadzīvot, pārtrauca izmisīgi meklēt risinājumus un pieņēma nāvi kā dabīgu dzīves sastāvdaļu.Bet iespējams, ne visiem tas derēs, sevišķi ja bērni mazi, jārūpējas par materiālo pusi. pienākuma, atbildības sajūta, kauns, neziņa un citas figņas var traucēt.Nu tur varbūt tuvākie var palīdzēt-noņemt atbildību un rūpes par materiālo.
Šveicē cilvēkiem ar ilgstošu depresiju ir atļauts veikt eitanāziju, pie mums diemžēl ne-tad nu pašnāvība daudziem prātiem ir vienīgais veids kā aiziet no dzīves.

krumuzagis  var palēkāt ar lecampauklu nokirtīsies liekais svars nebūs tik štruntīgs dzīves smagums

Jauks_vakars  Nu kā? Šis jau uztaisīja galu?

saulite34  Ja tev būtu lemts izdarīt galu,tu to vienkārši jau būtu izdarījis,bet tagad saņemies un vienkārši dzīvo,ja traucē prāts,atslēdz to un baudi dzīvi.

ne_tik_pareizs  iesaki darīt alu nevis galu

kosrem  ....Bet tagad vēršos pie tiem kas teica,lai iet.
Jā lai iet! Man dēls nodzērās un beigts. Pats to gribēja. Visādi mēģinājām glābt. Un tagad miers. Nav pat nekādu nožēlu. Zaglim jāsēž cietumā, dzērājam jānodzeras, un nav ko šķirot, dēls, māte, vai kāds cits.

nakunakutekuteku  Neko nevajag darit.Daziem ta ir poza,lai iezelinatu,bet ja nopietni nodomi- divtik neko neviens no malas neiespaidos.(no pieredzes)

MonaLiza  Oho ir pilns ar psihopātiem !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu