Savedēji!

Atcerējos radio raidījumu "Sirdslietu aģentūra"...pēc kārtējā raidījuma nolasīja statistiku - cik pāri izveidojušies, cik kāzas, cik bērni piedzimuši...vai cilvēkiem var/vajag palīdzēt satikties?? Vai Jūs piedalītos aktivitātes ar mērķi satikties?!:))

sol_a  Aktīvie vienmēr atradīs, bet pasīvie gaida kad viņiem pienesīs klāt.Bet arī pasīvie ir cilvēki ar saviem sapņiem.
Mana draudzene aizgāja uz iepazīšanās aģentūru, pēc kartotēkas izvēlējās sev tīkamu vīrieti, izrādija iniciatīvu un tagad dzīvo kopā jau 15 gadus.

Geisha  Doma jau ir laba. Kur iesi, kur skriesi, kur satiksi? Ne jau visi piektdienas vakarā iet uz Laternu stundu, Krekliem vai vēl kādu klubiņu. Arī taj pat Vecrīgā vecais štats joprojām savās vietās stāv kā kolonnas. Darbā? Bet tur tikai vai nu sievietes vai vīrieši. Kādreiz sen senos laikos varēja tīkamam vīrietim aiz mēteļa pogas patīk iepirkuma tīkliņu un pieturā to vīrieti ar tīkliņu izmakšķerēt no tramvaja. Tagad tos labos tīkliņus vairs Ķīna neražo un tāpēc vīriešus nevar nomakšķerēt.
Es publiski neietu, bet uz ātrajiem randiņiem aizietu gan. Intereses pēc. Anketu nodod un gaidi kandidātus. Tas ir tikai normāli. Sen senos laikos brauca precinieki ar savedējiem.

Marija_Anna  oi , Geisha , ir man tīkliņš vēl :)) ! Tikai daudziem vīriešiem tagad rāvēslēdzēju jakas . Kur tīkliņu kabināt?

Spoguliitis  Uz pirmo jautaajumu atbilde ir - Jaa, bet uz otro - Nee.

Neratnais  Satiku ari šeit reiz foršu sievieti... Kā vakar atceros... Visadi gadās! :;)

av2  es ? Nee. Man patiik....pa veco modi, pats iepaziistos utt :)

Vaukskis  Jā, vajag palīdzēt satikties- te jau pietekoši daudz un pareizi minēts, kāpēc ! Es arī piedalītos kādā "ātrajā randiņā" tīri ziņkāres dēļ. Ilgāku laiku svārstījos par piedalīšanos kādā no portāla iMiss.lv rīkotajiem pasākumiem Rīgas kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi", līdz kļuvu tiem-diemžēl- jau par vecu.. . :(( Tagad pat to portālu nevaru atvērt, vai jūs tāpat ?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu