Vai sievietes ir ļaunas?

Jautājums sievietēm: Vai kāds vīrietis ir kādreiz jūsu dēļ raudājis? Un kā tājā laikā jutāties?

valmierietis333  Nav ļaunas - viņām tikai atmiņa laba ! ;)

Geisha  Raudājuši ir. Bet ļauna neesmu.

puuuka  Kāpēc Tu domā,kad vīrieti var saraudināt tikai ļauna sieviete?Un kāpēc domā,kad vīrietis nevar raudāt?Arī vīrieši ir cilvēki un arī viņiem ir tiesības raudāt,es tajā nesaskatu neko nosodošu.
Atbildot uz tavu jautājumu...ir raudājis,pirms daudz gadiem,kad biju izoperēta un viņš sēdāja slimnīcā pie manas gultas,kā jutos ...nezinu,biju vēl narkozes iedarbībā.

Tessa  ir. slikti jutos. taja laika posma es vispar slikti jutos. bet pec tam bija liels prieks un gandariijums, ka nepadevos un piebeidzu to lietu :)
torpeduška, vajag speciigi novest sievieti, lai viirietis raudatu ne no laimes. un tur nav nekada sakara ar ljaunumu.

liepulapa  Ir cēloņi un sekas.Bēda var būt abiem dzimumiem.Raudāt var, ja ko zaudē, kāds mirst vai var pārdzīvot otra sāpes, citos gadījumos ir krenķis par to , ja kautkas nenotiek pa prātam, un tas pārsvarā ir tas nejēdzīgākais -egoisms, citu rīcību nepieņemšana, sevis žēlošana , nespēja uzņemtiea atbildību, vaimanāšana par to kas nav.

krumuzagis  drīzāk, glupas, večus kacina ar replikām, vai ta tiešām nevar, ir te mājā vīrietis, pēctam streso, ka no viņām izvairās, kad strādājot alkohola noliktavā sauc jaunu darbinieku iedzert šnabi

Ziids  1.- jā ir Raudājis, kad piedzima bērns,...no prieka emocijām, asaras bira.. acīs atspīdēja Laime..
2. kā es jutos? Kā sievete, kura tikko dzemdējusi- bet Laimīga,,,
3. Ceru , ka uz topika tēmā minētiem jautājumiem atbildēju.

AivarsN  Sievietes tikai kompensē savu fizisko vājumu ar smukumu un nedošanu,kā arī citām sīkām nejaucībām.

Marija_Anna  Diez vai ļaunuma dēļ sieviete izprovocē vīrieša asaras un vēl speciāli. Drīzāk tās ir dusmas, bezspēcība, aizkaitinājums, neapmierinātība, nogurums,pārmetumi. Kauss iet pāri malai, emociju daudz, vārdu vēl vairāk, tā arī sanāk sarunāt lieku.
Var gadīties aizskart īpaši jutīgu tēmu vai stīgu.
Pie veselīgas domāšanas seko nožēla. Par nepareizi izteikto, ne par būtību. Jo tā bija atbildes reakcija uz kādu izpausmi.
Manis dēļ raudājuši nav. Es vismaz tā ceru.

krumuzagis  es drīzāk raudu ne dēļ sievietes ļaunuma, bet aiz izbrīna un nesapratnes nu kā tā var darīt, iet kautko pīpē, veči lai pīpē cik uziet, atrāk gaiss būs tīrs man būs vairāk draudzenes ar ko draudzēties

coldlands  Nu agra bērnība, mana mamma mani noveda līdz asarām, ar siksnas palīdzību.
Bet pieaugušam esot, raudāt dēļ tantas, nu izvinite, man to nesaprast.

piladzoga  Sievietes ir tikpat dažādas kā vīrieši,ir patiesas un ir "po žizņi" aktrises.gan jau kāda ir arī ļauna un bezjūtīga..
Manis dēļ ir raudājuši vīrieši, tomēr ne dēļ mana ļaunuma ,bet dēļ sava egoisma.

straume22  Raudāja visi. Sākumā aiz lielas laimes, ka satika. Tad vienkārši raudāja. Tad raudāja aiz prieka, kad šķīrāmies. Pēdējās asaras neslēpa(skaidroiJ visas savas autoBiogrāfijas nianses).

straume22  Ā, un:" Un kā tājā laikā jutāties?" -Es paliku nelokāma.

alvis25  Sievietes ir ļaunas jau būtībā . Tas ir viņu dabā lai izdzīvotu .

krumuzagis  varjau but viss ir citādi ne kā sirds to jūt

Momo  Ir raudājis. Bet ne jau tāpēc, ka es ļauna. Tāpēc, ka sevis žēl palicis.
Raudāt vīrietis var un vajag, var nobirdināt asaru bēdās, bet ne savu stulbumu, bezspēcīgas dusmas apraudāt.

ramsta  Jā, kad gāju prom no vīŗa, viņš raudāja. Nebija glītākais skats un nezināju, ko lai dara tajā brīdī, bet atgādināju, ka beidzot jādzīvo sev, nevis kādam citam.

riebekle  Vai sievietes ir ļaunas? Ne ļaunākas par vīriešiem.

raina1970  Raudājis ir- bet , ne manis dēļ, ---savu padarīto darbu seku dēļ, kad nu bija jāuzņemas par tām atbildība.. protams, ka to nedz gribējās, nedz bija patīkami, un , droši vien, arī vispār nebija domājis, ka tādas varētu būt.Kā jutos--- nekā, bija vienaldzīgi , jo viss, kas pārdzīvojams- jau bija pārdzīvots, lēmums pieņemts, un prātā un sirdī- miers.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu