Ko darīt tām, kuras ir izkritušas no aprites?

Piekrišana no vīriešu puses ir tikai vieglas uzvedības sievietēm, pārējās krīt ārā no aprites, jo vīrieši ar tādām neprot apieties, nesaprot kas jādara ar tādām/neprot tādu mašīnu uzkurbulēt - vajag mašīnu, kas pati brauc/ ???

Kurts69  kas ir "Aprite"? Sekss naktī no piektdienas uz sestdienu? Neregulāras tikšanās? Dažus mēnešus ilgstošas attiecības? Randiņi?
Nav jābūt pārgudram lai pateiktu, ka tās kas izrāda iniciatīvu un ir uzstājīgas pie randiņiem un seksa tiek vieglāk. Bet vai tāds ir mērķis? vai tā ir "Aprite"?

Araabs  Viņas var pateikties emancipācijai un gudrajiem sieviešu žurnāliem:))

Sara7  Nekad nesmu domajusi par kaut kadu ”Apriti”
Nevajag psihologjiski sevi norakt. Ja, sieviete pati sev vairs nav interesanta, kapec lai vinja butu vajadziga citiem? Ta ka, nevajag meklet iemeslus citur.

coldlands  Ka ko darīt, adīt zeķes, un skatīties seriālus.
Ah aizmirsu, tuseties oho, laizīt pakaļu rizikam.

Edgars37  Es a nesaprotu, kam mocities un kurbulet nelikvidu😮😃?! A ko tam darit😃? Tak i oho PA👍😃!!!

vellata  Mans svars man neļauj būt vieglai uzvedībā. Bet vīrieši mani grib kā traki.:D

Jurijs55  LV plašuma"apritei" nav. Varbūt pameklēties citos EU sturos ? Ja esi brīva, ja nav rūpējas par kaut ko, vari pameģināt sameklēt darbu, junas attiecības, un padzīvot citur. Kaut piedalījamies OHO blablablās kā pļapīgie kaimiņi, daudzas OHO sievietes dzīvo patālu no LV - Vācijā, Holandē, Anglijā, Īrijā un viņas izklausas laimigākas nekā tās kuras dzīvo šeit.

ketija64  Nekad neesmu bijusi vieglas uzvedības sieviete, bet par uzmanības trūkumu no vīriešu puses sūdzēties nevaru.Ir gan komplimenti ,gan uzmanība.Par apriti nezinu ,tas skan kā... no rokas rokā un nebūtu pieņemami man kā sievietei.

mellene_85  patika komentārs par kurbulēšanu. redzams, cilvēks izārstējies, uz rūtainu mēnesi neskatīsies.

garinsh207  Tas tipa,,vieglas uzvedibas,,tas daudz,daudz grutak sakit,dabut, vismaz virietim vulgaris,tur jabut jau ar gana augstu apzinas limeni,dzivesgudram,materiali nodrošinatam,dzivesoriecigam.
,,vieglas uzvedibas,, - tas vnk aiz skaudibas tiek piedevets

kjirsis_X  izbaudīt krišanu. un paskatīties apkārt. Aprite = vāveres ritenis

MonaLiza  Fargo...viena saprāta balss !!! šajā pa tuksnesī...

mellene_85  tādi uzpūtīgi komentāri tādai izdomātai tēmai. ko darīt izkritušajām-izbaudīt kritienu. Ja tas vispār ir kritiens, varbūt novērotāji kļūdās. Jo sena skaista paruna saka, ka kādam tu vnm būsi jauna meitene. Meklē to kādu!-ja tas tev aktuāli. Ja nē, sēno, ogo, dejo,ķemmē kaķi
Ko darīt novērotājiem? Sakārtot savu dzīvi, lai tā būtu tik ineresanta, ka tajā notiekošais izkonkurētu prātiņos to vietu, kura pašlaik nodarbināta ar svešā atslēgas caurumā saskatītā analīzi. Common, novērotāji un analizētāji! Dzīve ir tikai 1!

Gojko  Tālāk būs tikai sliktāk.

Spoguliitis  P.S. Un visbiezhaak egoistisko - nemaak, pareizaak buutu aizvietot ar negrib-nav vajadziibas. Ar vienu negrib, bet ar citu grib. Nekaa sarezhgjiita.

Labrador  Varbūt šo sieviešu rīcībā , uzvedībā ir kas tāds , kas vīriešus atstumj un nerada vēlmi iepazīties. Kaut gan ņemot vērā Latvijas realitāti - aizvien pieaugošo brīvo sieviešu deficītu un vairuma brīvo vīriešu gatavību izmisumā uz jebko , pat resnai neglitai sievietei ar riebigu raksturu ,nevarētu būt problēmas atrast savām prasībām atbilstošu partneri.

borzomi  Labradors drēbi runā.

Ja grib,tad ir.

EsparTevi  Sieviete ir pieprasīta, ja tai ir ambīcijas un tā ir neparasta! Taču vīrietis ir mednieks, ja viņam vajag tas nomedīs jebkuru! Medības turpinās bezgalīgi, tāpēc sieviete jāturpina izsprukt un vīrieša uzmanība būs garantēta! Tās kuras ir ´´garšīgākas´´ par citām var spēlēt pele kaķis, pārējām jāizdomā kas viltīgāks, teiksim vismaz 2 soļus uz priekšu...:)

liepulapa  Vārds aprite nav piemērots, ja vien runa nav par prostitūtēm.

liepulapa  Ja runa ir par prostitūtēm!!!!!!!!

TevToVajag  Epifanija, ja vien Jūs esat reāla persona, kaut kas ar Jūsu domāšanu, vai pieredzi ir absolūti greizi. Ļoti iespējams, ka Jūsu aizspriedumi, kas balstīti uz kādu seklu gadījumu, veidojuši Jūsu stereotipisko domāšanu. Sekojoši - Jūsu pieredze ietekmējusi domāšanu, vai arī - ļoti iespējams, ka domāšana ietekmējusi pieredzi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu