Kāda tad ir tā "foršā meitene"?

Tēmu rosināja av2 rakstītais iepriekšējā tēmā: "Tik daudz sieviessu pasaulee, un tici man, daudzas, tiessam daudzas ir tiiri forssas"
Vīrieši, kāda tad ir tā "froršā meitene", kuru jūs iekārojat?
Iztiksim tik bez banāliem jociņiem - tipa, "kas hoķa laikā no ledusskapja pienes aliņu un ar zobiem korķē vaļā" :D

eksim_braalis  (13:53) Jauna, skaista, slaida, taču pupaina, izcila gultā, lieliska virtuvē, turīga. Tas tā īsumā.

Un daudzas tu tādas esi saticis dzīvē - 7 in 1? Un pēc rakstura var būt ragana?

Laimnese  Kāpēc, daudzi šeit rakstīto uztver tik nopietni?

Eiropa  Sēžu nesaprašanā - kāda varētu izskatīties astaina distrofiķe???

krumuzagis  pasaka ko domā, un ja tu kaitini viņu aizsūta tevi ceļojumā ar vienvirziena biļeti

Drole  >> 17:32
https://i.pinimg.com/originals/0e/82/f4/0e82f4b88242175cebba769b86caba73.jpg

multi  Iekārot var daudz ko! Patīk bentlijs, bet jābrauc ar vecu golfu... Tas pats ar sievietēm, patīk lieli dibeni, lieli pupi un skaista seja, bet jādzīvo kopā ar ....
Sievietēm jau līdzīgi, šaubos, ka kāda sapņo par veci ar alus vederu..

miers2  Forša ir tāda, kuras tuvums ar viņas sentimentu nesāk kaitināt otrajā rītā pēc seksīgas nakts..bet ar to taču tik un tā nepietiek, lai iepazītos

Marija_Anna  Papildienājums jautājumam par foršo meiteni : Kāda ir meitene , ko ne tikai iekārojat, bet ar kuru gribat būt kopā ilgi , maksimāli ilgi ? Vai tie paši uzstādījumi saglabājas , jeb ir kādas izmaiņas?

miers2  Ilgtermiņā sāk iezīmēties cita tendence - ja man ar viņu gribās, tad viņai ar mani gan negribās :))

Marija_Anna  Chris1986 , tās bērnu pļāpas ir interesantas pirmajā izpildījumā, uz "bis" nav klausāmas no pieauguša vīrieša.
Tad pasaki, kāpēc tev to pretējā dzimuma pārstāvi vispār vajag, ja tas ir tāds emocionāls, fizisks un materiāls apgrūtinājums?
Tikai vēlmju realizēšanai , egoistiski izmantot un pasūtīt, nākošajā vēlmes reizē augstsirdīgi atvēlēt tās dažas pārdesmitminūtes?

ketija64  par foršām meitenēm vajadzēja domāt 7.klasē, tagad laiks domāt par foršām dāmām savā vecumā

valmierietis333  Tāda ,kura izbauda tavu klātbūtni , nezāģē un neaizraujas ar pasaku tēlu un scenāriju ievilkšanu reālajā dzīvē , nepadodas korporāciju un ēnu valdību uzspiestajai zombēšanai!

-Ja reiz šī ir kotlešu tēma , tad tāda ,kas nesmādēs manis izceptās kotletes ! (varētu jau dot pašai cept , bet tā būs gumijas stiepšana , pastāv risks ,ka tālāk par kotletēm šajā gadījumā netiks - izsecināju no citu džeku pieredzes - vispirms jāpierunā ,tad jāapmāca ,tad jārij - un vakars klāt - jāiet kājas pūtināt...) ;D

garinsh207  Gribet var visu ko no meitenes,bet tik un tā lidzigs pievelk lidzigu,un tas galigi nenozimē,ka bus labs rezultats,ceretā laime- taisni otradi

LIGLA  Man gribas piešķirt Cemodanam ordeni-jo tas ir īstais vērtējums.Mums vislabākais ,foršākais ir tas kurš pēc nesaprotamiem parametriem ir vismīļākais.

coldlands  Ziids, tatad slaidas sievietes tava uztvere skaitās distrofikes?

AivarsN  Viss ir vienkārši. Ja tikai seksam,tad vislabāk derēs brīvi domājoša,moderna sieviete. Bet ja ģimenes veidošanai,tad tieši pretēji,-tādu,kuru pēc iespējas mazāk ietekmējusi antiģimeniskā ideoloģija. Tātad,seksu būs vieglāk noorganizēt Rīgā,bet sievu ņemt būs jādodas uz pēc iespējas attālāku nomali. Laikam jau tā ir bijis arī agrāk,Blaumaņa laikos,Lāčplēša laikos. Ne velti vēl šodien tik aktuāla tā ideja par tālo Ziemeļmeitu. Tātad,kopā dzīvošanai tautu meitu,bet izklaidēm intermeiteni.

Kurts69  otro dienu mokam "foršo meiteni"..., un šī kā neatklājas, tā neatklājas

Epifanija  tagad minēšu, foršā meitene ir tā, kura gultā dara visu ko vīrietis vēlas un šim nekas nav jādara! pasakiet vēl tikai ka tā nav! :))

neko  pasakiet vēl tikai ka tā nav! :)
---
10:46. nē ta nav, jo ar foršu vīrietim pašam daudz ko griba darīt:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu