Laiks un attiecības

tāda muldamā tēma. Gan jau katrs ir ievērojis, ka laiks mēdz gan skriet, gan vilkties. Un bez šaubām, jaukie brīži skrien, bet draņķīgie pārvēršas nebeidzamā murgā. No šī rodas secinājums, ka laimīgajiem dzīve ir īsāka, bet neveiksmīgajiem garāka. Tātad ja vēlies dzīvot ilgāk, nav vērts meklēt to "Īsto, vienīgo"...:) Mans dienas jautājums jums (mīļie Oho dīkdieņi) - kam jūs dotu priekšroku? Ātri un skaisti, jeb ilgāk, bet nu tā - pelēcīgi?

Mirdzina  Skaisti! Lai ir ko atcerēties!

Eneile  Kurt. Es nekur neesmu teikusi, ka kaislīgi cilvēki nespēj mīlēt :) Es tikai saku, ka ne vienmēr laiks, kad cilvēks ir laimīgs, paskriet nenormāli ātri. Arī laime var būt dažāda.
Tik pat labi laiks var paskriet ļoti ātri, ja esi vienkārši stresainā rosībā, kurai ar laimi nav nekāda sakara.

mellene_85  laiks skrien ātri, kad tu ar slēpēm laidies no kalna lejā. laiks skrien lēni, kad tu bez pacēlāja rausies augšā. Praktiski domājošā publikas daļa no šī visa noteikti uztvēra tikai to, cik svarīgs ir pacēlājs.

Ellocka  Laimes brīži ir skaisti ar to īsto un nekur nav definēts, ka viņam jābūt vienīgajam (dzīvē). Ja laimes brīži bijuši ar kādu un abiem līdzvērtīgi, tie būs vēl, arī, ja katrs ies savu ceļu tālāk un mācēs gan ņemt gan dot un arī nākamās attiecības veidot ne-pelēcīgi.

Epifanija  var būt arī ilgi un skaisti, tik nesaprotu, kāpēc, tas nav pieminēts, nav jākrīt tikai divās galējībās, ir jāpiedalās pašā procesā, lai kas veidotos, ir jāiepazīst, lai saprastu vai ir īstā, ir jāiemīl, lai kļūtu vienīgā, neapšaubāmi otram ir jāveltī pietiekoši daudz laika un ik dienas, lai kas turpinātos uz - man tevis nekad nav par daudz! "Tu man patīc, jo saņemot no tevis sms mana diena aizsākas ar smaidu, Tu man patīc, jo ,kad tevis nav, pārlasot tavas sms, es smaidu, Tu man patīc, jo Tu radi manā dzīvē prieku... " tas taču ir tik elementāri un viegli, kādu mīlēt un tās nav ciešanas!

Skarlete  Pazīstu onku 92 gadi. Ja viņam jautā, kā nodzīvot tik garu dzīvi, viņš saka - "nevajag dedzināt sveci no abiem galiem reizē!"

janka42  Daudz svarīgāk ir KĀ Tu dzīvo nevis CIK Tu dzīvo!
Kvalitāte svarīgāka par kvantitāti..

MonaLiza  KURTS69 apgalvo....latvijas sievietes ir pārāk slinkas lai noturētu(!!!) vīrieti pat gadu !!!!

egocentrisks personāžs .

Garoznieks  Skarlete, sveika! Šodien galva smaga, bet gribu saprast Tevis teikto, būtību - "nevajag dedzināt sveci no abiem galiem reizē!"

Skarlete  Atb.18:05!
Pelnīt - nodzert;
Sieva - mīļākā;
Sportot - pārēsties, pīpot...
Mācīties - zināšanas izniekot;
utt.
Onka vēljoprojām ir paraugs visiem, ar skaidru prātu un labu veselību!:)

Garoznieks  Skarlete, pateicos.

Kurpe  Neapgāžama loģika tēmas autoram ar lielu daļu patiesības, ja ņem vērā relativitātes teoriju. Vienīgi nesaprotams ir apgalvojums par "vienīgā un īstā" meklēšanu, it kā dzīve bez vienīgā un īstā ir mazāk veiksmīga un noteikti līdzinās nebeidzamam murgam ar bezgalīgi garu ciešanu virkni! Manuprāt, priekšroka dodama dzīves kvalitātei, ne garumam un ilgumam, kaut arī ciest skaisti, tā ir patiesa māksla!

LIGLA  Es par to domāšu rīt teica Skārleta un piesprauda pie pelēkās kleitas sarkanu rozi.

liepulapa  Pats tu oho dīkdienis!

_Krasula_  Kāds ir nolemtais dzīves garums, tāds arī ir. Neatkarīgi no tā, vai laiks ir skrējis vēja spārniem jeb vilcies kā bruņurupucis. Normāli dzīvē ir gan paisumi, gan bēgumi.
Ja par laiku kā tādu, tad tas izkūst nemanot piepildītā dzīvē. "Draņķīgie brīži" arī nebūt nav tik gausi. Drīzāk vienmuļība, iespaidu trūkums, bezcerība. Un vistrakāk, ja ir garlaicīgi pašam ar sevi.
Laime savā ziņā ir attieksme pret dzīvi, kuru neveido tikai privātā dzīve.
Vai tad ātri var būt skaisti? Pat hamburgeru norijot steigā nevar saprast pēc kā tas garšojis.

Letija  Var būt ilgi un skaisti.
Kas ir skaistuma paildzinātājs? Ģimene, bērni.
Tu priecājies par viņu sasniegumiem un esi laimīgs, redzi, ka Tavai laimei ir nākotne, tā neizgaist, bet turpinās.
Lūk, pierādījums laimes ilglaicībai!
Vai dzīve paiet ātri, ja esi laimīgs? Varbūt. Bet tā tad būs tik piepildīta, ka vienalga šķitīs, ka milzumdaudz kā ir bijis.

Paula6  Interesants secinājums..."laimīgajiem dzīve īsāka, bet neveiksmīgajiem - garāka" un "vai vērts ir ilgi dzīvot un meklēt to vienīgo un īsto"? Ātri un skaisti un pelēcīgi lēni...tā vietā man gribētos labāk teikt: saturīgi un interesanti, jo katra diena atnes ko jaunu, nebijušu, kaut vai sīkumiņu kas dod prieku..saules stariņš rīta rasā, vai pelēcīgā dienā sajūti uz vaiga lietus lāsi..tā ir kustība un dzīvība, kas, kā tāds dzinulis dod spēku dzīvot. Tāpat kā mīlestība, pieķeršanās, simpātija, kaisle, kas var būt lēni dzimusi vai dzirksteļojoša un mutuļojoša, kā tāds strauts no liela augstuma, bet ja visu laiku lielām acīm skatīsies un meklēsi "kur esi mana vienīgā"? tad var būt ka tādu arī nesatiksi. Tāpat kā dzīvē pēc asaras un bēdas, negaidot nāk prieks un laime ar simtiem toņu, nokrāsām un, kamēr to visu nebūsi izbaudījis, tad viss apkārtējais arī liksies pelēcīgs. Man tādas domas kā autoram nav prātā nākušas..dzīvoju katru dienu ar n-tām nokrāsām un sajūtām, par garlaicību vispār nerunājot...nav tam laika!

RRAGANA  Ceru, ka Kurcis brīvdienas būs atpūties tik īsā setā, ka pirmdien knapi kājas vilks :)

Labāk ir vidēji! Nu tas ir tā-kā tāda zebra-ātri, ilgi, ātri, ilgi utt. Lai vidējais svērtais = vienādi interesanti ar atmiņām krāsainām, dzīvām un spilgtām, izjūtām rāmām un karsti nepieredzētām, zeltainu sauli pelēkās debesīs, lietu aukstu un dardedzi košu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu