Galvenā mūsdienu sievietes problēma ir atrast vīrieti, kurš būtu vīrišķīgāks nekā viņa!

burleska  Shining, te ir diskusija, kur jebkurš var izteikties, tā ka droši ;) Vispār jau es aprakstīju savu pašreizējo dzīvi, kad vīrieša nav klāt. Tu tur pieliki vēl vīrieti un piedomāji ugunsgrēku dzēšanu un komandu izkliegšanu, bet ok, domu sapratu. Es drīzāk biju domājusi, ka, ja tāds vīrietis ienāktu manā dzīvē, ka es varētu ļauties sievišķīgākām nodarbēm, es labprāt to darītu. Bet varbūt jāsāk no otra gala, jāļaujas sievišķīgākām nodarbēm un tas piesaistītu pareizo vīrieti ;)

Ievinjata  Galvenā musdienu problēma ir atrast vīrieti, kurš virtualās sarakstes pirmajās vēstulēs neuzplijās ar seSku.

LIGLA  Viss atkarīgs ko katrs uzskata par vīrišķigu sievieti.Ja to ,kura viena rūpējās par saviem bērniem ,pie kuriem viena pati noteikti nevarēja tikt ? Vai tā,kura strādā 3 darbos ,lai savilktu galus,kura brauc ar mašīnu ,veido savu biznesu,rok dārzā zemi un skalda malku ?Tad atļaujiet pajautāt -kā viņa var atļauties būt sievišķīga ?Ja vīrieš´veidīgie vīrieši pat alimentus reti kurš maksā.Pilnīgi piekrītu-ja blakus ir īsts vīrietis -tad arī sieviete kļūs sievišķiga-nav jau muļķe.

puuuka  Lai cik stipra nebūtu sieviete, tā grib, ka vīrietis ir stiprāks par viņu. Un ne tamdēļ, lai tas ierobežotu viņas brīvību, bet tapēc, lai viņš iedotu tiesības kļūt vājai.
/E.M.Remarks/

shining  burleska 15.14 es teiktu, ka tieši Tavs "varbūt" ir pareizais risinājums. Tām 8h darba kāda cita labā jābūt pamatotām atdevē, ko nemēra naudā, bet gan dzīves kvalitātē (piepildījumā, subjektīvi). Citādi: no darba zirgs nosprāga.

siikaa16  Esmu sievišķīga, bez uzaudzētiem pautiem. Man nav tadas problēmas.

jurks  Kas meklē- tas atrod! Protams ir saprāta robežas! Un ja nu ir tik traki, ka neko piemērotu nevar atrast, tad vien jāpieņem to kā likumsakarību, jo pret dabu mēs esam bezspēcīgi, ja tai ir savas ieceres attiecībā uz vīrišķību un sievišķību! Var būt tos apvienot vienā, kā tagad modē- divi vienā, vai savukārt pamainīt vietām! Dzīvosim redzēsim! Bet meklēt vajag turpināt, jo tāds ir mūsu uzdevums, arī dabas uzstādījums!

gertrude  mana galvenā problēma, goda vārds, nav atrast vīrieti.

Ziids  ehh... galvenā problēma, nu kā tā var formulēt??? :DDDDDDDDDDD.................. varu pačukstēt, ka mana šābrīža galvenā problēma nākošnedēļ TA iziet bez aizrādījumiem... :DDDDDDDDDDDD, tad - nākošā galvenā problēma- nomainīju gultu, vajag jaunu gultasveļu...:ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd.............

Jurijs55  Interesanti, kā ispaužas "musdienu sievietes vīrišķīgums" ?
Nākt skatīties preces Amazonā vēl nenozīmē kļut par Amazoni.

Tessa  nassa, beidz lasiit Kuģuģi, tev tas nenak par labu.

laukroze  vīrišķīgums izpaužas Jurij tā, ka sieviete viena pati audzina bērnus un tie arī izaug par labiem cilvēkiem, bet visiem kā viens tāpat paliek traumas no bērnības!!!, bet vīrietis bieži vien pament savu ģim.: bija pa grūtu, vai raksturi , vai vēl kāds iemesls, nu ja jau esi radījis bērnu, tad 100% jāuzņemas atbildība, mūsdienas tik daudz variantu kā izsargāties, bet BEZATBILDĪBA ir galvenā nevīrišķibas pazīme, piekrītu arī shining, ka ļooti liela ietekme tam, ka LV tik daudz nepilnu ģim., atstājisWW2 un depotācijas, to jau savā laikā norādīja ar filosofs V.Zariņš, tā nu tas ir..

Labrador  Galvenā problēma tāda , kā tiek meklēts zemapziņā radīts tēls , kāda dzīvē nemaz nav.

lapukoks  Galvenā problēma...būs tad, ja sieviete ir ieņēmusi vīrišķo nišu (ar saviem darbiem, vārdiem, domām, enerģētiku). Un tas nozīmē, ka tādai sievietei blakus īsts VĪRIŠĶĪGS VĪRIETIS ilgtermiņā nebūs, jo VĪRIŠĶO NIŠU ir aizņēmusi viņa pati. Šādai sievietei blakus būs tie kautrīgie klusie " matriarhāta" vīrieši, kuriem pilnvērtīga vīrišķā niša nav nepieciešama.

Jurijs55  "Vīrišķīgs" nozīmē drosmīgs. Briesmīgā situācijā spējīgais cinīties pārvarējot dabiskas, cilvēciskas bailes.
Kādas gan briesmas ģimenēs dzīvē ? Autorei laikam domās bija tas saucamais vīriešu "infantilisms". Vīņai būtu pareizāk nosaukt savu tēmu : Galvenā mūsdienu sievietes problēma ir atrast neinfantīlu vīrieti !
Taču kāpēc sievietes, palikušas vienas bez vīriem, audzinā savus dēlus par infantīliem vīriešiem ?

Laimnese  Es teiktu, ka sievietes ir stipras nevis vīrišķīgas.... Vīrišķīgās varētu būt lez....

Jurijs55  Pareizi

burleska  Piekrītu lapukokam. Bet īkšķīti nez kāpēc neļauj ielikt. Ne tikai komentāru, bet arī īkšķīšu norma šeit? :)

lapukoks  Vai spēks, stiprums vīrišķā izpausmē ir tas pats kas spēks un stiprums sievišķā izpausmē ? Vīrieši nāk no Marsa, vīrišķo hormonu klātbūtne dod vīrišķo jaudu (fizisko spēku, izlēmību, kareivīgumu utt). Bet kā ir ar sievieti? Sievietes nāk no Venēras un spēcīga venēra ir kautrīga venēra.
Kādreiz ir dzirdēta tāda it kā pretrunīga frāze...sievietes spēks ir viņas vājumā... Kā to saprast ? Nu tā ka vājai (klasiskā izpratnē vājai) sievietei blakus būs pilnvērtīga vīrišķā niša, kuru ieņems pilnvērtīgs vīrietis, kuram "vīrišķības" pietiks viņiem abiem, savukārt sievietes "sievišķība" pietiks gan viņai pašai gan viņas vīrietim.

Geisha  Reku iepriekšēja tēmā Colands ieteica sievietei iedot lāpstu un lai viņa visu dienu gravjus rok. Jautājums vai šāda sieviete būs sievišķīga? Nu diez vai. Iespējams, ka Colandam tieši šādas sievietes patīk, kuras izrok grāvi, ierauj šamurlu, uzpīpē kādu zālīti, mazgājas reizi mēnesī, rupji lamājas. Katram savs. Ne jau visiem cacas augstpapēdenēs patīk (tipa maija Rozīte).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu