Cik lielas ir kopējās perspektīvas?

Ka kāda iesākta sarakste vainagosies ar randiņu?Un vai pēc pirmā randiņa sekos vismaz otrais randiņš?Vismaz man līdz šim nav bijis vēlmes iet uz otru randiņu,lai gan ir gadijies ka pieklājības pēc aizeju,bet trešais neseko.Neaizķer neviens.Kā ir citiem?

Labrador  Vairums šķirto , portālos dzīvojošo sieviešu atrodas nemitīgos pilnvērtīgāka , kvalitatīva partnera meklējumos.

Adelante  Kad šeit sākotnēji reģistrējos bija daudzi randiņi (mazāk gan par telefona sarunām), otrie kādi 6, trešie 4.
Ir iespējamas perspektīvas ar sakarīgu Vīrieti (tikai pacietīgs atlases darbs jāveic), ja vien pati ir adekvāta.

Labrador  Es ieteiktu sievietēm uzstādīt vēl skurpulozakus atlaides kritērijus , kritiskāk un skeptiskak izturēties pret jebkuru , pat visvilinosako piedāvājumu. Atcerieties , kā Jūs esat Sievietes un pasaulē , nemaz nerunājot par Latviju , nav Jūsu uzmanības vērta partnera. Ja nu vienīgi kāds žurnāla Forbes personāžs. Bet arī tādiem ir utis un Jums nekavējoties tās jāatrod un ja neizdodas , tad jāatrod iemesls , kam piesieties ! Tāda rīcība ekonomes Jūsu dārgo laiku un nebūs jāraksta oho par kārtējo neveiksminieku un vecu plerzaku.

MonaLiza  Labrador nomaini plati ! Cik var malt vienu un to pašu.
Te var atrast seksa partnerus. Jo 95% šeit esošo vīriešveidīgo meklē seksa partneri.
Katrā ziņā, ja vīrietis apgalvo ka gadiem (!) nevar atrast sev sievieti tad ir skaidrs ,ka ar viņu viss nav o.k. Problēma ir viņā pašā !
Šajā portālā perspektīvas ir vājas (ja vēlas sev mīlošu vīrieti).

Sara7  Nezinu, bet, kad aizvaditi vairaki gadu desmiti, otro pusiti ir atrast grutak.
Ir atshkjirigas velmes un reizem iluzija par to, ko velies satikt, nav pielidzinama realitatei.
Pec dazhiem randinjiem,jaatkapjas atpakalj un japadoma, ko es nevaru atrast, jo manas velmes iespejams ir nerealas.
Uz otro randinju,nekad,nav sanacis iet. Vienreiz pat izmezhgjiju pototi, jo bija jamuk.

Kurts69  nevaru komentēt. neeju uz pirmo, kur nu vēl otro vai trešo.

nakunakutekuteku  Ja cilvēki vēlas iepazīties,randiņi ir neizbēgami.Jautājums ir par ko citu.Viena lieta deklarēt,ka meklēju cilvēku kopdzīvei,otra-vai tā tiešām ir.Tas par mani.Vienai būt it kā nav labi,bet ir ērti.Nav ne ar vienu jārēķinās un mana teritorija netiek ekspansīvi aizpildīta.Tā nav pareiza situācijas izpratne,būs jāmainās.:)

dzintars45v  Uz pirmo randiņu ej sevi atrādīt un uz otru paskatīties,garai sarakstei nav īpašas jēgas,jo tikai satiekoties online tu saproti vai gribi kaut no no konkrētā cilvēka vai nē,ja ir interese,tad seko otrais randiņš,ja interese nostiprinās tad seko trešais utt.,utp randiņš,vel ja humoram tad varu piebilst,ka pieklājības pēc uz randiņiem nav ko vilkties,izrādi ciņu pret otru cilvēku,ja nav intereses,tad nav ko prātu čakarēt,tas pie nosacījuma,ka vēlies nopietnas un ilgstošas attiecības.

Edgars37  Apac;), nu kaut sai topika cik daudz jauku viriesu atzimejusies...uv vel nevari uz treso randinu aiziet...nu apac;))).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu