Kas ir “nopietnas” attiecības?

Vēlējos pajautāt, kad sākas nopietnas attiecības un kad ir tikai izklaide? Visu laiku domāju, ka nopietni ir tad, kad sāk dzīvot kopā… Pirms tam – izklaide, draudzība.

Paula6  Nopietnas attiecības, nopietnā vecumā domāju, ja savstarpējās attiecībās ir cieņa, uzmanība, saprašanās un izrunāšanās svarīgākajos jautājumos, kad ir viens mērķis vai līnija dzīvē, blakusesība jebkuros apstākļos, jā, un arī abpusēji patīkams sekss un mīlēšanās, nedalīšana uz "es un tu", rītos un vakaros, kad viens otram ir draugs un mīļākais ar visiem "putniem un kustoņiem", atstājot sev arī savu personīgo lauciņu. Nopietnas attiecības jau nav tikai laulība...bet būt kopā lai kas arī nenotiek.

Mela  Kurt, kad nopietns, pieaudzis cilvēks, esot attiecībās, grib ievilkt mani gultā, viens no argumentiem ir - tas nav nekas nopietns (par esošām attiecībām)
Teikšu godīgi, mani izbrīna tie pieaugušie, nopietnie cilvēki, kas jau otrā randiņā apgalvo, ka “tas nav/nebija nekas nopietns”, esi tikai tu un bla bla bla
Sākumā mēs iepazīstam viens otru un saprotam, kas esam mēs tam otram līdzās, kā mēs jūtamies un tad vai nu siziet katrs savu ceļu vai veido kaut ko kopīgu.
Un tad ir seksistu kategorija, kuriem šādi nenopietni attiecībās, nopietni pret veselību ir jāuztur sevi formā )))

scheriff  Nopietnas attiecības ir tad, kad saproti, dzīvo tā itkā abi būtu viens cilvēks. Ar vienu ķermeni, emocijām un saimniecisko pasauli, tā itkā otrs būtu es pats. Kad nesaki pirmo, kas uz mēles, bet gan apdomā, kā jutīsies otrs un vai viņš tam ir gatavs un vai vispār vajag teikt. Jo apzinies ka otram pasacīts negatīvs vārds atgriezīsies atpakaļ, bet jau caur citām sajūtām vai atsvešināšanos. Neadarīt otram to ko nevēlies, lai nodara pašam. Pārējās lietas, kā saimniecība, bērns, jauna virtuves iekārta ir sekas, nevis cēlonis. Pirmsākums ir simpātija, tad pretīmnākšāna un sadarbība, un turpinājumā lēnprātīga mīloša attieksme.

„Iesākumā bija Vārds, un Vārds bija pie Dieva, un Vārds bija Dievs.” Jāņa Evanģēlijs 1,1

Viss sākās ar vārdu, Es to pateicu un Es uzsāku virzību, kura materializējās. Secība - domas, vārdi, darbi ir nemaināma. Cēlonis, uzsākums, ceļš, sekas. Tās var būt pozitīvas, gan negatīvas. Mūsu vārdi veido attieksmi, kas veido mūsu nopietnās attiecības. Izvēle ir. :)

Kurts69  Mela, tāpēc es neeju uz randiņiem, jo man vienmēr tas beidzas nopietni. bet katram savs.

Epifanija  Kurts69 ko tad tu gaidi, aicini uz nākošo un atkārto iepriekšējo?! vai, dieniņ, gaida, kad babulis uzaicinās!

jurks  Kopdzīve sākas pēc laulībām! Šo brīdi abu cilvēku dzīvē var uzskatīt par ļoti nozīmīgu soli- piedzimt jaunā kvalitātē! Es- vietā tagad- mēs!

Epifanija  jā pirms laulībām nekas nav - tukšums peizāžā!:D
nez kā tie cilvēki nonāk līdz tām laulībām, neesot - mēs?!

coldlands  Kad viens uz otru tā nopietni caur pieri lūr, lūk tas ir nopietnas attiecības.

ketija64  zāģis + cirvis =nopietnas attiecības
satiekas 2 brīvi cilvēki =brīvas ilgstošas attiecības

Geisha  Nu kurš te izperēja ka nopietnās attiecībās jādzīvo kopā un jārada bērni. Kādi bērni, ja aiz muguras ir jau vismaz 50 gadi? Te jau nopietni jāapspriež ratiņkrēsla modeļu priekšrocības nevis jādomā par bērniem. Un kurš teica, ka attiecībās ir jābūt nopietniem. Man patīk pajokot, paņirgt, vienam otru mīļi uz zoba pavilkt, pakutināt, pačubināt. Tātad neesmu radīta nopietnam attiecībām?

Ivars_on  Pieņemt tādu kāds tu esi, apzinoties - arī rozēm ir ērkšķi.

av2  nopietnas ir tad, kad par citaam vairs nedomaa.

Cheslavs  No vīrieša pūses nopietnas attiecības sāksies tad kad viņš reāli uzņemsies atbildību par to kadas attiecības veidojas, par - cik tās ir iespējāms mūsu pasaulē - attiecību nākotni. Godīga atbildība par to kas notiek stārp mīlošiem Vīrieti un Sievieti. Kamēr nav atbildības - jebkuras kaut arī ļoti kaislīgas un visās ziņās aizraujošas attiecības paliks tikai izklaides līmenī.

dzintars45v  Tad kad stāv uz ceļiem un piedāvā savu sirdi apmaiņā,pret tavām lūpām,krūtīm,kājām un citām interesantām vietām,vai nu kad uzsāk kopā dzīvot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu