No kādiem vīriem sievas bēg?

Pārfrāzējot V. Artava dzejoli
No kādām sievām vīri bēg?
Nu protams, ka no labām...
gribētu pajautāt sievietēm, kurām viena vai vairākas šķiršanās aiz muguras, un tādu te nav mazums, kādi bija iemesli, kas visvairāk kaitināja vai bija neciešams vīriešos, kurus kādreiz mīlējāt un bija taču viņi vienā brīdī paši labākie uz pasaules, kad precējāties vai sagājāt kopā.

Garoznieks  Dezyree 23.21
Kur ir mīlestība kaut piliens, tur pacietība - okeāns.

engeliteS  No babņikiem un alkoholiķiem

MonaLiza  lai attiecības būtu veselīgas abiem jāieguldās. Dezīti tavi minētie varianti ir neveselīgas,slimas attiecības, jo velk,cenšas tikai viens. nav taisnība ka izjaukt var tikai 2.

Kurts69  Neesmu sieviete, bet domāju ka abiem dzimumiem ir līdzīgi. Pamet tad, kad vienaldzība pret otru kļūst tik dziļa, ka pārtop būtībā. Jeb kaisle pret kādu citu cilvēku uzvar esošo attiecību rutīnu.

raina1970  Ar bēgšanu nebēgu, vienkārši-konstatēju, ka nesapas tomēr- tajās fundamentālajās štellēs, kas ir svarīgas, lai attiecības turētos( to jau nu varēja just uz to šķiršanās brīdi , tā teikt ar neapbruņotu aci), pacentos izprast- kāpēc nesapas, un ko ar to visu iesākt.. -varianti kādi- pieņemt nepieņemamo- nesanaks, pieciest to pasu- arī nesanāks.Tātad- vislabākais risinājums- iet katram uz savu pusi. Protams, ka otrs domāja citādāk, jo viņam bija- ērti, pierasts, pa lielam= viss okay.

MonaLiza  Bēg no tādiem kuri neapmierina viņu emocionālās un praktiskās vajadzības. Nesniedz to ko viņa gaida,vēlas esot kopā. Katrai savas vēlmes . Tas kas vienai lielisks vīrs otrai nederēs .

baluba  No labām sievām/vīriem nebēg ....... vienkārši ir cilvēki kuri bēg, un no visa, arī no bērniem, darba, un jebkuras atbildības.

Labrador  Sievietes , arī tas , kurām ir itkā normālas ģimenes , atrodās nemitīgā kvalitatīvāka partnera meklējumos. Esošais partneris var būt normāls , gādīgs , taču visām kaprīzem neatbilstošs vai gluži vienkārši apnicis. Te jau tantas minēja , ka savos 40 gados labāk veidot attiecības ar 20- gadīgu.💑

liepulapa  Kādas vēl mīlēšanas!!! Agrāk bija netikli kopā dzīvot, kaut neilgu laiku. Vecāki lika un visi precējās, ar to kas pagadījās, pēc 25 visas bija vecas meitas un sadale uz precībām bija beigusies, tāpēc precējās, jo sekss pēc 20 sāka interesēt, tā tie bērni vairumam gadījās, tad sadzīvo ja aiz pienākuma, zobus sakoduši, ja vīrietis dzēra, fiziski ietekmēja, tad šķīrās ātrāk, ja bija nūģis un krita uz nerviem sadzīvoja ilgāk. Tāpēc ir tie šķirteņi pēc 40,kad bērni izauguši un savā dzīvē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu