Kā jūs rīkotos, ja ..?

.. ja jums iepazīšanās portālā uzrasktītu pilnīgi sveša jauna sieviete no citas Latvijas malas ar lūgumu pārskaitīt viņai 5 EUR bērnam priekš zālēm?

Lovetta  cilvēkbērniem ir vecāki, kuriem vajag meklēt darbu un aprūpēt savus pēcnācējus
dzīvnieki neizvēlās likteni-palikt uz ielas, tur tos pamet bezatbildīgi cilvēki
nelūdziet cilvēkbērniem, rūpējaties paši par savām atvasēm.

Letija  Izvēlos palīdzēt dzīvniekiem.
Vecākiem ar bērniem ir paredzēti dažādi sociālie dienesti, kur lūgt palīdzību. Tur tad arī palīdz šādām ģimenēm (no strādājošo nodokļiem!).

Labrador  Man daudzas piedavajusas iesaistīties un atbalstīt viņu biznesu , piedavajusas iesaistīties bitcoin un Forex. Vai mēģinājušas ko pārdot. Ja vīrieti uzrunā pievilcīga sieviete, tas nozīmē , kā viņa tevī saskatijusi lohu , kuru var uzmest. Jauna , pievilcīga sieviete Latvijā NEKAD bez kāda savtīga aprēķina vīrieti neuzrunās.

av2  jaapaarbauda fakts, jaakontakteejaas ar vieteejo passvaldiibu. Paparasu vaardu, uzvaardu, kur dzivo.Taadaam situaacijaam passvaldiibaam ir dienesti, fondi.
Uzmest mani sen vairs nevar.

Kurts69  kaut kā pamaz prasa. Nav vērts nemaz iedziļināties. Nez autoram tiešām tāda vēstule atsūtīta? Interesanti. Man tikai randiņus un seksu piedāvā.

Vaukskis  Es viņai atteiktu, bet ne ar vieglu sirdi ! No viena maza summa, no otra, no trešā...un neviens vairs negriezīsies Ziedot.lv vai tam līdzīgā nodibinājumā, par kuriem zināms, ka tur naudas prasītājs tiek izpētīts un līdzekļi iedalīta racionāli, vismaz gribu tam ticēt !

straume22  Ziedotu.

rihtigais  Priecē lielais vairums cilvēku, kuri neskatoties uz neko ziedo. Šie graši šad tad ir jāatmet, pat ģimenes budžetā jāparedz - labdarība - tas cilvēku veido par cilvēku, ar lielo burtu. Ketija64, esi ļoti optimistiska par sociālo dienestu! Būtu labi ja tā būtu, esmu saskāries ar šo valstisko institūciju tuvāk un konstatējis, ka viņiem pie kājas. Varētu šausminošus sižetus atklāt par Valsts nežēlību pret pilsoņiem, kas nonākuši grūtībā.

senga  Īstā vieta kur lūgt naudu.Sievietei tā pašvaki ar smadzeņu dar´bību...

InJanis  Tautiesi !!!!!

Zelsirdibas varda aizutitu na..kuj....................... bez visadiem komentariem.

ketija64  rihtīgais 11:28
:) es strādāju SD,tāpēc varu sazināties ar visiem kolēģiem LV un 100% palīdzēs

runcs51  Pasūtītu trīs mājas tālāk-tīri labi zināms,kādiem ´´bērniem´´ un kādām ´´zālēm´´to naudu vajag...

kosrem  Ja kādi 100 indivīdu aizsūtīs, var ari nestrādāt.

nakunakutekuteku  Jūs esat pārliecināts,ka raksta tiešām sieviete?

madlein  Muļķības!
Man arī bija draugos tāds variants. Sāku ar meiteni runāties, uzdot jautājumus, papētīju profilu, meitene pazuda..... Kā izrādījās aferiste, ilgākā laika posmā jau bija meklęjusi muļķus.
Vēlies kādam palīdzēt? Ieskaiti naudu " Ziedot.lv", vai vismaz pārliecinies ka cilvękam tiešām ir problèma...

Otrā variantā, puisis paprasīja lai pārskaitu naudu uz viņa kontu, jo ļoti sāpot zobs. Vajadzēja 100,- euro.
Tieši tāpat, sāku uzdot jautājumus, kā viņš zin vajadzīgo summu utt. Viss pabeidzās ka aplika mani ar 3 stābīgiem slengiem un izdzēsās.

Man nav žēl nauda lai palīdzētu, bet nebarošu, nedzirdīšu nevienu kas vēlas dzīvot uz citu rēķina!

madlein  Tiem kas prasa naudi maizītei, nopērkat maizi un iedodiet lūdzējam. Redzēsi kā tava nopirktā maize ielidos tuvējā atkritumu tvertnē!
Es par to pārliecinājos, pie Latvijas robežas kur maz puika lūdz naudu maizei, jo neesot ēdis. Iedevām maizes kukuli, kuru viņš ielaida grāvī ......

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu