Kam vieglāk ir pārdzīvot šķiršanos - vīrietim vai sievietei?

..un kāpēc?

langstinsh  Arī pēc 5 gadiem etrodas mantiņa-un iekšas pagriežas!

Kurts69  12:12, tas par tiem "Staigātājiem" ir mīts. Vienkārši nav atradis īsto. dažiem tas ir grūtāk, citiem vieglāk.

eksim_braalis  Parasti advokātam ja nesamaksā honorāru.

MonaLiza  tie "īsto" meklētāji...tie paši staigātāji vien ir !

AivarsN  Īstos cilvēkus tikai nāve uz brīdi spēj šķirt. Mūsdienu cilvēkiem smalkās uztveres ir tā nobloķētas,ka to īsto atpazīt ir gandrīz neiespējami. Daži gadiem meklē,gaida,ka varbūt pats atradīsies,bet citi tai lietai pieiet praktiski un katru tūliņ notestē.

ketija64  Vispār nevajag pārdzīvot, bet pēc šķiršanās kādu laiku vajag uzdzīvot..aizbraukt uz Turciju utt.
Pirms šķiršanās vajag pietaupīt naudu ,lai sanāk izklaides uz "pilnu klapi".

Kurts69  MonaLiza , nu nevajag te tagad! Pat statistiski nevar tā būt, ka katrs atrod to īsto ar pirmo vai kaut piekto piegājienu. Citi tā arī visu dzīvi mokās. Un ja sievietes mazliet mazāk domātu ar sevi un vairāk par savu vīrieti, tad diez gan liels procents nekur "Neaizstaigātu". Nez kas ir vieglāk, lieku reizi vīram pasūkāt, vai vēlāk meklēt citu vīrieti?

arturo1963  MonaLiza-tiesaam,nu nevajag...sanaak,ka tie staigaataaji vienmeer ir veci,bet sievas maigas,puukainas vieniigaas gimeni stutee!
Vispaar jau paarsvaraa peec sieviesu logikas VECI VIENMEER VAINIIGI,iet prom-staigaataaji,jaakli u.t.t,ja iet sievas,redz,kur tu mani novedi! Faktiski,lai cik banaals ir teiciens-viena pagale nedeg,bet uz to pusi ir gan.
Nu,vienkaarsi nesanaak,un viss! Drankiigi,ka tajaa juuklii beerni tiek ierauti.

MonaLiza  kurt69 sen jau skaidrs ka esi tas staigātājs ....izsaku līdzjūtību tai sievietei kas savā muļķībā izvēlēsies būt ar tevi.

dzozefinaups  21.51 100% (vienkarsi,saprotami,precizi!) Ja,un cies berni-no pieaugusu cilveku vieglpratibas un stulbuma...

burleska  Man tāda mazliet absurda doma ienāca prātā- vieglāk šķirties tam, kurš patiešām mīl. Tad skaidrāk visu redz, arī iemeslus, un vieglāk palaist prom ar ticību, ka nākotnē abiem būs labi, vai nu tāpēc, ka atgriezīsies, vai tāpēc, ka ar citiem cilvēkiem sakārtosies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu