Attiecības tālumā?

Vai spējat uzturēt jaukas attiecībad tālumā,cik ilgi...

Jurijs55  09:17 Un ko - vienīgi tā dzīvokļīša dēļ tas pāris dzīvo šājā savstarpējā maucībā !? (neatvainojos par izteicienu) Sviņjeri, tīrā veidā - sviņjeri.
Piedzīvotājas un sviņjeri te tiek aprakstīti.

MonaLiza  Tas ir bezjēdzīgi.Labāk nemaz nesākt. Reti kad kas saglabājas. Ja ir tā mīla tad tomēr jāmeklē varianti lai būtu kopā.

Jurijs55  Nauda ir arī "mīlas" objekts

straume22  Jābūt kopā. Tālums sākumam. Dzīvei katram ir savs laika sprīdis -kāpēc jāsarežģī? Jādzīvo tagad, ja ir jePkādas jūtas, fluīdi un tā. Tas ir retums, ja kādam-ai nāk un iet. Reizēm saskares tuvības abpusējība ir r e t u m s...Izdzīvojat TO tagad. Vēlāk būs tikai KAPS...

Chris1986  Padomju laikā 18 gadīgi puiši gāja armijā uz 2 gadiem un tikai aizsūtīti uz to laika periodu kkur uz reālu pasaules malu, meitenes solījās tos 2 gadus sagaidīt un ne ar vienu citu neielaisties. Cikām izdevās, to, laikam, labāk varētu meitenes pašas pastāstīt

langstinsh  Par armiju-labi teikts...Un vēstule gāja ar kājām...tātad saziņa 2reiz mēnesī.
Žēniņi šāvās...kāda vella pēc!

sallija53  Kadas attiecibas no taluma var but..... Te vienai otrai liekas, ja nu raksta un zvana, tad tikai man... Ha-ha-ha
Kur tads naivums var but....
Vai tas par attiecibam var saukt....
Pat gimenes juk,del taluma....

Tinte  Ideāli. Aizbrauc uz 3-6 mēnešiem jūrā, nav katru dienu vakariņas jātaisa, nekrīt uz nerva; kad atbrauc -ljubov-markovj.

rokons  Par Padarmiju precizēsim, bija laiki, kad flotē paņēma pat uz 4 gadiem. Loģiskākais bija ne ar vienu cieši nesaistīties, arī armijā bija savi prieciņi. Tikai atkal, nevajadzēja aizrauties. ņemt tās, kas devīgāks un bērnus neuztaisīt.
Kad dienests cauri, var sākt kaut ko nopietnāku paskatīties, tā par gadiem 5 jaunāku. Ne kreņķi bija, nedz jāuztraucas par kaut ko

Geisha  Manā jaunībā puiši bija dienestā 2 - 3 gadi. Kurš Tālajos Austrumos, Afganistānā, Ziemeļjūrā Melnā jūrā, Vācijā. Mīļas vēstulītes sūtījām. Pat pa telefonu nebija iespējas parunāt. Izturējām. Sagaidījām. Neviens nesabira molekulās.

nakunakutekuteku  Attālums pats par sevi nevar ne vienot,ne šķirt.Cilvēki ir tie,kas "vienojas vai šķiras".

InJanis  Tautiesi !!!!!!!

Talums, attalums...........................

Tas va nju loti VIENO
Vai ari neglabjami izskir

Man ir draugi seni, pazinas, kas emigrejot uz arzemem ( ari pie USainajiem, ar laikun tur iekartojoties, ir uz turieni atvilkusi sejienes ilgbrutes, tur aprecejusies, dzivo laimigi, ij audzina bernus )

Bet vairums draugu-pazinu, emigracija ir patiesi laimigi aprecejusies ar citu tautibu parstavem 9 lietuvietes pamata, ari polietes ) dzivo laimigi, audzina bernus, un ar sejienes vecbruti, attiecibas nekadas neuztur.

Ta ka tautiesi. attalums vai nu skir, vai loti vieno.................butiba tas ir ka attiecibu noturibas un ilgspejibas radiitajs.

Koroce ka vesta senaais krieviesu izteiciens................No acim prom, no sirds ara.

Za ljubovj i emigraciju tovarisci.

av2  paaris gadus var, ja taa love ir iista , ir naakotnes plaani utt.
Bet ir jaasatiekaas arii, kaut paarrreiz gadaa.

liepulapa  Spēju, spēju. Visu mūžu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu