kāpēc ir jābūt vienmēr formā

Kad piemēram sieviete, kuru tu zini kā ´pelēko pelī" izmaiņa imidžu un paliek pievilcīgāka, tas viņai mas līdzēs tavas acīs tāpēc ka visātrāk tu viņu vienmēr atcerēsies kā pelēko peli. Un otrādi protams.

Geisha  Vispār jau sevi sakopt cilvēkam iemāca mamma. Pēc podiņa, pēc pastaigas nomazgā rociņas, vakara dupsīti, rītā - vakarā zobiņus jātīra. Arī kā ģērbties māca vecāki. Ja bērna vecāki rūpējas par savu izskatu tad arī bērns sevi kops. Ja vecāki uz svētkiem cepa pīrāgus un uz galda klāja baltu galdautu tad arī meita klās baltu galdautu. Tad par kādām pelēkām pelēm vispār var būt runa? Stils ir katram savs. Pelēka pele arī ir stils.

burleska  18:23- bērns var pārņemt gan to, ko vecāki dara, ja viņam tas ir paticis, gan rīkoties pilnīgi pretēji, ja to ir uztvēris kā lieku ārišķību, teiksim.

nakunakutekuteku  Ja kādam glupas smadzenes,tad nekādi citi secinājumi nav iespējami.(pēc definīcijas)

Laimnese  Būtu priecājies un izteicis pārdevējai komplimentu, bet nē....pelēkā pele...

Spoguliitis  VIenmeer formaa nevar buut. Gulj pasazhieris gultaa, Tu vinjam norauj segu, un vinjsh formaa, ja? Nekaa nebija! Taa var ar chiibu atrauties. Pakaramais var buut vienmeer formaa, bet ne cilveeks. Dziivee visaadi var iet. Ja taa sieviete ir paceelusies, kaut gan diivains apziimeejums, tad varu tikai to apsveikt. Tas gan tajaa gadijumaa, ja mani apmierina pakaapiena veids. Un taapat ir arii ar nokaapshanu. Ne vienmeer ir jaanoveershas.

bika  Un kur ir spogulis- kāds Tavs draugs, tāds Tu pats?
Man patika tā doma, ka reizēm ir situācijas, ka forma vēl slēpjas skapī!!!!
:))))))))))))

valmierietis333  Neredzu nevienu pelēko peli , interesanti ,par ko ir runa!

Laikam saulesbrilles jānoņem! ;)

liepulapa  Kas tas par apgalvojumu? Nav jābūt vienmēr formā, katrs dzīvo kā grib.

Kurts69  Sevi labā fiziskā un garīgā kondīcijā ir jāuztur sevis pēc. tas ir galvenais. Pretējā dzimuma attieksmes maiņa ir otršķirīga.

ISA  Formā nav jabut visu laiku! Periodiski var nomainīt medmāsiņas formu uz policistes...D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu