jaukas attiecības ar 1 personu

Vai ir kāds nu kaut maz pievilcīga izskata cilvēks (ne)meklējumos kam ir "jaukas attiecības tālumā" tikai ar vienu vienīgo citu personu, ar kuru tomēr nav mīlestības ?

Jurijs55  jauka sarakste

riebekle  Nu bet jauka sarakste taču var būt kaut ar 20 cilvēkiem. Un nav nozimes, kāds izskats tiem cilvēkiem -- galvenais, lai ir interesanti abām pusēm.

miers2  vienmēr ir patīkamāka tāda sarakste, kur otrā pusē vizuāli simpātisks cilvēks - bet kamēr nav redzēts, tikmēr tiešām nesvarīgs tas izskats. Taču, ja reiz ir bijusi fočene, tad sarakste ar kādu zirgaģīmi nav vairs tik laba, kā bija pirms tam. Tomēr laba sarakste ir pati par sevi un tur nav nekādu attiecību

Laimnese  Sarakste nav attiecības...

riebekle  "Sarakste nav attiecības.."(c)
Nepiekrītu. Attiecības mums ir arī ar kaimiņu, ar kaķi, ar ubagu uz ielas stūra, ar ....Jautājums tikai - kādas attiecības?

miers2  Nu jā - ja ir sarakste ar kaķi un ubagu, tad varbūt ir tur arī attiecības..nemāku spriest, neesmu mēģinājis :) Man patīk vienkāršais variants - ja ir iztēle, ka gribētos ar to rakstnieci pie izdevības kniebties, tad gribas arī kaucik sirsnīgu un labu saraksti

rokons  Par saraksti.
Kopš aopm 18 gs sākuma, kad dibinājās Zinātņu Akademijas, bija noteikts, ka Akadēmijā uzņem izcilus zinātniekus, un tos sauca par Akadēmijas īstenajiem locekļiem. ( anekdotes aizmirstiet)

Tomēr bija zinātnieku, kurus Akadēmija uzskatīja par pietiekami ievērības cienīgiem un piešķīra viņiem korespondētājlocekļa statusu. Ar šim personām Akadēmija uzturēja saraksti, un tās bija pastāvīgas attiecības.

Jurijs55  22:02 neredzu sakari starp iepazīšanas saitēm un akadēmijām
20:00 Sūtīt (iepazīšanas saitā) 20 sievietēm komplimentus ? (vienu un to pašu, ja trūkst fantāzijas, vai 20 dažādas) Nelietība, kā "neko" pareizi pateica.

MonaLiza  Sarakste nav attiecības. Tas ir bezjēdzīgi izšķiests laiks. Jo attiecības ir reālas - nevis virtuālas. Priekš kam man sarakstes partneri, ja es meklēju reālu,dzīvu vīrieti kopdzīvei.

rokons  Uzskati dažādi - sarakste VAR būt noteikta veida attiecības.
Kā jau augstāk rakstīju - spriedelēšanai nav jēgas, ja precīzi nenosakām, ko ar attiecībām domājam.
Akadēmija bija piemērs,ka krespondentattiecības arī ir viens no attiecību veidiem

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu