meklējam, gaidam, ceram- ko?? katrs kautko savu.

Neraugoties uz iegūto pieredzi (pozitīvo- negatīvo) mēs tomēr nezaudējām crību piedzīvot laimes mirkļus! Bet vai mēs esam izpratuši iepriekš iegūto mācību? Par ko es te gribu aicināt apdomāt- vai bijām pareizi sakārtojuši savu prioritāšu sistēmu? 1)Dievs! 2)sava paša veselība! 3)laulātai cilvēks! 4)darbs, pienākumi! 5)tuvākie cilvēki, radi, draugi un tt.

Kaza  Ceru. Prioritāšu sistēma.
Es skatos uz to citādāk.
1)Dievs. To var saukt dažādos vārdos, kas kuram tuvāks - Visums, Enerģija. Dievs ir mīlestība. Daudzi to saprot tikai kā primitīvu mīlestību - Sieviete - Vīrietis. Taču šī mīlestība ir dziļāka. Tā ietver Visus pārējos četrus punktus.
Ideālā variantā jāmīl viss - jāmīl bez noteikumiem, bez uztādījumiem, jāmīl.
Un jā: vispirms jāsāk ar sevis mīlēšanu! - Atļaut Pašai/Pašam Sev būt laimīgai/-am un veselai/-am (mīlēt maksimāli daudz kustēties), Atļaut sev iemīlēt savu darbu, atļaut sev iemīlēt, kā man kaut ko aizrāda(arī), atļaut man iemīlēt .. visu sev apkārt. Jā. Tas viss Man pašai ir Jāiemīl. Un manā vietā nedarīs to cits!

Pārējie punkti - ģimene darbs - nezinu, vai vispār jāliek kādā secībā. Viss ir svarīgs. Viss tikai atkarīgs cik laika kuram mēs atvēlam - kam vairāk laika, kam mazāk.
Par grābekļiem un mīlestību:
Ja man dzīvē kaut kāda situācija (man nepatīkama) atkārtojas un atkārtojas - uz to vajadzētu skatīties kā uz mācību, ko Visums Man grib sniegt. Nevis visi apkārt stulbi un idioti, un es vienīgā pareizā, bet ko Es daru Nepareizi. ...
Par grābekļiem.. tie jāpaanalizē.. “kas mani “besī” šajā situācijā?” Un tieši šis “besī” jāiemīl... ar sirdi. Un patiesi jālūdz Dieva, Visuma palīdzība, lai viņš ar savu mīlestību palīdz mums iemīlēt to. Bez noteikumiem, bez nosacījumiem..
Un- jābūt vienkāršākiem!, jāpārstāj “cepties”!
Ceru, ka pamatdoma ir saprotama, jo “iekšā ir, bet ārā nenāk”.

Imanta Ziedoņa vārdi:
https://youtu.be/tsF9Xhlz0GY

“Vissvarīgākais, ko cilvēks var izdarīt, ir ne jau pārmainīt pasauli, bet gan sevi.” I. Ziedonis

Ir vienkārši vienreizēji sajust šo bezgalīgo sajūtu “Es mīlu!”
P.s. Mīlestība vairo visu labo - gan mūsos(vispirms), gan apkārt.

vecmebele  Iespeejams, ka tev tieshaam vajag zaaliiti vai alkoholu. Spriezhot peec postiem, domaat tev ne paaraak izdodas. Saprast veel jo mazaak.

Kaza  Darbs nostājas pirmajā vietā, kad vairs “nevelk” uz mājām.
Tā ir sava veida slēpšanās. Kur var slēpties nesodīti - darbs ir ideāla vieta.
Acīmredzot ģimenē sāk trūkt mīlestības, primitīvas cieņas vienam pret otru..
Tas mans redzējums, kāpēc cilvēki “aizraujas” ar darbu.
Bruknā, es domāju, var palīdzēt, kaut personīgi neesmu tur bijusi.

Chris1986  Ko te var cerēt uz gaidīt, ja sievieC neņem vīriešus par pillu, bet viņi savukārt domā, ka viņām nav visi pieci mājās un jāturas labāk pa gabalu

Vaukskis  Pēc šīs vērtību skalas prioritātes neesmu sakārtojis pareizi; par rezultātu nav izbrīns, bet paša žēl.. . Iepriekš iegūto mācību negribās izprast, taču nākas !

liepulapa  Dievs?Dievs ir visaptveroša enerģija,likumsakarību kopums, cēloņu-seku likumsakarības, iespējams lūgšanu, domu, izteiktu vārdu erģētisks rezultāts. Dievs nav ne Jēzus, ne tēvs debesīs, ne Allahs, ne kāds cits cilvēks, kurš radies sievietei pārguļot ar svēto garu. Protams izsmiet, noliegt jebko, kas kādam ir svēts, nevar. Pirmajā vietā ir veselība, tuvinieki,nauda,darbs kā atpūta.

krumuzagis  laikam lielākā māksla ir prast uzklausīt citus un neuzbāsties ar savu pieredzi un viedokļiem, un klusībā dungojot dziesmiņu darīt savas lietas

Geisha  Gadsimtos bija ka sievietei bija nepieciešams vīrietis. Vīrietis - mednieks un aizstāvis. Sieviete sabiedrībā nedrīkstēja būt viena bez vīrieša. Tagad viss ir mainījies. Sieviete var dzīvot pilnvērtīgu dzīvi bez vīrieša. Bieži vien vīrietis "nevelk" līdzi sievietei un staigā apvainojies uz visu pasauli, jo redz nez ko tām sievietēm vajag. Neko daudz. Joprojām sievietei ir vajadzīgs vīrietis mednieks un aizstāvis. Problēma jau ir tā, ka daudzi vīrieši vairs nav vīrieši, bet tādi bābji. Ko dara sievietei lai aizpildītu šo vīrieša trūkumu? Staigā uz visādam izdomātam nodarbībām (vajag taču kaut kur likt lieko naudu un laiku), studē visāda brahmas, jogas, šmogas, sevis mīlēšanas marazmu līdz aizbrauc jumtiņš zilās tālēs kur vairs nav vieta vīrietim kā tādam.

shining  persiks 19:35 Nebūs tiesa, ka cilvēkam tiešām patīk kāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem atkal un atkal. Atkārtojumi vien liecina, ka cilvēks neapzinās, ka kāpj, vai, ja apzinās, tad tur noteikti klātesošas ir ciešanas - kompulsīva rīcība ar tai sekojošu nožēlu vai pat riebumu pret sevi. Patikas nav.

Chris1986  Geisha, viss ir tieši tā, kā tu saki, tikai tieši otrādi! :D Es, piemāram, nezinu nevienu sievieti 50+ kkas kaut attālinātu spētu man vilkt līdzi. Lielākai daļai sieviešu sportošana beidzas līdz ar pēdējo fizkultūras stundu skolā un rezultāts, tā teikt, ir "na ļico". Tas, ka viņa tur neregulāri drusku aiziet jogās pastaipīties - tas ir kā plāksteris mironam

borzomi  Laimīgi atkal un atkal kāpjam uz "grābekļiem"..cerot,ka reiz tas pa pieri neiesitīs.:)

av2  Savejie ir pirmajaa vietyaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu