Vai dzīve ir kašķēšanās?

Vai dzīve ir kašķēšanās ar darba devēju un dzīvesvietas saimnieku, vai tomēr lielās lietas notiek klūsībā un gadu gadiem, ka pat ne sirms neko neesi palicies un strādājot uz pusslodzi par neatkarīgo reportieri, sarūpē sev dzīvē nepieciešamo.

p.s. pusslodze par neatkarīgo reportieri ir piemērs, ja zinat vēl citus pusslodzes nodarbošanās veidus, var nosaukt.

Geisha  Nekad neesmu kašķējusies. Ja mani kaut kas neapmierina tad vienkārši atnāku pie cilvēka un pasaku, kas man konkrēti nepatīk. Jebkurā gadījumā cenšos ar visiem sadzīvot mierīgi.

Vilksatkal  Ja darba devējs nemaksā - tad tam ir domāta beisbola nūja !

Sara7  Kashkjejas. Iemesls vareetu but stress, nabadziba vai vienkarshi neaudzinatiba.
Sheit uz puslodzi var noverot daudz kashkjigus cilvekus.

riebekle  Ja neapmierina darbs, var atrast citu darbu, kas labāks. Ja nepatīk namsaimnieks, var atrasti citu dzīvesvietu, kurā tas būs labāks. Tikai jāņem vērā viens - bieži vien tiem, kas kašķējas un kam viss un visi slikti, nekur tā arī nav labi un neviens nekad nav labs. Visu var nomainīt - darbu, dzīvesvietu, sabiedrību, tikai pirms to darīt, uz sevi no malas vajag paskatīties, varbūt vaina nav darbā vai cilvēkos, bet gan pašā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu