Mundrums un spozme.

Vai cilvēki, kas ir fiziski aktīvi, ir mazāk nervozi un mazāk sagruzās kā mēdz teikt? Kā pēc sevis spriežu ja ilgstoši esmu nekustīgs palieku stīvs un nedaudz nāk virsū gruzons, tad noder pastaiga un uzlabojas noskaņojums.

Tinga  Raudinja-man ir suns...:)))

Kurts69  Kamēr jums ir 20,30 vai varbūt vēl 40 gadi, var jokot un ignorēt vecumu. diemžēl runājot nopietni, cilvēka dzīves kvalitāte ir saistīta ar viņa fizisko sagatavotību. Un jo ātrāk cilvēks sāk rūpēties par savu ķermeni, jo kvalitatīvāk viņš aizvadīs savas dzīves otro pusi.
Būt patizlam, ar lieko svaru, fiziski vājam, cīnīties ar aizdusu pēc uzkāpšanas pāris stāvus pa trepēm utt., tas nav forši. Varbūt te ir kāds dabas bērns, kas būs mūžam spēcīgs un vesels, bet vairums tādi nebūs viss. Diemžēl vecam cilvēkam iesākt sportot ir jau daudz grūtāk,kā jaunam vai pusmūžā. Nevajag atlikt, jo ieguldīt savā veselībā laikam ir labākais ko varam darīt.

Mela  Endorfīni. Pie vainas ir endorfīni. Un ir sporta atkarība.
Nepatīk sporta atkarīgie. Beidzās līgums ar zāli. Nepagarinu.
Pastaigas, baseins, paskriršu.
Neko vairāk negribu ))

Geisha  Ja Tu savos 30 gados esi stīvs tad kas būs kad Tev būs 50+? 30-gadniekam stīvs var būt tikai 1 orgāns. Celies un kusties!

laukroze  patīk braukt ar ričuku, kaut kad bērnībā uzkāpu, tā arī neesmu nokāpusi, tik ziemā, protams, izlaižu, cik esmu novērojusi, ta lielākā daļa, kuriem patīk riteņbraukšana, to piekopj līdz mūža galam, un nav svarīgi, cik gadi, ja patīk aktivitātes to darīs, ja tikai tāpēc, ka modē tas patreiz, ta nekā tir nebūs..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu