atkal vilšanās

nu ko.... izdomāju, ka laikam tomēr jāmēģina iepazīties, iereģistrējos OP.... aktīvas 2-3 dienas un
paklausieties, es tur biju pirms 2,5 gadiem, un ko es redzu?!!!!! tie paši personāži ar vecām bildem, kas jau toreiz nebija pirma svaiguma, un ko jūs domajat? - visi kļūst ar gadiem jaunāki. 52 onkulis norādījis, ka viņam 45.
cilvēki!!!! auuuu!!!!! kas ar jums notiek?
normāla sarakste un pēkšņi - babāC - pliks torss un puspavērts dvielis uz gurniem, miesa ar jau.... nu ne pirma svaiguma - ko ar visu šito iesakt?
arvienvardsakot - kur dzīve tauta iet? uz kurieni cilvēki iet pasēdet, kur var iepazīties, šītas virtuālais trakonams nepiekā un nekur neved (((

juhans69  Interneta resursi kā ātrais filtrs aizņemtiem cilvēkiem ir OK. Ar domu par sekojošu iepazīšanos klātienē. Problēma, ka arī šeit, šķiet, ir daudz tādu no abiem dzimumiem, kuri spēj komunicēt tikai netā. Un tad jau parametrus uzrāda, kādi tik ienāk prātā.

LaskovijMerzavec  Nu jā, ieeju OP un skatos atkal tā pati autore. Bilde tikai svaigāka.

Kkāds nelikvīds vai ka pa 2,5 gadiem nav neko atradusi?

Geisha  Tu nevari mainīt cilvēkus, bet vari mainīt savu attieksmi pret citiem. Nu onka grib būt jaunāks. Pasmaidi un ej tālāk savu dzīves ceļu. Tev taču ar to onku nav jāspēlējas kopā vienā smilšu kastē.

RRAGANA  Nu un, ka 52 norāda 45?😂 Tas tak neko nenozīmē. Saki, kā ir-Tev žēl sava laika! Citādi jau būtu vienalga.
Un principā, nepareizie gadi droši vien uzradās pēc tās EU regulas. Katrs pats savus datus aizsargā🙂

Aivars40  Gan jau ir ar ko iepazīties. Tikai gribas princi! Bet prinču nav! Ko darīt? Bezcerība? Tas tāpat nepalīdzēs. Uz kādu laiku jānomierinās. Pilnīgs klusums. Tad nāks gaisma un sapratne. Mēs bieži cenšamies dzīt notikumus ātrāk kā tiem jānotiek. Vajag būt lielākai pacietībai, iecietībai. Kuram ir vajadzīga skrejoša sieviete jeb vīrietis? Līdz 35 gadiem - jā. Pēc 40 cilvēki skatās uz citām vērtībām. Esiet pacietīga un mīļa - tad arī tas princis atnāks!

RRAGANA  A kāpēc nav prinču? Kur šamie palika?🙄

jotuns  Nekādu melu - esmu pilnīgi nebrīvs, vecāks par 50, nepelnu 2k, bildes nav, bet neskumsti, ja atsūtīsi savu kailfoto, noteikti atbildēšu ... Un apsolu nekādus foto nesūtīt;) Un nečīksti, ka nav izvēles :D

nazis  Mēs paši ar savu rīcību un uzvedību veidojam apstākļus savām veiksmēm vai neveiksmēm. Neatradīsies daudz saprātīgu vīriešu, kas izskatītu iespēju rakstīt sievietei, kura ir atļāvusies publiski atstāstīt savu intīmo saraksti. Kādi vīrieši viņai rakstīs, tādi viņi būs, pieņem vai klusē.
Vīrieši arī šajā ziņā grēko.

Astronaute  Melas bilde gan ir ideāla. Pilnīgi precīzi atbilstoša šodienai un galvenais - pilnīgi un neapstrīdami reāla.
Tā, ka viņai ir pilnas tiesības cīnīties pret meliem portālā.

draboss  Nekad neesmu sapratis šito īdēšanu "atnācu pēc gada, bet tur tie paši". Kāpēc, lai viņi nebūtu, ja viņeim tur patīk? Tu vari līst pēc gada, diviem bet citi nevar? Pie tam pašai fake foto.

1180000_  Lietotājs nazis ļoti precīzi uzrakstīja:

"Neatradīsies daudz saprātīgu vīriešu, kas izskatītu iespēju rakstīt sievietei, kura ir atļāvusies publiski atstāstīt savu intīmo saraksti".

Nez, vai daudz vīriešu, kas vēlas nopietnas attiecības, tagad rakstīs gultu lauvai, kura ap pusdienlaiku palielījās ar saviem piedzīvojumiem?

nazis  Mela 15:13
Mani neviens nekur nesūtīs! Pats zināšu, kur iet, kur nē.
Ja kāds/kāda vēlas aprakstīt SAVU orgasmu, lai viņi to dara, man nekas nevar būt iebilstams.
Ja kāds cits aprakstīs manu orgasmu, man būs ļoti nepatīkami, arī, ja mans vārds nebūs minēts.
Personīgo saraksti, vienalga kāda tā būtu, ja vien ir mazākā cieņa pret citiem cilvēkiem, nevajadzētu, kā vecas izdilušas bumbierenes, izkārt uz balkona citu apskatei.

Geisha  Klubā Vecrīga nebiju bijusi gadus 15. Atnācu. A brieži stāv joprojām tie paši un stutē stenderes. Dzīves stils viņiem tāds. Sestdien vakarā nocopē kādu drostaliņu, turpat tubzikā paņem priekša un atkal brīvs 6 dienas. Ne zāģēšana, ne tēriņi. Vieni bonusi. Tēriņš 5 eiriķi un vēl kādu piečuku iztērēs kafejnīcā = 40 eiriķi mēnesī, lai apmierinātu savas fiziskās vajadzības. Pārējās dienās izlīdzas ar Mašu. Cik izmaksās sieviete ikdienā? Katrs meklē kā izdzīvot izdevīgāk.

1180000_  Geisha, lūdzu, lūdzu, uzraksti, kas tas par klubiņu!!! Izklausās pēc paradīzes!

Hm, bet no kurienes tāds aplams un absurds jautājums: "Cik izmaksās sieviete ikdienā?" Vai varu lūgt šo paskaidrot sīkāk? Izmaksāt var maukas, bet vai arī sievietes??

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu