Nopietnas attiecības ar vecāku vīrieti

rokons  Joprojām šis neko neizsakošais vārds ATTIECIBAS !!!
Ja par ģimenes veidošanu - tad viss ir individuāli.
Ir 40 gadīgi lēnuļi, ir tādi, kas enerģijas, domāšanas un ativitātes ziņā daudziem 30 ganiekiem ir priekšā.
Arī pēc 55 nekas nemainās. Kas var, tas dar :)

burleska  Iz dzīves, ilgstošākā laika posmā redzot šādas attiecības, nekāds īpaši labais iespaids nav. Teiksim, viens aktīvs VCP ideoloģijas sludinātājs, kam tikai zirgastes interesēja, tādu arī atrada, viņiem piedzima bērniņš, un pēc kāda laika izšķīrās. Pie tam šķiet, ka šķiršanās ierosinātāja bija meitene. Tuvu viņus nepazīstu, novērojums no malas. No otras puses sava taisnība arī tiem, kas par dzīvošanu šim brīdim runā. Reizēm visi loģiskie apsvērumi sabrūk, jauni cilvēki mirst, vecie nodarbojas ar visādām jogām un nejogām un nodzīvo veseli līdz sirmam vecumam. Bet tie ir izņēmumi.

coldlands  Šī ir tā tēma, kur es vecais onka drīkstu sevi lielīt?
Nu pirmkārt esmu palicis lēnāks, tāpēc jaunajam tantam nevajadzēs nesties man pakaļ ar izkārtu meli, un smagiem iepirkumu maisiņiem rokas.
Vienmēr ar skalu Ouuu, un siekalainu muti, vērošu jaunas tantas iznācienu no vannasistabas.
Ilgāka locekļa pacelšanas, līdz ar to garaka seksa priekspele, un tā ka spēks uz vecumu paliek mazāks, tad masējot tantu nesalauzisu viņas mugurkaulu.

Chris1986  Tak tāpatās visi izšķirsies - tāds laikmets vnk, kad paskatās romantiskās filmas un pēc laiciņa sāk rādīties, ka notiekti ir kko labāk pelnījis. Varētu likt gandrīz vao galvu ķīlā, ka tie, kas šodien apprecēsies, nenodzīvos kopā ne 10 gadus. Tā kā principā vienalga, ar ko tos pavada kopā

Araabs  Šķirtene,29 gadi...Vari būt droša,ka izbrāķētu preci ņems tikai tie kas ap 50,un arī tikai uz atlaidēm:))

MonaLiza  AIZMIRSTI ! Tev tikai 29 gadi. Vēlies ģimeni...kam tev tik vecs vīrietis. Domā par nākotni.
Max. vecākais 40 gadi. ne vecāks. BET vislabākais tuvu tavam vecumam,jo tad vēl nav šķirtas laulības un bērni. Veido savu ģimeni kura jums abiem pirmā un vienīgā.
Protams , ka vecākie tev visticamāk zelta kalnus solīs, jo tu vēl jauna. Bet arī vīrietis pēc 40 sāk jau novecot. Tā kā esi gudra !

Chris1986  Nē, nu ja šķirtene ar bērniem un piedevām vēl resna, tad vienalga, cik maz gadu, diez vai arī vecie onkas tādu iekāros

Edgars37  Autore😉, lai lieki neteretu laiku teoretiskiem parspriedumiem, iesaku aiziet uz klubu Vecriga un paskatit oho viriesu piedavajumu daba-negribesies ne vairs 30, ne 40, ne 50, ne 75+😃.

Pticka  pāri 40 nav nekāds vecais :D :D
un principā šādā vecumā attiecības tieši var sanākt nopietnākas .. vairāk sarunu mazāk sexa ;)

fargo  jāmeklē ceļš atpakaļ pie savas laulības, ja tas iespējams, nevis jādomā par vecākiem vīriešiem.
divi šķirteņi ar tuvu 100% varbūtību producēs jaunus šķirteņus, audžubērnus/audžuvecākus. ja vienalga, tad vienalga, bet ja nav vienalga, tad ciklu var apstādināt. ar savu rīcību.
bet vispār, desmit gadu starpība nav būtiska. bet paaudzes starpība ir.

dodekaedrs  Attiecības ir iespējamas tad, ja cilvēks patīk, vai arī, ja īpašību, kuras uzrunā, ir vairāk, nekā to īpašību, kuras neuzrunā. Savelkot kopā visus “par un pret”, var nonākt pie secinājuma - der vai neder attiecību veidošanai.

Vienīgais, kas mani atturētu no attiecību veidošanas ar vecāku vīrieti, ir “pārgudrības” izrādīšana no dzīvi vairāk izjutuša cilvēka. To es negribu piedzīvot! Man jau ir viens tētis.

preilene  Manuprāt, reālas attiecības var sanākt ar jebkura vecuma vīrieti, ja vēlme ir abpusēja. Tāpēc, ja Tev patīk vecāki kungi, tad tik jāmēģina ;).

laukroze  Fargo, kaut kur lasīju, ka paaudzes starpība ir 20gadi, tas tā...
katrs cilvis un katrs gadījums individuāls, tā kā necepies PA, bet domā pati..un tici savām personīgām sajūtām..;)

Geisha  Ar cik gadus vecāku vīrieti? Gadu vecāku ir ok. Ja 25 gadus vecāku (56+25=81)..... nu tur jau tikai nopietnas attiecības var veidoties. Kaut gan Indijā vecākais jaunais tētis ir tikai 94 gadus vecs.

LaskovijMerzavec  Un tagad trollis priecigs smakstina, cik daudz tēvaiņu uzķērās uz šo fake

coldlands  LM, doma tik tu te gudrītis, bet visi pārejie dumikisi?
Ātri vien tas PA nomirtu, ja trollis neceptu tēmas, bet mēs neakstitos.

ketija64  ņem uzreiz 50+,bet 40 + atstāj mums:)

Labrador  Araabam iisti nepiekriitu. Muusdienu Latvijas sabiedriibaa viirieshiem nav tik stingra mugurkaula. Njemot veeraa aizvien lielaaku briivo sievieshu deficiitu ,peec taas 29 - gadiigaas shkjirtenes ar beernu un materiaalajaam probleemaam, ja vinjas vizuaalais peec 5 ballu sisteemas ir 2 un vairaak , jau rinda maksaat un iztapt gataviem viirieshu tautiibas paarstaavjiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu