Vai just līdzi svešiem, bet nerūpēties par savējiem ir vieglāk?

Protams, jautājums ir arī tāds, kurš kuram un kurā brīdī ir svešais, bet kurš savējais?

Geisha  Ir sievietes kuras "aiziet ticībā" tā, ka aizmirst par saviem bērniem. Visu pasauli mīlēt ir krietni vieglāk nekā uzadīt saviem mazbērniem zeķītes vai uzcept cepumus.
Alkoholiķi parasti ir ļoti sirsnīgi cilvēki. Mīl sunīšus, kaķīšus, svešus bērnus kamēr savi bērni var bērzam saknes grauzt, jo gribas ēst.

kosrem  Reizēm ir tā, ka labāk redzi radus ejot, nekā nākam!

Geisha  Man nav ne tādu radu, ne kaimiņu, ne kolēģu kurus labāk redzu ejam nekā nākam. Jā, katram ir savas utis un savi tarakāni, bet kopumā man nav sliktu cilvēku.
Ir man daži klienti kuri ir palikuši man parādā par saņemtam procedūrām. Tīri jautri ir skatīties ka viņi mūk prom no mūsu saskarsmes punkta. Klupdami, krizdami skrien ar palēcienu. Nodur skatienu, aizgriež galvu. Negatīvisms lien pa vīlēm ārā. Manis pēc, lai tak nervozē un gandē savu veselību.

Ronis26  "Izplūdis" jautājums.(Katram var būt savādāka Jautājuma uztvere)....

Mana Artava šai virzienā: morāls "sitiens" no Savējā,vienmēr būs Sāpīgāks ,kā no Svešā. Un ja tas atgadās pietiekami regulāri,tad var rasties "alerģija" Savējam palīdzēt (atbalstīt)....

Apzīmējumu "Just līdzi" (kādam/kādai) ,nevēlos plašāk iztirzāt--->nav šādam apzīmējumam "mugurkaula".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu