Ja es aizietu uz randiņu.

Ja es aizietu uz randiņu, un stāstītu, ka esmu smēķējis tinamo tabaku, jo tā ir lētāk, pašlaik smēķēju vienu vai divas cigarillas dienā, automašīnu nevadu, bet saprotu auto uzbūvi. Vai tad arī būs otrais randiņs? Oglekļa dioksīds atmosfērā ir gan no smēķēšanas, gan auto vadīšanas.

av2  tas ir, tiesiibas vadiit autinnu nav..principa, vai stulbuma deell?
Un piipo savas neizgliitiibas iespaidaa, nezinaassu par kaiteejumu veseliibai , modes...vai pats nezini kaapeec?
Randinnss otrs? Ja taadu passu satiksi, buus viss oki.Ne jau slinkums, nezinaassans, stulbi principi...nobremzees vaacinnu...no podinna.

liepulapa  Skatoties ar ko aiziesi uz randiņu. Es neparakstītos iet tikties ar tādu vīrieti.

bika  Jap, Spogulīt!
Katram savi sapņi- Tev šādi.
Ir jau ok.

Asenizators  Nekas cits neatliek, kā tikties gāzmaskās.(ja pareizi sapratu)

Spoguliitis  To 10:40. Nav gan OK, jo tie nav mani sapnji.
Man nav jautaajuumu par otro randinju. Kaut kaa atrisinaatu pats, vai kopaa ar otru.

mieru_tikai_mieru  Ja tie ir visi randiņa laikā izrunātie temati, tad noteikti nē

AivarsN  Audzē tabaku pats,fermentizē to pēc visiem noteikumiem un pat nesmēķētājām nebūs pretenziju,bet smēķētājas pakaļ skries. Šogad bija superīga tabakas raža,nogatavojās līdz pašai galotnei pat vēlās šķirnes un vēl papildus raža no pazarēm - īpaši vieglām cigaretēm dāmām.

Edgars37  Noteikti bus otrais randins😃, jo te ir ari tada kategorija, kas nesaskata neko briesmigu fakta, ka uz pirmo atnak iedzeris, nu, drosmei, ta teikt😁😃!

Kurts69  kaut kā pieņemamāks šķiet cilvēks, kas zinot mēru lieto alkoholu, nekā tik pat "Mērens" smēķētājs. gan jau tāpēc, ka pats nesmēķēju.

Edgars37  Vo😃, termins merens alko lietotajs ir interesants-nu cik ta dienas deva ta ir😃??? Kurt, a ko tu darisi, ja uz randinu atnaks mereni iedzerusi sieviete, nu, tipa drosmei😃?

Kurts69  Nu jau atkal kārtējā sekos demagoģijas pusstunda:D Bet varu atklāti pateikt, ka ja sieviete atnāks pirms randiņa iedzērusi glāzi vīna, tad manis pēc. "Dienas deva" katram būs sava. Nesaskatu neko sliktu, ja cilvēks iedzer. Problēmas rodas tai brīdī, kad cilvēks vēlmi dzert nespēj kontrolēt. Nespēja apstāties, dzer vairākas dienas pēc kārtas, mokās ar paģirām, piedzeras tā, kas sāk stulbi uzvesties, nespēj strādāt utt.
Internetā starp citu bija atrodamas "Pieļaujamās" dienas alkohola devas dažādiem dzērieniem. bet jebkurā gadījumā tas būs relatīvi.
Savulaik bija intervija ar Latvijas izlases basketbolistu Jāni Blūmu. čalis pēc treniņa izdzerot pudeli alus. un par cik viņš trenējas regulāri, tad sanāk, ka gandrīz katru dienu lieto alkoholu. Tai pat laikā domāju ka viņā veselības ir krietni vairāk kā lielākajā daļā no vienaudžiem.

Edgars37  😃, Kurt, no tava gara palaga es ta ari neizpratu, ko tu darisi, ja uz randinu ar tevi atnaktu drosmei😃 iekerusi sieviete, nu😃?
Par dienas devu tikam skaidriba😃, uz litrazu katram individuals spriedums😃.

Kurts69  edža, nu saņemies. izlasi vēlreiz pirmo un otro rindiņu. Ja vēlies detalizētāku atbildi, tad uzdod precīzāk jautājumu..., ko tavuprāt nozīmē "Ieķērusi sieviete"? Streipuļojoša? Jeb ierāpos? Jeb tik tāda viegli pļāpīga? Man te redz ar grūti atbildēt uz tik slikti formulētu jautājumu...
Pie tam nesaprotu kam tev tas jāzina? taisies mani uz randiņu aicināt? Mani vīrieši neinteresē, ja kas:D

Edgars37  A, par glazi vina neieveroju tiesam😉, labi, to es ari gribeju zinat😃.

Labrador  Latvijaa sievietes pieveersh paarspiileetu uzmaniibu auto markai un statusam. Tev var buut tukshs ledusskapis , bet auto jaabuut peec iespeejas glaunaakam.Piekam obligaati sudrabkraas diizelja Avantam vai Pasatam . Tikai ne Mustang , Challenger. Lai vispaar nonaaktu liidz randinjam Latvijaa , ir jaabuut , vai arii jaarada iespaids , ka esi kaads veiksmiigi korumpeets , resns politbiznesmenis ar jaunaa krieva vai bratana maniereem. Ar vienkaarshu , kaut arii labi nodroshinaatu , daudzmaz kulturaalu viirieti NEVIENA briivaa Latvijas sieviete uz randinju neies , attieciibas neveidos un interesi neizraadiis. Briivajaam , itkaa iepaziities griboshaam sievieteem interesee tikai un vieniigi tie divi procenti , kuru itkaa skaitaas veiksmiigi viirieshi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu