"Es tevi mīlu"

Es kkur lasīju, ka sievietei ir ļoti svarīgi, lai vienalga kāds vīrietis pasaka šos maģiskos vārdus. Lai arī galīgi viņai nepatīkams, bet tas viņai kkur nosēdīsies, ka vismaz vienam viņa ir pati mīļākā pasaulē. Un vēlāk šis vīrietis tieši tāpēc viņai sāks patikt. Un viss notiksies. Protams, ja nebūs to pašu pateicis kāds viņai tīkamāks eksemplārs.
Dārgās sievietes, tā ir? :)

ube  Sievietei ir svarīgi sajust, ka viņa ir nozīmīga vīrietim. Ja vīrietis pacietīgi to pierāda, ir iespējama rezultēšanās. Mūsdienās gan vīrieši kļuvuši slinki medīt.

nedolce_negabana  Tieši otrādi, ja šos vārdus pasaka cilvēks, kas ir vienaldzīgs, tad vienīgā sajūta ir - nu ir ziepes!

Spoguliitis  To 23:02. Jaa.
Vai nu par tuvu pielaists, vai arii egoists.

raina1970  Nav jau nav tik vienkārsi.. Ja saka tos vārdus tāds cilvis, kurš nav interesants, mīļs, svarīgs- tad ir gana nepatīkama situācija-- jo ir jaizskaidro, ka- nekā , lai cik viņs sirsnīgs un visvisādi labs nebūtu. Un nepaliks viņs mīļs tapēc, ka mīl pats.. nebūs.

nakunakutekuteku  Pēc šiem vārdiem mēdz rasties lielas ziepes un sarežģījumi./iz pieredzes/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu