Līdz cik gadu vecumam?

Līdz gadu vecumam sievietes piesaista vīriešu gaita? Kā esmu novērojies pēc sevis un ciltsbrāļiem, ar laiku veidojamies par lamzakiem, jo darbs smags un izēdamies arī ņipri.

Ievinjata  Ja nu galīgi tāds kluknīgs un spēj pārvietoties tikai knapi šļūcot, tad drošvien domātu, ka kāda vaina un vai es šo fiziko trūkumu spēšu panest. Ja spēšu, tad galvenās ir smadzenes - labdabība, labsirdība, humora izjūta.

riebekle  Ja daudz naudas, tad nav svarīgi vai vispār staigā. :D

anis  Nja,patīk ļaudis ar simpātiskām kustībām,lai ko arī tie darītu. Pirmais vērtējums tomēr pēc gaitas, stājas, rokasspiediena...

Made_in  Pieļauju, ka līdz 18.g.v.

Spoguliitis  To 22:45. No attaaluma - jaa. Taapat kaa apgjeerbs. Bet tas ne vienmeer atbilst tam, kas mani interesee.

langstinsh  Par rokas spiedienu...trāpīgi-atiecas arī uz sievietēm.

av2  sievietes piesaista tas, kas ir galvaa (principaa jau abaas), un kabataa, un tikai tad...kaadas kedas kaajaas.

nazis  Kad dienēju armijā, latviešus starp visiem pārējiem varēja pēc gaitas pazīt. Latviešiem ejot un soļojot galva "neturas uz pleciem". Tā ir tāda tautas īpatnība, garš kakls, galva klanās pie katra soļa. Kļūstot vecākam un resnākam tas vairs nav tik izteikti.

Pillerina  Galvenais ir stāja. Bet, ja iet ar drausmugi platām ieplestām kājām, tad arī stāja nav laba, bet ir saprotams, ka vīrietim ir kaut kas no sts... Toties vīrietis domā, ka tā ejot, viņš izrāda savu nozīmību, kā saimnieks vai kas tamlīdzīgs. Bet īstenībā viņam spiež "mantiņas".

nazis  Ar plati ieplestām kājām jūrnieki staigā.

Kurts69  Taisna mugura ir visam pamatā. abiem dzimumiem. Šai ziņā kvalitatīvi izceļas tie un tās, kam bijusi ilgāka pieredze dejošanā.

Chris1986  es atceros drūmajos pusaudž gados padomijā pirms gadiem čēsmit - krutākie čaļi staigāja platām kājām līgojoties no vienas puses uz otru, respektīvi, pārnesot uzskatāmi svaru no vienas kājas uz otru. Tā, laikam, ir tāda alfa tēviņa gaita noskatīta mērkaķu pasaulē, lai iebiedētu konkurentus :D

Momo  Droši vien ir arī saistība starp gaitu un raksturu. Ir tādi, kas lēkšo, ir ar kaķa gaitu, ir lācīši pekainīši un ir tādi, kas iet smagiem lieliem soļiem. Uz āru vērsts purngals, uz iekšu. Visādi. Pamanu, bet nav noteicošais apstāklis vērtējumā.

Geisha  Mans tēvs nomira 68 gadu vecumā. Atceros dienu pirms viņa nāves mēs ar māsu stāvējām un priecājamies par tēva stingro soli. Armijas stāja (bija dienējis vācu armijā). Vispār man patīk vīrieši uniformās.
Dārzciema un Deglava krustojuma Maximā bija viens apsargs - tāds maziņš ar milzīgām kurpēm. Ļoti amizanti izskatījās, kad viņš ļoti svarīgi patrulēja pa veikalu - tāds nošņurcis lielās kurpēs....

preilene  Līdz pēdējai stundiņai

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu