Kad sievietes sapratīs?

Kad kriestietība ir viņām izevīgāka par islamu?!:)

Bazhix  Lai izdzīvotu, kā reiz islāms būs izdevīgāks.. :) Vismaz visi slavenie pareģotāji tā ir teikuši.. :)

jurks  Paldies par ieteikumu! Īsi un konstruktīvi!

raina1970  Nu ja, nu ja, tak nevaru sagaidīt, kad Tu stāstīsi- kur un kad un kāds ir tas izdevīgums--un pie viena- kas ir jāsāk?

Tinga  Kā gan vīrietis var zināt, Kas un Kad sievietei ir izdevīgāk...viņa pati to ne vienmēr zin...:)))

av2  re, re, kaa uzreiz te sacepaas, kaa kaads piemin ...da kaut vienu religgiju. Tik tipiski tas:( Visaa pasaule nevar vien beigt cilveeki pleesties. karot, nogalinaat deell ticiibaam. Ziniet, tas ir liidz riebumam jau ! Nevarat atslaabt vienreiz, a?

mieru_tikai_mieru  J.: Kad sievietes sapratīs? Kad kriestietība ir viņām izevīgāka par islamu?!
A.: Tad, kad vīrieši sapratīs, ka viņiem matriarhāts ir izdevīgāks par pašreiz valdošo patriarhālo sistēmu.

Laimnese  Tu ko, par savu harēmu jautā? Vai arī saskatījies turku filmas....

fargo  te jau nav runa par kristiešu sievietēm. tās uz 99% ir imūnas pret lielāko daļu pasaules cūcību, islamu ieskaitot.
runa ir par rietumu feministēm un ateistēm. pa manim, lai muslimi viņas tik ņem ciet veseli. vēl piemaksāt varētu. bet tikai uz prom vešanu. marku uz dibena un uz siltajām zemēm prom.

Karmensita  Anarhist, lai ar kādu tiktos, tas kāds ir jāuzaicina... (sīks koments par Tavu saraksti ar "riebekli")

Jurijs55  "sievietes....Kad kriestietība ir viņām izevīgāka par islamu?"
Ziemas svētku šopingā ar biezu dasnu miļāko :)

hashashiin  anarhija un hierarhija, teisms un ateisms ir pretmeti. patiesība ir metalīmenī - jo tuvāk tam piekļūsiet, jo "izdevīgāka" dzīve kļūs.

kosrem  Ticība ir opiums tautai!

teeja  Mellene_85 ir vīrietis. Diagonoze izlasāma tekstos.

Sinilga  Mīļie cilvēki, jūs gribat teikt, ka Visumā – cik uz zemes reliģijas, tik Dievi???!!! Vai tad Muhameds arī stāv pie Pētera vārtiem, notinies ar granātām un draud uzspridzināties??? Vai arī, ja Paradīze ir viena, tad kāpēc kristietis Pēteris Paradīzē laiž bez rindas musulmaņus, nevis kristiešus? Neesmu stipra reliģijās – vēl taču ir Buda un Krišna un laikan vēl daudzi citi... Pati ticu, ka ir Dievs, un tas ir tikai viens. Cilvēki uz zemes visu sarežģī. Tie ir sajaukuši ticību Dievam AR KATRA PERSONĪGO METODI TO PIELŪGT. Kaut kā neticu, ka tie cilvēki, kuri apzināti otru nogalina, ir nokļuvuši Paradīzē. Tātad pastāv tikpat Paradīzes, cik ticības???!!! Tad, kāpēc TUR AUGŠĀ neviens savā starpā NEKARO???!!! Laikam noslēguši “”Rībentropa-Molotova”” aktu, kamēr tie “muļķi” LEJĀ trako. Tas no viņu (DIEVU) puses NAV ŽĒLSIRDĪGI. Tad kapēc mums JĀPIELŪDZ TĀDI BRIESMOŅI? Apbrīnoju senos latviešus, cik viņiem ir bijusi veselīga saikne ar Dievu: Citāts no I.Jansones grāmatas: “”...Latvietis nekad nav ar Dievu dinģējies, uz ceļiemkilometriem rāpojis, lūgdamies, kamēr ceļi asiņaini... Latvietis, Dievu pieminot, ir piecēlies kājās un noņēmis cepuri...””
Ej, Dieviņi, tu pa priekšu, Es tavās pēdiņās; Nelaid mani to celiņu, Kur aizgāja ļauna diena. (latv.t.dz.) Paēduši, padzēruši Pateicam Dieviņam! Dieva dota tā maizīte, Māras austi galdautiņi. (latv.t.dz.)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu