Divi mīļotie...

Iepriekšējās attiecības,pilnīgs krahs,bet mīlējām,it visā gaumes līdzīgas,no pusvārda saproti otru,bet pārāk liela kaislība,patreizējās,mani mīl, es-cienu,novērtēju,pieņemu,absolūti ideāls vīrietis,mīlestības vērts,bet...nemīlu,pietam vēl tālumā...Vai grēks ,pa reizei viņa prombūtnē satikties ar iepriekšējo?!!

sangukuLV  Virieti,ar kuru jums pashlaik attiecibas,labak ari paliekat taaluma viens no otra.

raina1970  Par grēkiem nezinu, nepateikšu, bet kopumā- tāda situācija ir ---hm, nekorekta. Pret sevi, pret to bijušo un pret esošo.. Jo nav nekā īsta- ne ar to, kurš pagātnē bija, ne ar to, kurš tagad tālumā sēž.. Vislabākais- nocirst visus tiltus - un sakt kaut ko pavisam jaunu- bez pagatnes bagāžas..

Knaukjis  Fantāzijas ar ir Grēks... 😁

Camille  Tēmas Autore, vai Jūsu patreizējais draugs zin, ka mīlat citu? Ja zin un viņam tas pieņemami, tad tās ir Jūsu divu ziņā.
Bet, ja Jūsu patreizējais neko nezin, tad, atļaušos teikt, ka us bojātaj tā otra vīrieša dzīvi, atņemot viņam enerģiju un laiku, kuru viņš varētu veltīt citām attiecībām.

raina1970  Tādā gadījumā, Roberta 1967- esat vienkārša spēlmane, ne cilvēks , kurš patiešām vēlās patiesas attiecības, ģimeni, un visu , kas nu ar to saistīts. Un dzīves likums ir tāds- - ka pretī būs tāds pats spēlmanis, un iznākums tam visam pasākumam- ne visai patīkams..Nedz Jūs kādu no viņiem mīlat, nedz viņi-- katrs iesaistītais tajā formejumā- vai tas ir trijstūris, četrstūris, vai kāds cits daudzstūris- vienkārši cenšas kaut ko dabūt sev- nedomajot i 5 minūtes uz priekšu..Var arī tā darīt, un dzīvot, tikai-- rezultāts būs apaļš , apaļs zero..

ketija64  Divi "mīļotie"... :)))
Reāli nav neviena, jo ar pirmo ir palikusi kaislība, otro nemīl vispār ...
Mīļotais -- nozīmē cilvēks, kuru mīli,nevis izmanto dēļ naudas vai seksa.

Rouzita  un jēga .. kāda jēga šai nostājai - neviens neder, bet lai viņi savā starpā cīnās.
ko sēsi, to pļausi.

saulite34  Patiesībā jau tu nemīli nevienu no viņiem un izmanto abus divus.

ketija64  njā,ja zin tad zin ...tikai tad viņi nav VĪRIEŠI ,bet vīreļi ,kuriem izdevīgi bez saistībām šad un tad kādai,kura ļauj, "uzkāpt" (neka personīga,vnk tēma NAV PAR MĪĻOTAJIEM )

mellene_85  izraksties no oho pieraksties pie ārsta paskaties acīs saviem iekšējiem dēmoniem

shining  "lai nu cīnās!" - Kas ir tas, dēļ kā būtu vērts par jums cīnīties?

Ziids  Gribējās to pašu pajautāt,bet shining jau pajautāja...kāpēc tiem diviem jācīnās savā starpā,ja viņi jau zin par viens otra esamību,ir to akceptējuši un tieši tā pat, kā autore,izmanto autori ar sev pieejamiem līdzekļiem ( tjip " mīl" 😀😀😀😀), lai apmierinātu savas šābrīža vajadzības.....un papildus tam, autore vēl papildus meklējas...😁😁😁....ar to kaisli,laikam diezgan sū....gi...

ube  No "mīļotiem" tur nespīd. Ar vienu ir tā neko sex, otram ļauj izmantot savu miesu, par to pretī dabūjot rūpes un gādīgu cilvēku blakus. Patiesībā labi iekārtojusies. :)

rokons  Vai ateistam ir iespēja grēkot??

universss  Kārtīga ziepju opera , dzīvo ar abiem ,kur problēma?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu