Nav īsti saprotams,ko sievietes vēlas oho.lv...

Vai oho.lv ir iespējas reāli iepazīties?

Ronis26  ...kuras grib Iepazīties,kuras pakavēt sev un citiem Laiku, kuras....utt.
.... tieši tāpat ,kā OHO vīrieši...

Geisha  Pats meklē faktiski brīvu sievieti kurai tomēr var būt bēri. Kā tas ir? Sievietes bērni ir pie bērnu tēva vai omas? Lai ir faktiski brīva uz svilpienu?

never_pa  Varbūt sievietes vienkārši nav ieinteresētas Tevī?

rabinovics  protams ka iespeja ir... bet ar to ka ir iespeeja tomeer nepietiek...vajag uznemiibu so iespeeju iistenot...bet cik noprotu sievietes oho grib to pasu ko viiriesi

Hbbs  Mūžīgais jautājums- cilvēks vēlas saprast, ko vēlas sieviete... Viņas pašas to nemaz nezin. Neiespējamā misija.

1180000_  Kolēģi, noteikti zinu, ka lielāka daļa sieviešu oho.lv vēlas kaut ko citu nekā vidusmēra oho.lv vecis...! Bet labā ziņa ir, ka tukšā nepaliek neviens! Lai izdodas!

Ronis26  OHO ir kā lakmusa papīrītis: katram uzrādīs Savu nokrāsu--->pēc individuālajām Spējām un Vēlmēm....

Marija_Anna  Hbbs, ne vienmēr viss ir jāsaprot.
Jāpieņem sieviete kā esamība.
Kaut arī vīrieša analītiskam prātam tas ir nedaudz neierasti.

Hbbs  Tā lielos vilcienos nekas jau nav jauns jāizdomā, kā tajā senajā stāstā par vistu, kura bēg no gaiļa , bet tajā pat laikā domā-ka tuik es par ātru neskrienu.
Tas pats šeit-tēlo baigās princešu ambīcijas bet pēc tam lej krokšu asaras, kad palikušas vecmeitās.

baluba  Ja šeit vīrietis nevar sameklēt sev piemērotu sievieti, tad viņš vai nu ir galīgs dalbajobs, vai galīgi nikudišnijs ... ni sievietes vērts .... skarbi, bet fakts ...

Sievietes ne tikai šeit, bet dzīvē, vēlas vīrieti ... tikai un vienīgi...

nedolce_negabana  Ko gan citu te darīt?? Ja negribētu iepazīties, manis šeit nebūtu:)

Camille  Tas, ka ļaudis, vienalga, sievietes vai vīrieši, ir online, tas bieži vien neko nenozīmē, kā vien to, ka lappa ir atvēta...
Cilvēkiem (abu dzimumu) ir jābūt morāli un emocionāli brīviem, nevis tikai ar sarautām / izbeigtām attiecībām... tātad, jābūt visādā veidā brīviem, jo tikai tad var vieta būs brīva kam pilnīgi jaunam.
Nevajag lolot pagātni, tā nekad neatnāks.

Polaarlapsa  Viennozīmīgi , te ir reāla iespēja iepazīties ,bet protams , lai līdz tam nonāktu .... uuuu... veselam virknējumam jānotiek un īstajam zvaigžņu stāvoklim jāsakrīt 😀

coldlands  Nu es lai iepazītos ar tantu gāju pie buramtantas, kas iedeva man brīnumtravku no kuras teju bij jāvāra, bet pirms to izdzert, vajadzēja lietus laika uz vienas kajas krtutecigailiti dancat, tad starp divām priedēm stāties, un berza pagali starp kajam mest, un obligāti pilnmēnesa laika.
Tikai tad var tantu dabūt. Vēl ir variants, baltu kreklu ar slipsi vilkt, un strādāt iet, tad varot tantas pat nopirkt.

Pilskungs  Viņas grib naudu, seksu, un kādu, ko pabāzt zem tupeles. Vienmēr !

Geisha  Ir reālas iespējas iepazīties un pat nodibināt attiecības. Ko sievietes meklē? Loģiski, ka vīrieti. Vīrieti uz kuru var paļauties, uzticēties, kuru mīlēt. Bet tādu vīriešu ir maz. Vairuma ir tādi kuri meklē sievieti uz kuras kumbra uzsēsties, kurai lielas ausis, lai spagetti nekrīt, kurai rozā brilles, kura vēl joprojām tic pasakām par princi.
Šoreiz piekritīšu Pilskungam. Arī seksu meklē. Labu, kvalitatīvu seksu nevis kaut kādu parodiju par tēmu sekss.

Ievinjata  Iepazīties ar vīrieti, kuram ir laba humora izjūta, stingrs...mugurkauls (lai sievietei būtu kāds, kas viņu aizstāv) un lai nebūtu mājās sēdētājs un čīkstētājs. Kopumā - viss.

teeja  Iepazīties ar vīrieti, kuru satiekot uzreiz ir skaidrs-šitas ir manējais, būtu liels prieks par to. Tas vīrietis būtu ar enerģiju, harizmu, seksīgs. Vīrišķīgs, ja ne gluži sportisks, tad neizplūdis miesās, nenopīpējies. Vīrietis, kurš prot rūpēties par sievieti, ģimeni, nevis vaimanāt un sūdzēties par ļaunajām bijušajām sievietēm. Vīrietis, kuram ir sava vieta sabiedrībā, sava māja, dārzs.

teeja  Zelta vārdi Geisha

Kurts69  Nu neticu es ka te ir problēmas iepazīties! Pat man ar visu manu pasivitāti ir bijuši vairāki piedāvājumi no sieviešu puses satikties klātienē. Visu te var dabūt, ja tikai ir vēlme.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu