Iepazīšanās inetā...

atļaušos nocitēt vienas dāmas viedokli: vīrieši iedalās trīs grupās....Pirmkārt ,slimie ar novirzēm....Otrkārt...Precētie,kas meklē pa kreisi jājamas joberenes...Treškārt....Vīrieši,kuriem visa bagātība ir viena tarba mugurā un ,kas meklē kur pie kādas iesildīties
kāda Jūsu pieredze?? Vrb tik traki nav?

Jurijs55  citēšu otras dāmas viedokli, pricipā, līdzīgo citētās dāmas viedokļim :

"Te ir nekam nederīgi vīrieši savākušies, kuri tikai virtuāli izklaidējas vai piedāvā sexu. Otru pusi neviens te nemeklē pārsvarā... Vai arī dzīves apbižotie, kurus sievietes ir pametušas vai apbižojušas... galīgais sviests te ir..."

art_deco  Muļķības.

mellene_85  oh klasifikācija(((. =visi spaiņi iedalās zaļajos, ar īsām osām un 2 litrīgajos.
tajā pašā laikā nevar izslēgt, ka šādi tipiņi dabā nemaz neeksistētu

pa_jokam  pieredze ar vīriešiem i-netā ir bēdīga. Lai gan dziļi sirdī ticu, ka ir arī labi, inteliģenti, gudri, uzticīgi un sirsnīgi vīrieši. Tikai - vai nu man nav paveicies, vai arī viņi ir kaut kur citur.

kvarts  labākais šajā stāstā ir tas, ka tas uztrauc tikai sievietes,... večiem par to nospļauties...

nakunakutekuteku  Kā vieniem,tā otriem jebkurā situācijā ir izvēles iespēja pieņemt vai nepieņemt.Kāpēc gan jātērē enerģija klasifikācijai kurš tur kāds.Ja man konkrētais vīrietis nešķiet pieņemams,es to tā arī pasaku un par viņu aizmirstu.Jā,sievietes ir skaitliskā vairākumā,bet tas nenozīmē,ka uz tā fona jebkurš vīrietis ir vērtība.

persiks32  kurts69, atłaušos minèt, ka arī vīrieši šeit meklè îsti vienîgo :D
Sarakstes laikà pasprūk tàds - tizlisms- arî no vīriešu puses, uzsàkot iepazīšanos:D
Piemèrs: Mani sauc bla bla bla, vai vèlies iepazīties, esmu šķīries, meklēju īsto vienīgo, Jums skaists smaids :D

Geisha  Kurt! Atļaušos iebilst. Tagad ļoti daudzas sievietes nemaz nevēlas no rīta brokastis gatavot vīrietim. Nafig. Labāk ir kad atnāk vīrietis ciemos ar ciemakukuli, iepriecina sievieti, un laicīgi aiziet uz savām mājām. Viss. Ikdienā vīrietis mājās tās ir nevajadzīgas galvas sāpes protams, ja sievietei nav 10 h zemes, parādsaistības, pussabrukuša māja vai 20 gadi.

Spoguliitis  Piekriitu Geishas viedoklim 23:47. Ljoti izplatiits modelis. Abiem dzimumiem.
Un nepiekriitu secinaajumam.ka viirietis ir ikdienas galvassaapes. Ja galva shvaka, tad varbuut. Tas pats attiecas uz sievieteem kaa galvassaapeem.

Spoguliitis  P.S. Cilveekiem ir savas vajadziibas, veelmes. Atrast taadu no kura ikdienaa nesaap galva un pats nav to iemesls, ir gruuti. Tad nu aizpilda to kas pietruukst ar... briivdienu partneri. Saucaas attieciibas bez saistiibaam.

av2  Nu bet, pannem no katras "seltas" pa vienam, buus laime pilniibaa.
A taa, nu aber protams zzeel, ka neviens vairs neredz to.... to skaisto dveeseli autorei :(

Kurts69  persiks32, jā, protams! Nav šaubu ka ir tādi vīrieši. Vienkārši tēma it kā šoreiz bija par sievietēm:) Nav jau tie vīrieši savās vēlmēs nemaz tik atšķirīgi kā varbūt šķiet.
Varbūt problēma ir apstāklī, ka daudzi grib visu uzreiz un bez piepūles? Lai skaists, gudrs, bagāts, iejūtīgs, uzticīgs utt...! Ja runājam līdzībās, tad cilvēks var kļūt turīgs smagi strādājot, veidojot karjeru vai uzsākot savu biznesu, jeb teorētiski var vienkārši vinnēt loterijā. Te ir ļoti daudz to, kas cer uz otro variantu - vinnēt loterijā lielo balvu, saņemt gatavu "Ideālo" otro pusīti. Atliek tikai novēlēt veiksmi:)

VAZ07  Parasiju komentarus un sapratu , damu skatijuma tie precetie ,tie pasi labakie!

Flints  Vienkārši ir indivīdi, kas izjūt grūti apvaldāmu tieksmi klasificēt visu iespējamo un neiespējamo, saprotams, balstoties galvenokārt uz savu subjektīvo pieredzi, un ir pārējie, kas tādi nav.

liza  "Nav nozīmes meklēt paradīzē vai peklē,
Bet ja reiz satiksi to, sauksi par savējo."

teeja  Negribas komentēt. Ir balts un melns. Ļauns un labs. Slikts un labs. Par ko vispār ir jautājums?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu