Vai sievietēm nav pieņemams askētisks dzīvesveids?

Tērēju naudu ēdienam, e-talonam, naudu mātei par to ka dzīvoju pie viņas + dažas extra lietas (treniņi utt.). Kopā sanāk ~300 eur mēnesī. Lielāko daļu nolieku prom glabāšanā, ar atlikušo piepelnu no spekulācijām, bet to visu arī uzreiz prom.

Man liekas ka daudziem tāds dzīvesveids nav pieņemams? Kāpēc?

rokons  Krāt - tas ir labi. Visu inflācija apēdīs.........:)

Mana atbilde par dzīvošanu Latvijā - vienkārši te ir forši!

Un vēl viena lieta - milzīgs daudzums saldūdens šai zemē. To var just, esot kaut kur patālāk

krumuzagis  uzskati mainās ejot gadiem, katrā vecuma posmā kautko citu dara un dzīve balstīta uz mazajiem mērķīšiem un sasniegumiem, vienreiz laukos noķēru zivi atnesu mājā, namamātei saku rekur zivs, var gatavot, man pasaka, kurš noķēra, tas lai taisa.

111zaagis111  Varbūt tu esi dirstāns un latvāns , bet zemi kurā es dzīvoju sauc par Latviju. Vācies prom.

Bazhix  1) Kāpēc Tu šo jautājumu neuzdod sievietei, ar kuru dzīvo kopā? :)
2) Nav bail, ka atbildēs sievietes ar bērniem? :D

shining  sanāk, ka šobrīd dzīvojiet uz mātes enerģijas rēķina.. domājiet, ka viņa jūs laidīs prom? gan jau ka arī viņai jūsu vajag, pat tad ja diendienā dzirdiet vaimanas. sāciet ar izvākšanos no viņas dzīves telpas. var izrādīties, ka aizbraukt tālāk nemaz nebūs iespējams jūsu paša prāta bloku dēļ.

Jurijs55  Asketi, starp citu, drīzāk ir tie, kuri pārtīk tieši no dāzeņiem, nevis no gaļas, kā tu dari. Iespējams ka pārāk daudz to ēdi.

teeja  Ko krāj un taupa taupītājs, to paņem laupītājs.

Pilskungs  Autor, jo ātrāk aizvāksies no Latvijas, jo labāk būs palicējiem ! Kāpēc vispār vēl esi te ?

av2  Nu, nu , nauda ir paredzeeti teereessanai . Nelauz dabas likumus. Saluuziisi pats :(

burleska  Es te patēlošu psihologi- ņemam vērā, ka autors no bērnības ir pieradis ciest pazemojumus. Pieradumam ir milzīgs spēks. Un kaut arī autors it kā vēlās būt mīlēts un tml., tādas jūtas viņam nav pazīstamas un izraisa trauksmi. Šeit, šādos apstākļos, kad visi atkal viņam brūk virsū, viņš beidzot jūtās dabiskajā vidē, lai cik viņam šķistu, ka viņš grib kaut ko citu. Un ar saviem komentāriem apzināti vai neapzināti viņš kaut ko tādu arī cenšās panākt, ko mēs arī varam ieraudzīt, tos komentārus lasot. Vārdsakot, ieteikums autoram- gribi dzīvot normālu dzīvi, marš pie psihoterapeita (nauda ir, tā labā ziņa :) ) Vai uz PAB (pieaugušo alkoholiķu bērnu) sapulcēm, vai da jeb kur, bet meklē palīdzību :) Paldies vari neteikt, vienkārši dari ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu