Cik gados ir par vēlu?

Cik gados jūsuprāt ir nokāvētas visas iespējas attiecībām? Runa ir par gadījumu kad nekas nav sākts. Es piemēram nevaru iedomāties būt kkādās attiecībās jo esmu pārāk pieradis rēķināties tikai ar sevi. Man sirdsapziņa neļauj iet uz randiņiem un kko maksāt, it īpaši sievietēm kas var tādas izklaides par brīvu izbaudīt kaut 5 reiz dienā, bet redz ar tiem večiem kkas cits nesaskan. Nu tad lai maksā man.
Otrs ir romantiska pieredze, es esmu 8 gadīga bērna līmenī, bet sievietes mana vecuma un jaunākas jau visu ir izbaudījušas. Tur vnk nekas nevar sanākt.
Es teiktu ka galējais punkts ir 23-25, ja līdz tam nekas nav bijis tad arī nebūs, izņemot protams prostitūtas noalgošana, bet tas jau ir kas cits.

runcis  Atrodi otru tādu pašu, kā tu, būsiet saderīgs pāris, varēsiet viens otram laiku kavēt un tik slavēt. Priekš kam tev sieviete

111zaagis111  Tv netā tak ziņa par Tevi ?

Japānas princese atsakās no titula, lai apprecētos ar vīrieti no "vienkāršās tautas"

Dinnija  111zaagis111 - sasmējos. Labi teikts!

Spoguliitis  Tas nav atkariigs no gadiem, bet katra konkreetaa cilveeka.

riebekle  Par vēlu ir tikai tad, kad uzber 3 saujas smilšu. :))

av2  par veelu nav nekad.Punkts.

Ronis26  Neklausies Neviena ieteikumos. Ja uzskati ,ka Tew ir par vēlu--->tad tā ar ir. Svešiem cilvēkiem nav tiesības Pārkliegt Tavu vēlmi.

Adelante  Nu cik var ņemties- ja sievietes ir tikai izmantotājas, saimniecībā nenoder, tad attiecībām ir daudz par agru. Nogaidi gadiņus 50 (piecdesmit) un varbūt tad būsi nobriedis attiecībām.

krumuzagis  man onkuls divas paaudzes pirms manis, proti ap 70 gadiem vēl sagājās ar kādreizējo kolēģi, bet zin kā vecs cilvēks, īsti nebija mierā ar sevi, tad arī beigās abi pašķīrās, bet, kad kopā dzīvoja kopa dārzu un audzēja kazas.

Felde  16.24 Luudzu pasaki,kas ir tas,ko gaidi no sievietes-vienalga,jaunas vai vecas....? Kas tev ir japiedavaa? Ja es izvelos virieti-tad tadu ka vins ir,ja reiz izvelos! Kas ir tas,kas tev japiedava,lai izveletos? Gribu zinat-uz kadu plauktu teemee?! Kada jega temai,ja runaa tikai muldesanas pec,vai pats saproti,ko raksti,ko velies,ko gaidi.... ko vari gaidit no sievietes,ja pats pliks ka zurka? Bet tagad par to,ko lai tev piedaavaa????

card_reader  Aizej vecīt uz seksshopu un noperc sev gumijas veceni, un dzive viss atrisinasies....
Pirkt viņai neko nevajadzes, est neprasis, nekad nepaliks resna un ljumiga...bernus ari tev taisit nečinkstēs.... :D
Nonaksi pats savā apsolitajā "laimes zemē" :D:D

A34  Patiesībā, ja Tev nav attiecību ne darba, ne draugu, ne kaimiņu, ne partnera, tad Tu nezini, kas Tu esi. Iesaku darbu kolektīvā. Un klausies, kā citi dara un neapvainojies, ka tiek samīcīts viss labais, ko par sevi esi domāji. Ja to spēsi, tad paliks no tavas personības tikai patiesā vērtība un tad Tu un citi sapratīsi, kam esi derīgs. Ja nevari izturēt, tad maini darbu un sāc ar to pašu mērķi. Es tā darītu. Kad 2 reiz būsi aplauzies, aizej uz baznīcu, iestājies draudzē, paliks vieglāk.

kvarts  Pret tavu kaiti ir ļoti labas zāles, saimniecības ziepes un striķis....

saulite34  Pareizi ,parunājies ar savu sirdsapziņu un nevienu izdevīgumu nepalaid garām.

LAILA12  nu ...vnk neideāls cilvēks....

shining  īpatnēji, ka visiem oho troļļiem ir tādas infantilas un narciskas personības.. tas ir tāds jaunāko laiku jefiņu standarts?

laukroze  sieviešu dzimumam nekad nav par vēlu...kamēr tik pašas vēlas, tomēr vīriešiem ir kā ir, skaļi jau neteiksim, daži personāži vēl apvainosies..:DDD

nedolce_negabana  Cilvēks (tas, kas autors) ir pilnīgi slims... un jūs tādam vēl nopietni atbildat un sniedzat padomus? Vienīgais padoms- ar steigu pie psihiatra! Un paldies Dievam ,ka tāda attieksme pret bērniem, ceru, ka autoram tādu nebūs!

mellene_85  laukroze, ja kaut kas neeksistē mūsu apziņā, tas nenozīmē, ka tas neeksistē vispār.

Pilskungs  Taisnība nedolce_negabana ! Autor, ko vispār gribi ? Bezjēga kaut kāda ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu