Kā bagāts kungs var zināt ka dāma mīl viņu nevis viņa naudu?

Es ir pliks un nabags,nu ne gluži tā ka pavisam,bet nekādu ļimonu ar man nav.Tā nu velkam to ļamku no algas līdz algai,bet nu es vismaz esmu pārliecināts ka mana dāma patiesi mīl mani un arī bez naudas.Bet kā ir ar tiem kungiem ka tā nauda ir un daudz ir?Kā viņi var būt pārliecināti ka dāma mīl tieši kungu nevis viņa naudu?Speciāli tak neiesi bankrotēt lai dāmas jūtas pārbaudītu,tad kā savādak saprast?

ne_meklejumos  Mīlestība ir sajūtas, tā nav naudā izmērama vai vārdos pasakāma, bet ne katram to lemts piedzīvot. Kopābūt un labi justies, tas cits jautājums. Katram sava nepieciešamība lai veidotu atiecības un tās pilīdzinātu mīlestībai, vienam pietiek ar gultasvietu, citam nepieciešama pils. Ja jūtas labi, tad nav jautājumu kāpēc un par ko ir kopā.

krumuzagis  tā ir tāda prāta aptumšošana, ka naudā izsaka bagātību, nezinu nevienu gudru cilvēku, kam itkā mantiksā izteiksmē daudz, kas pieder, tikai pīpis zobos arī rudenī, nez cik tur bija izmaksas par vēža ārstēšanu.

Sara7  Var nopirkt gultu, tachu ne miegu.
Var nopirkt maaju, bet ne maajiigumu.
Var nopirkt izgliitiibu, bet ne praatu.
Katram pasham jaasaprot, ko vinsh gaida no dziives.

studentka  Tas labi, ka esi pārliecināts, bet pēc statistikas apsargam būs daudz lielāka varbūtība, ka viņu mīlēs dēļ viņa pieticīgās algas, pie nosacījuma, ka mīlniecei pašai ir tikai Maximas pārdevējas aldziņa, ar kuru viņa to ļamku viena nemaz nevar pavilkt. Kundzītes, kuras pelna 800 un vairāk jau sāks izvēlēties vīrieti pēc mīlestības, jo vismas savu eksistenci tās nodrošina, viņai kuru katru, ka tik vecim bikses un alga nevajadzēs.
Bet vispār mani besī, ka cilvēki runā par mīlestību, paši neizprotot tās jēgu. Nu, ļoti labi, ka kāds mīl dēļ naudas-tas nozīmē, ka pats grib iemācīties nopelnīt. Biežāk jau mīl ne dēļ naudas, bet dēļ tā, ka varēs nestrādāt un nekontrolēti tērēties,

saulite34  bet nu es vismaz esmu pārliecināts ka mana dāma patiesi mīl mani un arī bez naudas[c]

Tava dāma varbūt tavu dzīvokli mīl, nevis tevi.

valmierietis333  ´´Kā bagāts kungs var zināt ka dāma mīl viņu nevis viņa naudu?´´

- Kurš teica ,ka viņam ir laiks domāt par to ,ko tā dāma domā , viņam jādomā par bagātības nosargāšanu un pavairošanu , viņam nav laika nodarbināt smadzenes vai tā piedzīvotāja/partnere viņu mīl vai nemīl!

Varbūt viņu viss apmierina , un abi viens otru izmanto - viņa naudas un statusa dēļ , viņš ,ka ir kāda ,kas kafiju uzvāra ,vai gultu sasilda! Un kas par to - abi laimīgi , ko vēl vairāk vajag!

Pillerina  Viņi paši mīl naudu. Tāpēc no pārējām jūtām neko nesaprot.
Bailes gan viņi pazīst.

rokons  Sen zināms teiciens - bagāts ir tas kam pietiek, nevis kam ir daudz.
Tomēr reizēm gadās, ka nauda ļauj sievieti no pelēkā bara izcelt, tāpēc, ka viņa ir bagātā vīra sieviete.
Ieguvējs ir gan vīrietis, gan sieviete, gan visi tie kas ir visapkārt.
Gaišu, jauku sievieti ar zināšanām, spējām un izglītību ir patīkami visiem skatit.
Un to izveido vīrietis ar pietiekamu naudu................ reizēm

teeja  Bagātam kungam neradīsies tāds jautājums,pats zinās ko vēlas un ies uz mērķi.

burleska  Bumpastik, a kā Tava dāma var zināt, ka Tu viņu mīli nevis viņas naudu? :)

av2  nu, teiksim miljonaars, var uztaisiit feiku bankrotu. Nu...pazinno vinnai , ka vairaak kaaposta naf, nemaz. Jasaak izmantot sabiedrisko transportu, pa zakki gan, jaameklee darbinnss...da vienalga kaads ,un jaasaak dziivot vienistabas dziivoklitii. Vienlaiciigi citiigi piebilstot daamai, nu lai ticamaak viss tas ,nu tas viss islaiciigi, nu paaris gadinnu tikai pacieties , kameer tikssu atpakall uz pekaam. Ja ssamaa veel no riita grozaas pa virtuvi, cep pankopkas, viss sstokos, miil. Droossiibas labad paaris dienas turpini "skumt" par izbijusso bagaatiibu , lamaat valdiibu, zzeeloties par bandiitiem utt ...un tad jau ari pateikt, ka pajokoji .

never_pa  Galvenais jautājums paralēls, bet ieinteresēja
",bet nu es vismaz esmu pārliecināts ka mana dāma patiesi mīl mani un arī bez naudas." -naivā taurīte, varbūt viņai ir ekonomiski izdevīgi dzīvot ar Tevi nevis vienai ;p

Kurts69  un kā sieviete var zināt, ka vīrietis kurš saka, ka mīl, tiešām tā arī jūtas, nevis grib tikai nodrāzties?:)
Ko vispār te kāds var zināt, vai ko var kāds kādam garantēt? Var otram uzticēties un var visur gaidīt melus un nodevību. Izvēle katra paša ziņā. Es izvēlos ticēt, un ja mani kāds piečakarē, tad izdaru par šo cilvēku secinājumus un dzīvoju tālāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu