Sievietēm nepatīk pārāk gudri vīrieši , vai tiesa?

Uzskrēju vienam rakstam virsū , kur tika apgalvots , ka it kā sievietēm nepatīkot gudri vīrieši , apbrīnojot viņus ,bet tai pat laikā izvairoties no tādiem,
interese noskaidrot vai tā ir patiesība.

Vēlētos dzirdēt tieši dāmu viedokli , kungi ar var izteikties ,bet lūgums nepārvērst tēmu par iemeslu dzimumu kariņam !

krumuzagis  nav izdevīgi būt gudram, no Tevis visi izvairās, bet ja tu dzīvo uz izzināšanas viļņa, tad man ir pa ceļam ar Tevi.

Fanija_  Man ļoti patīk gudri vīrieši. Gudri vīrieši ir laimīgi, draudzīgi, mērķtiecīgi, laipni, enerģiski, dāsni, nelieto surogātvārdus, ciena sievietes. Gudrs vīrietis ir apbrīnas vērts un ar tādu ir vēlme komunicētr.

premision  Jā laikam jāpiekrīt raksta autoram, cik nu var noprast no konteksta, lai gan informācijas maz. Arī man nepatīk tādi, kas visu vienmēr zina un nekad neklausās- bet nez vai tie ir gudri- varbūt tēlo gudrīšus drīzāk. Cienu cilvēkus, kuri neatkarīgi no izejošās pozīcijas spēj atklāti pateikt, ko nezin, no kā baidās, kas sāp.. tā ir gudrība- dzīves gudrība, nevis akadēmiskā un to var cienīt un apbrīnot un nebaidīties ar tādu ielaisties 😉

rokons  Varbūt jāprecizē, kas skaitās gudrs.
Ar plašu zināšanu loku vai ar dziļām zināšanām šaurā nozarē?
Ar analītiskām spriešanas spējām vai ar labu orientēšanos kādā nozarē?
Tad var sākt domāt kas ir sievietei interesants, jo sievietes arī ir dažādas.
Piemērus vēsturē var savākt vismaz vienu spaini :)

Fanija_  Gudrs ir tāds cilvēks, kurš gūst panākumus. Nav tādas lietas, kā pārgudrība, taču ir tāda lieta kā pārmērīga muļķība.

Paula6  Pazīstu 2 vīriešus ar 3 augstākajām izglītībām, kas var pārgudri runāt stundām, bet ja palūdz lai izskaidro vienkāršiem un saprotamiem vārdiem, tad to nespēj izdarīt. Un kādai sievietei gan tāds varētu patikt? Man un, domāju arī daudzām citām sievietēm, patīk dzīvesgudri un sirdsgudri vīrieši, kas bez liekas pļāpāšanas un filozofēšanas vienkāršiem vārdiem izskaidro vai atšifrē lietas būtību.
Cienu vīrieti par viņa padziļinātajām zināšanām kādā jomā un viņa vēlmi izzināt, nevis pārgudri pamācīt pašam neko nesaprotot.

nedolce_negabana  Man pilnīgi noteikti nekas nav pret gudriem vīriešiem... Pret stulbiem gan:)

never_pa  Nezinu par visām sievietēm. Varu teikt tikai par sevi -patīk gudri vīrieši, tikai, lai ar savu gudrību neuzbāžas
:)

Mirdzina  Mūsdienās vairs mamuta nesējam nav jābūt ar muskuļiem, bet ar galvu gan! Tātad jā- vīrietim jābūt gudram!

Astronaute  Es nevarētu dzīvot kopā ar vīrieti, par kuru būtu gudrāka visās dzīves jomās. Man, kā sievietei savā vīrietī vajag redzēt spēcigu personību uz kuru var paļauties. Es varu atļaut viņam būt gudrākam un lepoties ar to, ka man tāds ir. Galvenais - lai kopā ar "akadēmisko"gudrību (zina visu par visu, spēj atbildēt uz visiem jautājumiem) piemistu arī dzīves gudrība - kad saprot kad, ko un kā darīt. Kā nopelnīt naudu, kā to pareizi ieguldīt, tērēt. Un galvenais - kā izturēties pret sievieti, lai viņa būtu laimīga.

av2  nu es veel nepaziistu nevienu daamu, kurai patiktu idioti.

valmierietis333  Nepatīk viņām muļķi ,bet uz tādiem vien krīt, jo pašas līdz gudrīšiem nedavelk (tas arī atbildēs redzams) - neko par smalkajām matērijām nezin ,par ko tad komunicēs ,vieglāk muļķiem skalot smadzenes un sapņot par gudrīšiem! ;)

DanaL  Zinu dažus, kuri visu zina, un par visu viņiem ir viedoklis. Man patīk viņus paķircināt un patēlot duračku, tad uzdot dažus sakarīgus jautājumus par tēmu, un saprast, ka ne vella gudri viņi nav. Kaut ko par tēmu dzirdējuši ir, un mēģina improvizēt, ar cerību iesmērēt savu dumību gudriem vārdiem.

Riktīgi gudrie parasti ar savu gudrību neplātās.

1180000_  Piekrītu. Izjūtu to ikdienā.

Marii  Gudrs un garīgs laikam jau nav viens un tas pats.Taču,ja vīrietī ir garīgums tad viņš ir arī gudrs.

mellene_85  gudrība ir tikai viens elements ainavā, bet pieļauju, ka gudrajiem labāk veicās attiecībās, nekā pastulbajiem.

zuzene  Patīk jau gan gudri vīrieši, bet interesēm ir tomēr jābūt kopīgām. Ja viņam interesē atomfizika, viņai-filoloģija , man šķiet, nekas tur labs nesanāks. Starp citu gudrie vīrieši mani pārsteidza Visvalža ielā ,Vispasaules latviešu val. diktātā . Viņu bija diezgan daudz....prieks...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu