Kāpēc dāmas dažkārt nenovērtē kungu labos nodomus?

Skatijos vienu raidijumu kur kādam kungam bija liela bēda-čibriks vairs nestāvāja.Un ja čibriks vairs nestāv tad jau seksā tas sagādā milzu problēmas,bet kungs savu sievu ļoti mīlēja un centās atrast kādu alternatīvu risinājumu.Aizgāja uz profesionāliem kunilinga kursiem lai savai dāmai varētu sniegt lielāku baudu,nu lai vismaz kaut kā kompensētu to nestāvošo čibriku.Kungs cītīogi gāja uz kursiem un trenējās no sirds apgūt cik nu iespējams kunilinga mākslu.Trenējās protams uz dzīvas natūras,kad viņa dāma to uzzināja tad apvainojās un pameta kungu.Bet kungs tak centās viņas dēļ un tā modele uz kā viņš trenējās viņam neko nenozīmēja.Tad kāpēc dāma to nenovērtēja?

Jurijs55  Tā teikt - labie nodomi vīrietim taisoties iet randiņā, kā i labie nodomi, taču kondomu paciņu kabatā uzlikt arī nav jāaizmirst. :D

studentka  Tu vari trenēties uz citas kaut zils palikdams, bet katrai ir savas erogēnās zonas, vienai varbūt tu būsi seksa dievs ar savu mazo čibriku, citai pilnīgi emocijas neizraisošs. Sen zināma tautas gudrība-ar labiem nodomiem ceļš uz elli bruģēts.

Neratnais  Man ir labi nodomi! Ļoti labi... :)

Neratnais  Kunilinga kursi.... Ja ha ha... Doktora grāds...

teeja  Ak, nabadziņus nenovērtē!!!

TuvaaTaale  Šķiet, Bumpastiks ietekmējas no TV šoviem, kur visiem saprātīgiem cilvēkie ir zināms, ka visi TV šovi un citi raidījumi ir iepriekš izdomāti, ar mērķi piesaistīt snaudošo auditoriju (nu, un citi ilūzijas izraisoši mehānismi), ar vienu mērķi - gūt peļņu. Tur biznesa ļaudis, mārketinga triki.

Tagad zinam, ko Bumpastiks dara vakaros. Vinš ar savu gumijas lelli skatās TV un te nāk apspriest redzēto. ;)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu