Rekomendaacijas

Vai jauzticas daamu pasu stastitajam par vinu brinskigajaam ipasibaam , vai tomeer labaak nemt veraa iepriekseejo lietotaaju rekomendaacijas ???

teeja  Vai nu pašam galva uz pleciem nav, ja ko tādu jautā?

Nellda  jā,jā. es vēlos tādas rekomendācijas. cik daudz liekvārdības tad atkristu

kvarts  un vērtētāja kvalifikāciju neaizmirsti pajautāt.,..ja mazāk kā zāģim zobu, tad vērtējums nebūs objektīvs...

nakunakutekuteku  Rekomendācijas un vēlreiz rekomendācijas.Kā nu bez tām-kā kaķi maisā,vai??:):):)

av2  manupraat ja cilveeks personiigaa dziivee saticis neiisto-ne vinnam "paredzeeto" cilveeku, tad viss buus tuudiigs, arii sex.Jaa , saakumaa jau buus veel daudzmaz ok, bet peec gada viss buus apnicis un truls. Un otraadi, ja satiek iisto. Taa kaa rekomentaacijas lasi labaak par..."polksvaagenu", neviss par cilveekiem ar ko plaano daliit savu dziivi.
Cita lieta vareetu buut, nu piemeeram, darba deveejs gan vareetu palasiit ko ieprieksseejais darba deveejs saka, un , it sevisskki, ko sava darba koleeggi bijussie.

KlussUdens  Damas muld, bet, iespejams, no visas sirds tam tic!

Vaukskis  Labāk ņemt vērā ekspluatācijā gūto pieredzi, jo nevar uzticēties ! Labi, ja var uzrādīt izziņu no ārsta, ka STS nav konstatēta ; tas ir liels pluss.

Gunitaa  Riebekle, un kā Tavs vīrs? Labprāt izsniedz rekomendācijas par Tevi ?

Gunitaa  Riebekle, un kā Tavs vīrs? Labprāt izsniedz rekomendācijas par Tevi ?

111zaagis111  Kaut ko esmu palaidis garām - kur OHO ir sadaļa-" iepriekseejo lietotaaju rekomendaacijas" . Tas ir bezmaksas pasākums jeb jāsūta maksas SMS?

rupers  Dzīvē viss tiks skaidrs , uzrakstīt var viss kaut ko ...

riebekle  Īpaša atbilde īpašiem gadījumiem /tobiš Gunitaa, kura tā uztraucas par manu vīru, ka pat divas reizes savu jautājumu iespiež, tik ļoti laikam aiz uztraukuma un sajūsmas trīc rokas/ :D

Tātad, mana atbilde Gunitaa:
To, ka ne vienmēr manu humoru vai sarkasmu kāds saprot, to esmu pamanījusi, bet tādiem īpaši attālinātiem gadījumiem un šaurākiem prātiem pēc ne-nopietni domāta teksta lieku smieklu simboliņu (šitādu - :D ). Izskatās, ka te ir ne vien īpaši attālinātie gadījumi, bet arī ļoti , ļoti īpaši attālināti gadījumi..../turpmāk apdomās, ka tādiem īpaši īpašiem gadījumiem paskaidrojumu pierakstīs vārdiski klāt/ :)))

Gunitaa  >12;46 Katru dienu šeit uzturoties, neesi pamanījusi, ka pats 1 jautājumu 2x nevar ielikt, pat gribot?? Es vainīga, ka sistēma nogļukoja?
Un kāpēc gan man būtu jāuztraucas par Tavu vīru? Vienk.mans jautājums ir pilnīgi adekvāts Tavam komentāram! Par humoru diez vai Tavs komentārs ir uzskatāms kaut vai tāpēc, ka pati reklamē DG vai citur savu interesei par vīriešiem ārpus savas ģimenes...
Sorry...

riebekle  Vēlreiz paskaidroju ļoti īpaši attālinātajiem gadījumiem (šoreiz - Gunitaa)-
Ja redzat pēc mana teksta šādu simboliņu - :D (kols jeb divpunkts un lielais d burts), tad ziniet - esmu pajokojusi un vēlams tekstu uztvert ar humoru. (šoreiz, kā redzat, nejokoju)

Stika  Mēdz teikt, ka katrā jokā ir dała taisnības... 😎

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu