Lauva vai kaķene?

Būsim godīgas pret sevi. Mājas kaķene ir tā pati lauvene, kura rokas lietišķajā darba sfērā, bet to dara piemājas dārziņā. Meitenes, kā ir ar jums? Kura loma jums labāk tīk- piemīlīga mājas kaķene vai tirzājoša lauvene darba sfērā? Un vīrieti, kuru no abām Tu gribētu sev redzēt blakus?

never_pa  Ar nožēlo jāpiekrīt gertrūde komentāram. Ne vienmēr sieviete kļūst par lauvu savu ambīciju dēļ, varbūt piespiedu kārtā.
Av2, vīrieša seksuālā dzīve nav mūzīga. Par garīgām vērtībām der padomāt! ;p

Svece  Sievietes ( pareiza vērtību ķēde
PATI , VĪRIETIS , BĒŖŅI , DARBS,DRAUGI, VECĀKI
Vīriešu
PATS, SIEVIETE, DARBS, BĒRNI , DRAUGI, VECĀKI

Kura loma ? Loma jau ir kad tēlo. Atnāk majās , novelk lauvenes masku un paliek kaķītis.

Geisha  Vispār jau no sievietes prasa, lai ir saimniece virtuvē, karaliene uz ielas un ma- a gultā. Pie šī principa arī pieturos.


Tikai izredzētām sievietēm ir iespēja būt par mājsaimniecēm (ja vīrs pilnībā apgādā). Pārējām nākas sadalīties. Būt lauvenei dzīvē un pēc medībām pārvērsties gultā par mīlīgu kaķenīti (lai izlaizītu pēdas un olas). Un tā nu sieviete skrien pa dzīvi kā tāds kurts mēli izkārusi līdz beigās kāds oho ērglis paziņo - sieviete ir 7. šķiras, 20 kastas pupains nekas.

Sara7  Esmu valdzinosha buutne, kas iemieso miilestiibu,sharmu, kaisli un dziives garshu.

111zaagis111  Abi kaķi ir forši , katrs savādāk. Galvenais lai nav govs vai kaza.

sangukuLV  Miligu kakeni,bet gultaa lauveni.:D

Ziids  Kāpēc tik ierobežojoši?? Pasaulē ir daudz vairāk sugu.

rokons  Nav grūti uzzināt , kaut youtube, lauveņu lomu.
1 - doties medībās
2 - radīt pēcnācējus
3 - pakļauties bara tēviņiem, kuru vienīgais uzdevums ir bara sargāšana.

Par kaķenēm nezinu neko citu, ka tās skrāpējas

Anri  kur paliek mežonīgā kaķene ar zaļām acīm?

jurks  Vot kaut kā tā sanāk, kad gribas vairāk nekā var! Putrai putras gali! Protams, nav viegli izdarīt pareizo izvēli ilgtermiņā un izskatās ne tik efektīvi, kā īstermiņā! Viss ātri paiet, bet vērtēs pēc sausā atlikuma!

anis  Nu,un kuram vārgulim te gove netīk? Manai mīļajai pat iniciāļi bija-LB(Latvijas brūnā). Pienīga, principā rāma,bet ja vajag- arī lauvu nostumj kaktā. Un ar aso mēli var gan pieglaust,gan skalpu noņemt...
P.s. tirzājoša- varētu būt no krievu valodas. Терзать-arī plosīt...

borzomi  Baigi labs jautājiens!!

Galvenais,nebūt garlaicīgai ne šur,ne tur-ne sev,ne savam vīrietim!

Sinilga  Ideālais variants gan Lauva gan Kaķene. Sievietes jau no dzimšanas ir “aktrises”. Darbā esi Lauvene – visu savu “agresīvo” enerģiju vari izlikt, izkomandējies, runā pretī, aizstāvi sevi, cīnies par sevi, veido savu karjeru utt. un tml. Vienkārši kā Lauvene – norēcies ES ESMU ES!!! Ambīcijas paliek ārpus mājas sliekšņa. Mājās pārnāk mīlīga Kaķenīte – MURR, MURR... noglāsti vīru un viltīgi pavaicā: “kas turr...?” un ģimenē esi “pieglaudīga, mīlīga...”, protams, ka ar nadziņiem (pašcieņa). Saku: ideālajā variantā – t.i., ja esi kopā ar vīrieti, kurš nav “lupata”. Kurš tevi ciena un vērtē kā personību, nevis kā mājas “mēbeli” vai “mājkalpotāju” uz kuras kādreiz pagulēt.

EleonoraRuzvelta  Mūsdienās modē ir agresīvas sievietes .

Sinilga  Sieviete -
ne jau verdzene,
ne kalpone,
ne ķēkša;
smaidi, glāsti, skūpsti,
tev gultā
maza negantniece
un atkarīgs
tu kļūsti

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu