Attiecības

Ja vīrs ar sievu ikdienā nespēj sadzīvot, taču sekss ir vnk ideāls, vai iespējams uzturēt tāda veida attiecības nesāpinot vienam otru?

Geisha  Kā Tu vari mīlēties ar vīrieti ar kuru visu laiku plēsies? Jājautā kas tad Tavā sapratnē ir labs sekss? Tas ir 1,5 stundu vingrojumi?
Es saprotu labs sekss ir tad kad tu otru cilvēku izjūti, izbaudi, izgaršo ar visām maņām un nervu šūnām, kad tu uz otru cilvēku paļaujies, piekļaujies un kopā sakļaujies, lai izbaudītu lidojumu.

Sara7  Baigaa fantaazija dazhiem. Kaa runa par kniebshanos, visi baigie eksperti.

KlussUdens  Cienitie. Sekss ir papildinajums gjimenes dzivei. Galvenais, ka sieva/virs labs, saprotos, gudrs.

Ja tikai ideals sekss, tad ta ir jauniesu orgjija. Ne?

Asenizators  Kas ķīvējās,tas mīlējās.

Spoguliitis  To 21:08. Taa it kaa buutu jaabuut, bet taa reti kad ir. Izveelas vieglaako variantu. Un tad nu meklee tam attaisnojumu. Ar laiku tas sekss... samazinaas. Vajadziiba peec taa, iespeejas, veelmes. Un ja bez taa nekaa nav, tad taas... "attieciibas" arii ir atbilstoshaa... "kvalitaatee"...

Samila  Turi muti un viss būs čiki.
Citādi arī nākošajās attiecībās būs tas pats.

Agatem9  Varbūt sekss ir ideāls tiem, kuriem patīk sekss kā salabšanas līdzeklis...un strīdi ikdienā ir tā garā priekšspēle?

Sinilga  ja uzdod jautājumus, tad jau ar to seksu nav kaut kas kārtībā - pietrūkst mīļums, gandarījums un miera sajūta. Iznāk, ka viens ar otru normāli nerunā: tikai "vau! vau! un "čikibriki" un atkal "vau! vau!"....bērni noteikti pastāvīgā stresā - niķīgi, nevaldāmi un vienkāršī "briesmoņi". Bērnu uzvedība ir sekas vecāku attiecībām ģimenē. Un, kad vairs nebūs "spēka" seksam, sitīsiet viens otru nost??
Taisnība arī Agatem9

av2  nu vissu laiku pleesties un ...miileeties? Nee, tas nav priekss manis. Te kautkur iepriekss jau teica, ka apmierinaats cilveeks ir laimiigs cilveeks. Ko var pleesties...laimiigie? Laikam jau kaadam ir paaraak lielas prasiibas pret otru. Tipa, ko tik maz pelni, ko tik maz straadaa, ko tik maz esi kpopaa ar mani utt.

Svece  20.53. Piekrītu 100% .Un uzturēt tāda veida attiecības nesāpinot var ja nav vienam pret otru nekādas jūtas, savādāk sāpe rāda ka kāds vēl ir dzīvs cilvēks,ar jūtām un emocijām. Bizmārites modelis - bioroboti kas nejūt ne mīlestību , ne greizsirdibu bet tikai tehniski nodarbojas ar seksu.

studentka  Uzturēt jau var, bet vai vajag. Cikvēki uztur visdažādākās attiecības, pat tādas, kur plēšas un seksa nav, bet dzīvo kopā.Jautājums ir- vai tevi šādas attiecības apmierina. Visdrīzāk arī sekss tur nekāds labais nav, labs viņš liekas uz saspringto attiecību fona, kad tiek noņemts sasprindzinājums un gūts īslaicīgs apmierinājums. Attiecības, kur vieno tikai sekss sāpēs vienmēr, tas ir kā augoni ārstēt ar ibumetīnu- sekss uz brīdi, noņems sāpes, bet labāk tomēr saņemties un vienreiz izoperēt to augoni-īstermiņā sāpes būs lielākas, bet ilgtermiņā, kad sadzīs tas vairs neliks sevi manīt.

Svece  ir vienkāŗšs sievietēm domāts seksa kvalitātes tests.

Ja bauda no ideāla seksa ir 10 , absolūts nebaudāms seks ir 0 , tad cik punktu dodat baudai no mastrubācijas.

borzomi  Da napig tādas attiecības!
Vai tad tas ir tikai tas,kas vieno?!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu