Kas Tevī rada apetīti dzīvot?

..un vai Tu spēj respektēt partneri, nenocinot tā/-ās gribu dzīvot atbilstoši viņa/-as apetītei? P.S. saprotu, švakiem prātiem var likties pa gudru formulēts; bet ļausim izteikties tiem, kam viss šajā jautājumā šķiet saprotams...

slieks  Pateicība Visumam par to, ka man ir dota iespēja dzīvot - redzēt, dzirdēt, sajust, domāt...

Vaukskis  Mazo mērķu piepildīšana un kaut kādi labumi, kas dabūti par velti vai "pa lēto" ! Par partneriem vairs nedomāju, jo, šķiet, arī svešie cilvēki man uzmanību, kādu gribētos, nepievērš. Manuprāt, esmu tik demokrātisks, ka ar atbilstošu partneri spētu uzturēt koleģiālas, cieņpilnas attiecības vai būt vienaldzīgs, ja saskartos ar kontrastējošu apetīti.

Araabs  Drīzāk tā ir Motivācija nevis apetīte.Varētu jau labprātīgi doties uz kapiņiem,bet ja apzinos ka daudzu tuvu cilvēku dzīves līmenis un labsajūta strauji kritīsies,es tās baltās čībiņas iebāžu tā dziļāk skapī.Lai elle mani vēl drusku pagaida,gan jau arī tur kārtību ieviesīšu!!Ceru pēc gadiem 30":))

alvis25  Dzīvnieki un daba vēl liek dzīvot . Bet cilvēki ir ļauni , viņu dēļ dzīvot nebūtu nozīmes . Un vienkārši iet zem zemes arī nav nozīmes , lai vēl tārpiņi pagaida . Gan jau viņiem arī tiks .

krumuzagis  jāskatās kāda sadzīve un kādā veidā tā tiek nodrošināta, tā kā diennakts aktīvo daļu, proti dienu pavadam stradājot, tad tas nosaka daudz vai no rīta ceļamies sabozušies vai pat lekšus izlecam no gultas un esam ierindā.

burleska  Vēlmi dzīvot rada cilvēki, kuriem esmu svarīga. Apetīti rada kūciņas :) Par partnera vēlmēm- tām vairāk vai mazāk jābūt harmonijā ar manējām. Ja tās ir krasā pretrunā, tad kaut kas nav kārtībā- vai nu tas nav īstais partneris, vai arī tās nav īstās vēlmes :)

111zaagis111  Ja partneriem apetītes atšķiras pārāk krasi-protams ka vajag respektēt un nenoniecināt otru - bet nevajag būt partneriem. Ja viens ir bremze bet otrs lēna gāze- tad vēl neko , tad vēl neko- bet citu ātrumi starpība nav ieteicama .

Piparkuka  Ceļojums un tā iespējas nākotnē- vēlmes redzēt, braukt, aizbraukt, pabūt, apskatīt un tml.

Felde  Cilveks ssai saule nak lai dzivotu....Jauniba par dzives jegu,dzivotgribu mes nedomajam,bet tad pienak mirklis,kad saprotam-katra diena ir parsteigums,katra diena ir daavana! Un tikai katrs pats izvelas kaa to dzivot! Ja no rita,pieejot pie spogula,sev varam teikt-esmu laimiiga/s ,esam uz pareizaa cela. -taa ir taa apetite dziivot! Man taa ir! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu