oho beigas

Vai jums neliekas ka šādai iepazīšanai pienāk gals?

Pillerina  Iepazīt ko? Apkārtmēru, apkārtni, vidi un tmldz.

Labrador  Pastaav viedoklis , ka shaadi resursi savu potenciaalu izsmeelushi. Turklaat jaanjem veeraa mentaalaas izmainjas sabiedriibaa.

riks086  Pirms oho.lv pāris gadus biju arī super.lv.... tas laiks tāds itin "ražīgs" padevās. Tagad laikam vairs neeksistē..... Oho gan, man šķiet, pēdējos gadus, no apmeklētāja pozīcijām raugoties, stagnē. Un ne tikai kā iepazīšanās, bet arī kā izklaides portāls. Ideju krīze, tā teikt....Savukārt, vietējas troļļu fabrikas izmisīgi ģenerētie pastulbie, provokatīvie, jēlie, utml. PA temati liecina to, ka uzturētāju nodarbina tikai naudas pelnīšana pēc "klikšķu biznesa" shēmas. Brīnos, ka publika pavelkas arī....

AivarsN  Ar iepazīšanās portāliem ir līdzīgi kā ar veikalu noliktavām. Tikai tā atšķirība,ka ar laiku uzkrājušos neizpārdoto preci nevar ne norakstīt un izmest,ne ražotājam atdot. Tā nu Oho neizprecinātie krājas un pamazām noveco. Tas pats jau notiek arī citos līdzīgos portālos. Vai nu jāizdomā kāda akcija,kā veikt noliktavas tīrīšanu,vai jādomā kā izklaidēt,lai vecmēbeles aiz garlaicības neizdzēšas un ieinteresēt jaunpienācējus. Bet vispār šis klubiņš krietni pārspēj daudzus citus,kaut vai ar šo pašu PA. Kaut vai iepazīšanās vairs nebūs aktuāla,pensijā aizejot būs kur laiku pavadīt,daloties pieredzē ar iesācējiem jaktēšanas mākslā.

Vaukskis  ..Jā, vienu brīdi būs cauri !

gertrude  ja pareizi atceros, reģistrējoties OHO, nav jāparakstās par ,,Tu šeit būsi mūžīgi mūžos līdz nāve mūs šķirs´´, vienmēr var izdzēsties. par troļļiem, piekrītu, pēdējās tēmas bija vienkārši briesmīgas, BET OHO ir viena laba opcija, kuras ļoti pietrūkst citos portālos - sarkanie īkšķīši.

amelija  Puiši sasapņojušies par slāvu daiļavām :))) Pašu vietējo meiču prasības knapi aizpilda, bet cierē uz slāvu meičām. Nē nu, sapņot nevienam nav liegts :D :D :D

erixx  Vienītais jautājuma uzdevēj! Mūsdienās impotenci ārstē. Aizejiet pie daktera, nevainojiet virtuālo pasauli savās personiskajās nedienās! Kamēr vien būs pieprasījums būs arī piedāvājums, tātad - arī šis saits. Esmu stingri pārliecināts, ka pasaulē IR mana otra pusīte, tāpēc noteikti izmantošu arī šo iespēju viņu atrast!

riebekle  Viss kaut kad sākas un kaut kad beidzas. Tas ir normāli. Arī šī vietne noveco un pamazām atmirst.

AivarsN  Jo tālāk uz austrumiem,jo labāka prece. Jo tālāk uz rietumiem,jo augstāka cena.

Viirietis_V  Piekritīšu AivaramN-te ir,kā Lielveikalā-kurpju lērums-vari *pielaikot*,ja nav slinkums....vienai-fasoniņš ciešams,bet spiežžž...citai fasons atbaidošš,bet cer...vēl cita skatās uz Tavu maku...utt.
Un,tad jājautā-uz ko cer tās,kuras te tup padsmit gadus un tāda pamatīga armija šīs tupeļkaudzes *pielaikojot* nav uzskatītas par derīgām esam...???
Nu,lai jau tup-kas ta man!
NOŽĒLOJAMI!

Kurts69  Cilvēks ir bara dzīvnieks un mums ir nepieciešama komunikācija. Tāpēc kamēr nebūs radīts kāds jauns, kvalitatīvi atšķirīgs un tehnoloģiski progresīvāks virtuālās komunikācijas veids, tikmēr Oho nekas nedraud. Turpinās rullēt uz nebēdu.

1180000_  Chris1986 rakstīja: "es tik ilgi sēdēju dažādos iepazīšanos saitos, kamēr mani izauga dziļa nepatika pret sievietēm kā sugu. Tas nenozīmē, ka man patiktu vīrieši".

Piekrītu. Domāju, ka šādās lapās meklējošās sievietes to pašu izjūt arī pret vīriešiem. Skumji sanāk, bet tiem defektiem, kas mums bija pirms reģistrēšanās iepazīšanās lapā, mēs pievienojam dažus vēl nopietnākus, no kuriem turklāt ir ļoti grūti tikt vaļā.

Ronis26  ...kā jūrai--->Uzplūdi ,un Atplūdi.

(un Mēs paši ,kā jūra....mainām OHO krastu aprises)

pa_jokam  ne jau oho līmenis krītas. Oho principā nav mainījies. Publika gan - labākie izķerti, aizgājuši, apprecējušies. Tad nu tie, kas palikuši, kož pirkstos, ka tajos "labajos" laikos nav savu Lielo Zivi noķēruši.

Undiine  Muļķības, ka labākie izķerti.
Daudzi pēc 5 - 7 gadiem atgriežās, smagi vīlušies iepriekšējā izvēlē.

Sinilga  es šajā saitā esmu "jauniņā". reģistrējos, jo ir dzejas sadaļa. neesmu šeit, lai meklētu savu "otru pusīti". OHO man iepatikās. Te tādas Haizivis un Piranjas dzīvojas.
!!... Te ir "kustība", "dzīvība" un pārsteigumi. Saprotu, ka ilggadīgie OHO klienti ir jau paguruši. Nekas, pēkšņi būs kāds notikums, kurš "uzdzīs asumu" un atkal "sapurināsies". Dzīvē viss ir paralēli, perpendikulāri un pa apli...

uzplanaledus  Agrāk bija daudzas pļāpu vietnes, tagad tās pazudušas. Oho vēl palicis. Tiešām nezinu, vai te kāds kādu meklē un atrod, bet te patiešām ir rosība :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu