Cik daudz personīgās ambīcijas atsver visu pārējo??

Es domāju ko tādu ja nu vīrietim zūd darbs??Ja nu dāmai kādas problēmas un ja vēl iepazīšanās sākumā,ko tad??Zinu pāri kas to visu izturēja,jo MĪL viens otru,bet kā būtu ar jums?Meklējat ar prātu vai sirdi?

EleonoraRuzvelta  Geišai taisnība par Latviju. Bet tas manuprāt vērojams visās postpadomju valstīs. Ja sievietei vairāk kā 40 viņa vairs nav sieviete. Te dzīvojošie vīrieši tā uzskata. Valda absolūts ārienes, jaunības kults.
Atīstītās valstīs ir pilnīgi savādāka domāšana. Tur sieviete jebkurā vecumā ir sieviete un visas iespējas veidot attiecības ar adekvātu normālu partneri.

Kurts69  ai nu tikai nevajag šito sviestu! Skaista sieviete visā pasaulē ir pieprasīta un skaistuma standarti vismaz Eiropā diži neatšķiras. Tāpēc vienmēr lielāku uzmanību sev piesaistīs slaida un kopta sieviete, gluži tāpat kā vīrietis.
Un jau sen ir garām tie laiki, kad sieviete pēc 40 tika norakstīta. Daudzas pēc 30 un arī pēc 40 izskatās lieliski.
Labi izskatīties pirmkārt ir dzīvesveida jautājums! Sporto, domā ko un cik ēd, pavadi savu brīvo laiku aktīvi un arī pēc 40 izskatīsies labi. Viss ir jūsu galvās, nekur citur...

jurks  Protams, esam jaunattīstības sabiedrība, ar arhaistisku pasaules uztveri, tas ir - cilvēks kā vērtība ir ap 40, pēc tam, pēc dabas likuma, viņam jau vajadzētu būt tutū, ja tas vēl tā nav, tad uz ragaviņām un uz mežu! Rietumu sabiedrību pārņēmis komforta kults, rezultātā var dzīvot ilgāk!

miers2  Piekrītu, ka nav viegli šajā situācijā čalim saglabāt pašapziņu - bet mēs nekad nemeklējam vieglus ceļus!! Ja sieviete bezdarba dēļ izbesījās, tad tā ir zīme, ka nafig tādu sievieti , vai ne :)

miers2  manas personīgās ambīcijas neatkarīgi no šī temata autora- priduroka tomēr parasti nostājās pirmajā vietā. Nevar pakāst savas ambīcijas kaukādas lecīgas čiksas dēļ, vai ne :)

anis  Vai būtiskāka nav attieksme pret problēmu? Un kā var zust darbs-var zust darba vieta! Un atradīs citu. Var jau būt,ka ne tik pievilcīgs,ar citiem trūkumiem un labumiem. Bet ja esi iekāpis pļekā-nemīdies uz vietas...

111zaagis111  14.05. Laikam jau prāts tāds pašvaks gadījies ja spējis izvilkt tikai lidz vidējai izglītibai , attiecību trūkumam , nav bērnu un t.t. Un pirms smīkņā lai paskatās spogulī un nokaunās ka nav spējis Tevi laimīgu pataisīt.

Daudzi sūdzas par pretējo dzimumu , valdību , likteni , stulpiem pārējiem- bet neviens nav sūdzejies par sava prāta švakumu.Kāpēc tā ? Varbūt no tā daudzas problēmas- sirdij neuzticas , bet prāts tāds pašvaks gadījies.

Spoguliitis  To 20:59. Veelreiz paarlasi 14:05 komentu. Uzmaniigi, un pacenties to saprast! ;) Varbuut paluudz lai iztulko :)

Spoguliitis  Godapraats ir bremze. Viss paareejais rullee... gaazee! :)

uzplanaledus  Ja vīrietis zaudē darbu un to nemeklē, bet sēž sievietei uz kakla, tad jebkura mīlestība pazudīs.

av2  un kaa, darbu pazaudee ....pavisam, un forever? Jeb kaa tas bija domaats?
Normaals cilveeks meklee jaunu darbu, un atrod arii. Jaa, varbuut maksaas mazaak, bet maksaas. Un nebuus jaapaardzivo...te.
Vieniigais, kas vareetu buut rtraggiski,un saprotami , ja cilveeks saslimst , nopietni,vai notiek nelaimes gadiijums.
Protams, ka attieciibu saakumaa, tas var arii izjaukt visas attieciibas. Jo sieviete varbuut bija sacereejusies, ka nu beidzot buus vieglaak utt. BET IZRAADAAS OTRAADI :(
Bet, ja taa love ir iista, es nedomaaju. Driizaak sieviete pozetiivi noveertees tiessi to, KAA TU IZKUULSIES NO SITUAACIJAS.
Un peedeejais, normaalam viirietim ir rezerves, un darba zaudeessana nav pasaules gals. Tiessi otraadi, beidzot ir reaals laiks...aizbraukt atpuusties kaartiigi :)

kosrem  Laimīgi tie kas grūtībās kopā turas. Kādreiz biju bagāts, līdz sapratu, ka mantai nav nozīmes. Sieva aizgāja ar visu kas bija. Sāku no nulles. Tagad esmu turīgs un laimīgs, jo visu sākām kopā ar mīļoto.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu