Dzimsanas dienas sveicieni!

Labrit visapkart! Lai vai kaa kuram klaajas ikdiena,lai ssi diena jauka! :) Sodien nevajag negacijas,nopelumu vai komentus par politiku,tik vien-kaa aizdomaties,ka dzivojam skaista vietaa,kur nav kara,zemestriccu,,cunami,vai vulkanu draudu.. Jauku visiem dieninu! :) :) :)

fargo  nē, latvijā NAV bada. latvijā bērnus ar nepieciešamo minimumu nodrošina valsts, cik nu tas minimums ir liels vai mazs, salīdzinot ar vāciju vai kanādu, tā ir cita lieta. bet BADA nav.

un nelabvēlīga vide, kurā dzimst bērni, būs vienmēr un tā nav valsts vainā, jo tāda vide ir gandrīz jebkurā valstī. vien-mēr. cilvēki kļūst par bezpajumtniekiem un hroniskiem bezdarbniekiem pat visattīstītākajās valstīs. un arī tur cilvēki ziedo.

un ja cilvēks nevar uzturēt ar pārtiku savu paša bērnu, tad tas pats cilvēks dara kaut ko pilnīgi garām. jo pat strādājot maximā bērnu nodrošināt ar pārtiku, lai bērns nebūtu badā var. tad jautājums, kāpēc kāds nevar? ja pats pirks partiku, tad šņabim nesanāks? tāpēc arī ir jāziedo.

parādi man konkrētu ģimeni, kurā ir abi vecāki un abi stradā un tomēr ir bads. es zinu cilvēkus trūkumā, jā. bet viņi ir bez darba, ĻOTI ilgstoši. un arī viņi nav badā. ir kam iemesli saprotami, ir kam iemeslu nav, izņemot pašu vainu.

asv dzīvo 30 miljoni trūkumcietēju, kas saņem valsts pārtikas devas. kā var dzīvot asv un tomēr būt par bezpajumtnieku? to var pamanīties dabūt gatavu. bet tā nav asv vaina, bet gandrīz vienmēr, paša cilvēka vaina.

dille  Zinu ģimeni, kur ir abi vecāki un dzīvo bēdīgi, patreiz gatavojas izbraukšanai. Gļēvi, vai ne? Un, kā dzīvo Latvijas pensionāri? Gribēju pateikt vien to, ka pamata lielam priekam un svinēšanai nav! Jeb, varbūt, kādam prieku raisa gaidāmais gadsimta salūts?

fargo  nē, izbraukt nemaz nav gļēvi. gļēvi butu veģetēt trūkumā, ja pastāv iespēja uzlabot savu un apkārtējo dzīves. un tādā gadījumā izbraukšana ir pareiza, ja iespējas uzlabot apstākļu te nav.

un kas ir ar latvijas pensionāriem? man tuvā apkārtnē dzivo kādi 20 pensionāri. un kas ar viņiem ir? kāds ir badā? neviens! visiem tv ieslēgts visu dienu, leckapis relatīvi pilns. trūkumu neredzu.

jā, ir cilvēki kam salūts izraisa prieku, piemēram bērni. salūtu vajag, tikai jātērē tam visam ir saprātīgi.

iesaku paskatīties video>
https://www.youtube.com/watch?v=KHp95N3iWyY

bezpajumtnieki sanfrancisko. gandrīz visu šo cilvēku stavokļa iemesls ir pašu cilvēku izvēle kādā brīdī, nospiedošajā vairumā gadījumu iemesls ir atkarības - narkomānija, alkoholisms, azartspēles. izņēmums ir prātā sajukuši veterāni un plānprātīgie, kurus "humāni" izmeta no psihenēm, jo esot nehumāni turēt plānprātīgus cilvēkus klīnikās.

dille  fargo, Ja nezini par pensionāriem un viņu dzīves kvalitāti LV, paliec tad ar laimīgā neziņā!

nakunakutekuteku  Jā,jā un par to,ka mums nav cunami un zemestrīce jāpateicas Latvijas valdībai,un palekdamies jāsvin neko nedomājot un neanalizējot.

dille  Svinam to, kas patreiz notiek ar valdība veidošanu! Fb kāds vīrs aicina iet ar bļodām un karotēm uz Saeimu, tas būtu šobrīd tīri vietā... Biju vēlēt un iešu, bat tas, kas tur notiek ir izsvilpšanas vērts!

Andris24  Felde... 👍

valmierietis333  Vēlos visiem novēlēt vairāk patriotisma , jo tieši tā mūsu cilvēkiem visvairāk pietrūkst!

Pievienojos Fargo paustajam , te bada tik pat kā nav - ja atskaita ilgstoši bez darba esošos(visa Latvija nedzīvo Rīgā) un pensionārus(ja nav tuvinieku ,kas palīdz) ,invalīdus un vientuļās daudzbērnu mātes!

Padežūrējiet pie lielveikalu mistkastēm , un jūs sapratīsiet ,ka bada laikā tik daudz ēdiena mistkastēs nemestu!
Nabadzīgā valstī naudu gaisā nešautu , vienalga 100 vai 1000 tai gadu paliek ,to naudu varēja pensionāriem uzdāvināt , vai ieguldīt veselības aprūpē vai izglītībā!
-Tā kā ,nevaram sūdzēties , esam bagāti un dzīvojam zaļi ,vienīgi varbūt ne visi - bet kurā valstī tad trūkst trūcīgo!

-Galvenā problēma ir uzpūstais komforta līmenis , Latvijā normāli var dzīvot , bet nē - cilvēkiem vajag komfortu kā kaimiņam aiz žoga ,pretējā gadījumā dzīvei nav jēgas (tas tāds nabagu sindroms) - droši vien pietrūkst naudas klubu kokteiļiem , dārgām mašīnām un štātēm , jaunākajiem gadžetiem un ķirurgiem ,citādi savu prestižu draud pazaudēt!
-Es personiski vienmēr ar žēlumu skatos uz tām bieži pieminētajām bagātajām valstīm , jo viņiem nav tas ,kas ir mums , bagātība pie laba gala nenoved ,un no viņu piemēra ir jāmācās ,nevis akli jāseko viņu slimajam liktenim - lai impērijas dzimst un mirst , kāda mums daļa gar tām - jo mēs esam latvieši un ar to ir jālepojas , mēs būsim vienmēr , ja vien saglabāsim sevī kopību un patriotismu ,mūs iznīcināt varam tikai mēs paši ar savu sašķeltību!

***Es te piedzimu , un es te nomiršu , šī ir mana valsts , un es esmu tās patriots - neesmu slims patriots ,kas staigā uz prieka māju vēlēt sev vergturus ,lai pēc tam būtu iemesls sūdzēties ,ka viss ir slikti, bet ar galvu draudzējošs patriots;

-mani no šejienes neaizdzīs ne politiskā mafija un viņu rēderiskie likumi , ne laika apstākļi , ne bumbas un tanki , ne pārtikas trūkums - grauzīšu zemi ,ja vajadzēs , bet es esmu Latvietis un ar to

valmierietis333  ...
-mani no šejienes neaizdzīs ne politiskā mafija un viņu rēderiskie likumi , ne laika apstākļi , ne bumbas un tanki , ne pārtikas trūkums - grauzīšu zemi ,ja vajadzēs , bet es esmu Latvietis un ar to es lepojos , es lepojos ,ka man ir zeme ,ko varu saukt par savu - par zilajiem avotiem un upēm , par zaļajiem kalniem un lejām , par dzīvniekiem tajos , es lepojos ,ka varu elpot tīru gaisu , ēst savā tīrumā vai siltumnīcā izaudzētu pārtiku - es lepojos ,ka man ir īpaša valoda , kurā runā mazāk par 2mlj. cilvēku , es dievinu tautiešus - pat neatkarīgi no tā ,ka viņi ir dīvaini un nedaudz saspiedušies pazaudējot patriotismu un kopējot svešas tautas !

*** Ja cilvēks ir iekšēji bagāts ,tad viņam to neviens nekad neatņems - jo tad viņš ir bagāts , bet ja iekšēji un garīgi cilvēks ir tukšs ,tad nekāda mantiskā bagātība to tukšumu neaizpildīs ,tad var skraidīt pa pasauli laimi meklējot!

Baudiet salūtu un daudz laimes Latvijas iedzīvotājiem - dzīvosim draudzīgi ,respektēsim un mīlēsim viens otru !

-Cilvēks nevar dzīvot lielā komfortā ,pretējā gadījumā viņa attīstība apstājas!

Undiine  Diemžēl, man nav nekādas svētku sajūtas.
Manam dēlam ir 27 gadi, tieši tik, cik LV otrajam neatkarības laikam.
Ko īsumā, kā vietuļā māte, varu teikt. 1991 gadā, lielo pārmaiņu laikā, bērni tik pat kā nedzima.
Kļuvu par vientuļo māti. Biju jauna (tolaik) un nezināju, cik ļoti man bija nepaveicies ar otru pusi.
Par cik savu bērnu audzināju laikā, kad veidojās otrās neatkarības Latvija, varēju vērot visus procesus, soli pa solim, kas notika, kad un kā notika..., kā mēs visi Latviju pārdevām, sorry...

Undiine  Minusinotāji, mīnusojiet, kas cits Jums atliek...

Iekopēšu vienu Karla Gustava Junga citātiem:

Человеку со всей определённость&#
1102; необходимы общие убеждения и идеи, которые придают смысл его жизни и помогают ему отыскивать свое место во Вселенной. Человек способен преодолеть совершенно невозможные трудности, если убежден, что это имеет смысл. И он терпит крах, если сверх прочих несчастий вынужден пр

alvis25  Prieks ka te daudziem patīk LATVIJA , jo tā ir mūsu . Ja valdība vai saema dara ko greizi ,tas nenozīmē ka LATVIJĀ ir slikti . Mēs paši varam darīt daudz LATVIJAS labā daudz ko un nevajag gaidīt ka kāds cits mūsu vietā ko izdarīs .

Undiine  Aprāvās teksts, neņem pretī kvievu burtus. Meģināšu vismaz nobeigt teikumu:

И он терпит крах, если сверх прочих несчастий вынужден признавать, что играет роль в сказке, рассказанной идиотом."

Ievinjata  Un sveicieni visiem tiem, kuriem šodien patiešām ir Dzimšanas diena, kā arī Brīvei, Aleksandram un Doloresai!

uzplanaledus  Mēs drīkstam runāt latviešu valodā (bet tomēr ne visur), mēs drīkstam izbraukt ārpus Latvijas, tie varētu būtu ieguvumi no tā, ka Latvija ir brīva (cik brīva var būt) valsts.
Kas Latvijā patiesībā ir mūsu?

rokons  Replika dillei........

paskaties manu anketu - sapratīsi, ka sen esmu pensionārs. Bet nekādi par dzīvi nesūdzos, jo vēl arī strādāju, un tā rezultātā brīvi dzīvoju. Neko neesmu sashēmojis.
Pensionāri dažādi - cik daudzi no tiem nebija aplokšņu algu saņēmēji? Cik maz bija to, kas vēl padlaikos, kad kooperatīvi bija atļauti, sāka trenēties biznesā?
Ja tavā stāstā divi pieauguši cilvēki strādā un nav kredītus sagrābušies, nezinu ko viņi dara, lai nespētu normāli dzīvot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu