Vai tas nebus parak uzbazigi?

Nereti ienak prata doma aizsutit sms cilvekam tapatvien vai apsveikt svetkos bet tad visu attur viena doma a ko vins par mani padomas ka vins to uztvers vai tas nebus parak uzbazigi vai lieki? Ka jus tieciet ar to skaidriba sutit vai tomer ne kad velme par sevi likt atcereties ir mikziga?

LoveLove  Epifānij nevis emocijas jāapvalda , BET nevajag nolikt vīrieti par savas dzīves centru !

tak sūti viņam to sms. un miers ar tevi....

man persōnīgi tas izskatās pēc pakaļ skraidīšanas vīrietim. Jo ja vīrietim ir interese par siev. tad viņš sievieti neaizmirst un pats ir aktīvs lai būtu kopā.

Felde  Es ari velos,lai virietis ir ricibspejigs...impulsu gaidu,bet tas nenozime,ka nedrikstam smaidit,uzrunat,kokketet...Un tas,vai gulta tiksi jau pirmaja randinaa,vel nav raditajs,ka vieglas uzvedibas... Viriesi ari ir pavieglaki... :)-tiesi tadi ir jaatsifree-taa ir maksla(sievietes intuicija) :)

Chris1986  "Sievietes daudz ko nedrikst darit lai neizskatitos viriesa acis bez goda kaut gan pasas cies zobus sakodusas un izdodas ari vinam sasniegt merki bet citas kuras neiztur lielo parbaudijumu tiek ierindotas pie viegli pieejamam un ka but ja ir pasaule tik stulbi nerakstitie likumi"

:D labais! Par ko tik izrādās nelauza galvas pretējais dzimums! :D Neesmu nekad gan, ar čaļiem runājot, dzirdējis, ka kādu uzskatītu par viegli pieejamu un ka tas būtu kkāds mīnuss. Nu, lāb, prostitūtu, varbūt, uzskatītu par viegli pieejamu un arī tikai tad, ja nauda ir makā :D

Bet vispār jau ir tāds teiciens, pie kā pēdējā laikā pieturos: "Ja darīsi, kā vienmēr (baidīsies), tad arī iznākums būs - kā vienmēr (nekāds)"

bika  Ja durvis ir aizslēgtas, tad prātīgāk būtu, tomēr, nelauzties tajās!
Un pievērsties krustdūrienu šūšanai!....lai kāds gadu cipars rotā tevi.
Jo ir arī tā, ka" paldies" par neitrālu apsveikumu svētkos, nesaņemam. Un tas liek aizdomāties- VAI VAJAGA?

Jurijs1962Augums163  17:44 Atgriezieties pie "jūsejiem auniem´, tas ir, pie tā darījuma kurā laikā Tevī rodās "fluīdi", bet šoreiz pamēģini uzvesties mazāk lietišķīgā un pavero viņa reakcijas.

Chris1986  Un vispār jau ir tā - kurš ir vairāk ieninteresēts, tas izrāda uzmanību, neatkarīgi no dzimuma. Man ir tā, ka pa dienu satieku kādas 3-5 sievietes, par kurām nodomāju - "tā neko, tīri forša, ar viņu kko moš varētu" un viss - aiziet tālāk un aizmirstas. Bet, ja kāda no tām, izrādītu uzmanību, tad neaizmirstos. Un daudz reālāk, ka kkas sanāktu, jo arī vīriešiem netīk uzbāzties, ja nav nekādas ieinteresētības pretim

uzplanaledus  Kāpec nesūtīt, ja var aizsūtīt? Īpaši, ja gribas. Nekad jau nevar zināt, ka otrs nedomā tieši tāpat.

valmierietis333  -Ja gribi viņam rakstīt sms bez pieturzīmēm , tad varbūt tomēr nevajag neko sūtīt , vēl džeks apvainosies ,ka neizglītota sieviete viņu traucē!

Undiine  Tā izskatās, ka Epifanija pati jūt, ka nevajag neko sūtīt un tomēr cenšās pati sevi pārliecināt (izdomāt iemeslu) par pretējo... Nu nevajag neko sūtīt. Aizmirsti šo tēmu, dzīvo un elpo mierīgāk.

aija_69  (c) ..un izdaru savu pasu lielako kludu un atklaju ka vins mani interese ari ka virietis..

Arī vīrieši jūtas glaimoti un pagodināti, ka sieviete viņos ir saskatījusi VĪRIETI. Protams, ja ir atteikums, situācija ir drusku neveikla abām pusēm. Sievietei izdarīt pirmo gājienu ir pat vienkāršāk, kā vīrietim. Tikai nevainīgi dziļdomīgi paskatījos acīs un līganā gaitā pagāju garām. Tautasdziesmas saka, ka raženākie arājiņi tiek tām, kuras prot pa priekšu grozīties.

Padoms no sirmmāmiņas: meitiņ, lielākā Tava kļūda būs, ja nepamēģināsi. Kaut vai treniņa un pieredzes dēļ.

Ja redzi, ka durvis patiešām ir aizslēgtas, tad diez vai būs prātīgi tur lauzties iekšā. Taču pieiet klāt un pārbaudīt, ir Tava atbildība.

raudinja  uzbazīgi ir tads,,ja tu centies ar visām varītēm tikt iekšā pa aizvertu logu,,
bet tapat vien sasvecināties ari tak nav uzbazīgi,,
ja man kāds ilgu laiku nav rakstijis,,viekārši nosutu ,,labrit,,sveicienu,,un kādu gif,,jaukai dienai,, ;)

Sinilga  nenožēloju, ka aizsūtīju apsveikumu. tagad rezultāts ar pozitīvu turpinājumu. Nekad neko nevar zināt. Ja sirsniņa saka vajag, tad nav ko šaubīties.
Tas, kas mūs nenogalina, dara mūs tikai gudrākus - negatīvs rezultāts arī vēl nav pasaules gals.
Viens no diskusijas dalībniekiem jau minēja, ka vairāk nožēlo to, kas nav izdarīts, nekā to, kas ir izdarīts

Ievinjata  Esmu rakstījusi un pretī saņēmusi pieklājīgus sveicienus, bet vismaz neesmu nožēlojusi, ka esmu aizrakstījusi. Mēģināts nav zaudēts!

borzomi  Ja viss ir izrunāts-pateikts,tad kāpēc vēl par sevi atgādināt?

Autore, kaut ko Tu līdz galam vēl neesi pateikusi vai dzirdējusi...ja rodas šāda vēlme.

ne_meklejumos  Nekad netiksi pie iekārotā ja būsi pasīva un domāsi kā kas izskatās vai ko kāds padomās. Viens smaids, viens izteikts vārds var izmainīt dzīvi. SMS ir bezpersoniski un liek domāt par paviršu attieksmi pret cilvēku, var taču pazvanīt.

Geisha  Es vienu jaunības brūtgānu noķēru draudzenes gultā. Zaudēju gan draudzeni gan vīrieti. Cik zinu tad arī viņi veikli pēc šī gadījuma pašķīrās. Nogaidīju kādus gadus 18 un uzrakstīju viņam visu ko toreiz jutu. Vismaz vieglāk palika. Nenožēloju ka tā izdarīju. Kas bija tālāk? Nekas.

Cemodans  Vajag uzbāzties, labprātīgi jau sev neviens problēmas netaisa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu