Cik labi vai slikti esošajās attiecībās apspriest bijušās attiecības?

No vienas puses it kā ir labi ja partneri attiecībās ir atklāti viens pret otru un neko neslēpj-pat kādus pagātnes skeletus skapī!Bet...no otras..uzsākot jaunas attiecības cik daudz būtu jāzina par otra bijušajām attiecībām un kaut kādiem nesmukumiem tajās?Varbūt pareizi dara tās dāmas kas saka "Tu man esi otrais" kaut patiesībā varbūt 102??!!Tad KAS būtu un kas nebūtu vienam par otru jāzina uzsākot jaunas attiecības?

nazis  Latvija ir pārāk maza, lai iepriekšējās attiecības izbeigtos pavisam un uz visiem laikiem. Nevienas attiecības neizbeidzas, tās agri vai vēlu sekos. Un ja vēl ir bērni no iepriekšējām attiecībām, būs mazbērni, tad kā to var noklusēt?

JurisK  Da pofig, cik simtu bijuši, ja pasaka, ka šitā nekad nav jutusies. Un iedziļināties, ko nozīmē ´´šitā´´ - priekš kam? Ja cilvēks daudz maz nopietni ir pievilcīgs, tad arī viņa pagatne netraucē.

rokons  Esmu jau minējis,ka lietotais vārds ATTIECĪBAS faktiski neizsaka neko. Kāpēc man būtu kādai sievietei jāstāsta par manu pagātni, ja nav nekādu konkrētu plānu uz nākotni?
Ja tomēr šādi plāni ir, un plānojas kopīgas saimniecības veidošana, tad labāk virspusēji pastāstīt par neseno pagātni, lai nerastos šaubas par nākotnes nodomu patiesīgumu.
Tas ne tikai uz sex atticas, bet arī uz dzīves bagāžu kopumā. Gan darba( ienākumu avota) , gan personīgajās lietās( jau gatavie bērni) vai citas potenciālas kontaktpersonas no pagātnes

liedags1  Kā saka par "mirušajiem"m vai nu labu vai neko

EIZHENIJA_FINKA  A ko tur apspriest! Raudu sienu ar fototapetēm un detalizētu personāžu atspoguļojumu iekārtot, lai paši saprot kā grib ( var arī komiksu stāstus par piepūšamo damu). Tipa, es par to runāt nemaz negribu!

anis  Tikai muļķi nemācās no pašu kļūdām! Un pieredzes apmaiņa var skolot. Vai tad noteikti jānorāda personāžs? Bez tam,pārdomas par bijušo,var labi izgaismot esošo. Par nekā neslēpšanu,gan tik pārliecināts neesmu...

jurks  " Patiesība" būs tik pat sacerēta un apcerēta, kam interesē sausie fakti? Mums labāk patīk būt mānītiem, kaut arī nojaušam to, bet izliekamies, ka esam noticējuši, viss notiek, visiem labi!

Epifanija  Bijusas intimas attiecibas esosajas neapspriez tas nu gan butu jazin katram sevi cienosam cilvekam un ari nebutu par to jainteresejas tas ir lieki

borzomi  Kāda atšķirība!Kas vienam slikts,citam labs...cilvēki taču ir dažādi!

Būtiskas un svarīgas ir ziņas par veselības stāvokli...cik apkārt ko sagrābstijis.
Gribi sexi?
Vispirms caur dispanseru!:))

Mirdzina  Pēc iespējas mazāk. Kaut ko jau nākas atbildet6 uz jautājumu kāpēc izšķirāties? Bet-ja cilvēks necienīgi izsakās par bijušo, tad tas liek aizdomāties!

bika  Ak tad tikām līdz totālai garlaicībai, ka jāsāk apspriest tik necilas lietas!
:(
(citu komentus neesmu lasījusi)

burleska  Reizēm ir vērts uzklausīt. Lai saprastu tarakānu izcelsmi. Bet reizēm lieka informācija traucē, jo sāc domāt, bet ja nu ar mani arī būs līdzīgi.

Epifanija  Parliecinatai par sevi sievietei neinterese kas ir bijusi pirms vinas - kada profesionale vinai interese kas vinu sagaida gulta ar konkreto virieti un uz ko vins ir spejigs!

cinnija  Nelasot komentārus, te nav runa par labi/slikti, bet tikai un vienīgi par tēmas varoņa pieskaitāmību.

cinnija  Labi? Slikti? Stulbi.

alvis25  Cik iespējams mazāk apspriest iepriekšējās attiecības .

Discreta  Kā mamma teica, nestāsti savam tagadējam par bijušajiem.Attiecību sākumā man ir svarīgi zināt, kādas un kāpēc izjuka pēdējās attiecības. Pārējais mani neinteresē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu