Attiecības.

Ja sieva vai vīrs sāk zāģēt un kasīties,tas nozīmē to,ka nesaņem pietiekoši daudz uzmanības un mīlestības.Vai jūs piekrītat?

mairita1971  Kad zāģē,cilvēks vēl nav vienaldzīgs.Trakāk ja apietas kā ar tukšu gaisu.Tad jau gribēsies atgriezt zāģēšanu.

av2  zaaggeetaajas passa atraujaas peec pilnas programmas , passas zaudee. Taads mazohisma paveids..:(
Un , lai ko te teiktu,ja sex jomaa ja kaadam ir neapmierinaatiiba....nekaada labaa kopaa dziivossana nebuus nekad. Buuz zaaggeessana, dzerssana, pa kreisi utt.

ne_meklejumos  Drīzāk nav viena ceļa gājēji, katram savas intereses un dzīves vērtības.

puuuka  abolīt...parasti sievas nesāk dzert aiz neko darīt,roc dziļāk un meklē tam visam cēloni,varbūt izdosies izbeigt to dzeršnu un viss atkal būs labi

Tessa  Zāģē un kasās ja ir interese, bet ja sieviete apklust tad ir attiecībām beigas. (c)Kad zāģē,cilvēks vēl nav vienaldzīgs(c)

ta ir tada mentalitates ieziime? tads pats apgalvojums, ka krievs, ja miil, tad sit? ka apprecas, ta sakas regulešana? ibo ta ir jabut, ibo tas noziime, ka patiik un ir interese un šausmiigi tapec miil?
cilveki, kas jums ar pratu? jus nevarat mieriigi, saticiigi dziivot, apprecoties? ir jazagje, jaregule, japamaca? priekš kam tad tads japrec? ka tik apprecetos? jo mamma ta dariija, veca mamma?
noželojami.

Zemgale  Nepiekrītu. Katrā situācijā var būt citādāk, jo no malas neviens nezin kas ir situācijas pamatā. Vai raksturu, interešu nesaderība, vecuma posma īpatnības,emocionālā vardarbība, seksuālas vai veselības problēmas vai vienkārši konkretajam sociālam slānim raksturīgais-kā grib tā dzīvo un....... /trekns krievu lamuvārds/ kāda citiem daļa.

Shalom  Ja zāģē jātin makšķere. Protams, ja zāģē gan jau tam ir iemesls, bet neredzu iemeslu kāpēc situāciju pasliktināt vēlvairāk..

karumnieks666  Kad ir nesaskaņas vajag meklēt dažādību. Šļūkāt citos virzienos un tad veidojas liela pieredze un izpratne cilvēkos. Var salīdzināt kas ir kas un izlikt punktus uz i. Ja grib ko saglābt tad katram sīkumam pievērš vērību un saproti ka ar savu otru pusi esat radīts viens otram. Lai apslāpētu rutīnu pa kluso šļūkāju šur un tur.

Arnika  Ja kāds kādu zāģē, tātad nemāk sarunāties.
Zāģētājs nespēj savu domu "aiznest" zāģējamam.

Ja sieviete dzer, tātad vai nu alkoholiķa un nespēj nedzert, vai arī dzer, lai aizmirstos un nebūtu jāskatās uz vīru.
Bēg no situācijas, kas dienu no dienas atkārtojas.

Dzeršana, protams, sliktākais variants, es piemēram, kad nevarēju uz vīru vairāk skatīties iestājos augstskolā un visas brīvdienas mācījos.

mairita1971  Cilvēki,kas zāģē parasti ir nepārliecināti par sevi.Šobrīd daža laba arī grib pazāģēt.Redzi,ja neizsaka savu viedokli par kaut ko,tad muļķe.Ja viedoklis ir,tad iznāk ka zāģē.

Sinilga  Dzīvē viss ir paralēli un perpendikulāri un pa apli...
nu labi, nezāģēju... malacis, ērglis.... vienalaga neapmierināts ar dzīvi...
manuprāt, ja esi dzimis zāģis, tad arī tāds būsi visu savu dzīvi...
ja esi dzimis koks, tad tevi arī zāģēs visu tavu dzīvi....
bet, ja esi tāds nekāds, KĀ ES, jo, kā Žurka Kornēlija teica: “Mana pacietība ir kā okeāns. Bet arī okeānam ir krasti!!!” – nu nav cilvēkam “sevi jānogalina citu dēļ”
visas nelaimes ir no tā, ka cilvēki savā starpā nesarunājas...
mēs sarunājāmies un diezgan detalizēti, bet laikam ir vēl cita problēma:
DZIRDĒT vai SADZIRDĒT un VAI VISPĀR IR VĒLME, LAI VISS BŪTU LABI...
kāds labi jūtas kā moceklis, jo tad savas neveiksmes var novelt uz citiem...
kāds cenšas “mīļi apskaut visu pasauli”, bet “nepateicība ir pasaules alga” ....
mēs pārāk daudz tērējam savu enerģiju negatīvajam – palasiet diskusijas un ieteikumus portālos: ka tikai ciešāk iekost otram rīklē. Kāds “pamet labu ideju”, bet tā vietā, lai ierosinātu izeju no situācijas, latvji vienkārši “aplej viens otru ar dubļiem” un tā sirsnīgi....
nu tāds cilvēks “nozāģēs” ne tikai sevi, bet “visu birzi sev apkārt” ...

Geisha  Ja vīrietis teica ka salabos pilošo krānu tad salabos un nav ko te katru pusgadu atgādināt.
Es parasti lūdzu 3 reizes. Ja nedzird tad meklēju citu risinājumu. Apvainojas. Par ko? Par to ka slinkums bija atrisināt problēmu un tad vajag sūdzēties ka zāģē. Uzasini to nazi vai iesit naglu un miers mājās.
Sievietes dažkārt sāk dzert no pārāk labas dzīves mājās.

Virgo  Pēc visiem fizikas likumiem , Ko dara sieva ar vīru ko nevar salauzt - zāģē....

Geisha  Jo labāka sieva jo ātrāk bojājas vīrs.

Sinilga  Geisha: viedoklis1 1 Jo labāka sieva jo ātrāk bojājas vīrs. taisnība!! cik ir tādi stāsti uzklausīti??!!
BBBEEETTT:
Lieko tiesu pašas vien vainīgas: vieniem neļaujam “sacietēt” kā klintīm, citus pašas “atmiekšķējam” un padaram pa lupatām, cenšoties viņus pārspēt vai ignorēt. Manuprāt, mūsdienās maz ir arī sieviešu, kuru dēļ vīrietis vēlas kļūt par klinti. Un pašas vien jau mēs tos vīriešus radam – jau no mazotnes. Un sabiedrība kļūst tāda – nekāda, šausminoties, no kurienes sarodas arvien vairāk trešā dzimte: ne ta vīrieši, ne ta sievietes ...

bet tomēr tās sievietes ir neizprotami radījumi??!!
mana vīrene pateica/ieteica: pasaki viņam (par savu miesīgo dēliņu, luteklīti), ja viņš nebeigs dzert, tu ( t.i. ES, no viņa aiziesi!!!)
HHMMMM!!!!
par dzeršanu esmu jau viņas dēliņam teikusi arī bez viņas/māmiņas ziņas... man IR IZVĒLE - AIZIET... BET:
sievietes tomēr ir ļooti gudras būtnes - arī dodot citām padomus ...
ja jau pirmo daļu esi izpildījusi pēc labākās sirdzapziņas, tad ar barbariskiem pašaizsardzības instinktiem apveltīta sieviete izvēlas - pamest alu, kurā Tevi pati dzīve nozāģē...
kas neriskē, tas nedzer šampanieti - tas laikam par vīriešiem ???!!!
kura neriskē, tā nepamostas ar mamuta kaulu mutē - tas laikam par abu dzimumu cilvēkiem, kuri ir attālinājušies, vispār dabu nav redzējuši, nav lasījuši nerātnās dainas, pat nezin, kas tas ir - mīlēties, tāpēc arī tas, kurš to neprot, otru līdz kaulam arī nozāģē - tu esi "...." maniaks...

Labrador  Tas nozīmē tikai to , kā attiecības jaizbeidz nekavējoties , pieceļoties aizejot un neskatoties atpakaļ.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu