Mīlestība un sekss???

Cik daudz tas ir atkarīgs viens no no otra?Es te bij ļoti noguris no darba un seksi negribēeju darba dienās,tad dāma teica ka viņu laikam nemīlot,bet tā nav.Tad vai ja ir mazāk seksa dāmas domā ka vairāak nemīl??

jurks  Ja garīgais- emocionālais nebūs pirmajā vietā, tad šo fizisko piepūli var salīdzināt ar aktivitātēm trenažieru zālē, kas, itkā, cilvēku - personību uzpumpē un paceļ līdz griestiem, bet patiesībā padara par atkarīgo! Kuriozs moments- mēs meklējām kādu otru, kurš spēs izraisīt mūsos šo ļoti spēcīgi reibinošo vielu izdalīšanos mūsu pašu organismā!

mirga  Autoram - kādu reizi katrs var būt pārguris, tas partnerim jāsaprot. Tomēr tuvību nevar veidot tikai pēc grafika- brīvdienās.

nagaine  Ja atnākot vakarā no darba negribas seksi tas nozīmē tikai to ka darbs Tevi pilnībā apmierina,

dardedze  hm, tipiska problēma tandēmā V=rotaļlieta, S=bankomāts.

Ruzvelts  Ir tādas precētās, ja vecis nedrāž katru dienu, tad viņas iet pie kaimiņa ...pilna Rīga ar tādām tipa " precētajam" kur vecis visu mūzu ar ragiem...pat svingeriem nekas tāds prāta neienāks ko tās "precetās" izšiverē :))

liedags1  Mēs mīlam seksot, un mīlejam seksojot...pārējais...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu