Latviešu sieviešu gara trulums

oHo fakti-
1)vēlas iepazīties ar vīrieti35-45 gadus vecu,man 65
2) prasības-algai ir jābūt ne mazāk kā 1200 eiro mēnesī(lai nopelnītu tādu naudu,tad tam vīrietim būtu jāsaražo produkts ne mazāk kā par 60 000 eiro mēnesī)
3) var runāt latviešu,krievu,angļu valodās(naudas dēl. ir ar mieru gulties kaut vai zem tanka)
4) ir viens bērns ,vairāk bērnus nevēlas (viens un tas pats negadijums sexā)
5)patīk ceļot,dziedāt dejot,lasīt grāmatas(bet,johaidi,kad tad tev ir laiks vīrietim?)
6) jābūt nesmēķētājam(bet vīriešiem izraisa nepatiku sieviešu parfimērija)

Geisha  Pat ar maniem necilajiem ienākumiem(oficiālais darbs+ datoru remonts+ tirdzniecība onlinā =1800 eiro uz rokas!!!) Un tad es esmu spiests strādāt 16 stundas diennaktī....

Vecīt, te Tu čugunu lej. Smagi. Uk, ja strādā 16 (???????) stundas tad pelna krietni vairāk nekā 1800...... Par sēdēšanu porno saitos naudu nemaksā (tur varbūt arī ir tās 6 stundas). Kurš šodien baigi remontē datorus? Un vēl Uk...čuguns.

Kāda sāpe Tev par Latvijas sievietēm, ja negrasies atgriezties? Nu, lai tak viņas grib. Tu skaties uz polietēm, krievietēm, šokoladkām. Ukrainietes vāra labu boršču (ja kas). Kur probļema? Tas ka neesi vairs īsti iekārojams? Ko darīt? Laiks savu ņem... arī potenci. Nav laba potence ir naids uz sieviešu dzimumu.

Laimnese  JOHAIDI21, tur jau ir tā lieta, ka man nav problēmu. Izskatās, ka Tev vienkārši negribas iet uz darbu...dzīvo vieglāk...varbūt nevajag tik daudz iegrimt citu cilvēku dzīvēs, bet dzīvot savējo...un iet uz tādu darbu, kas sagādā prieku...un iepazīties ar slaucēju laukos. Āmen.

Bazhix  Cilvēkam, kuram šķiet normāla 2% rentabilitāte (skatīt 2.punktu tēmas pieteikumā), nevajadzētu ļaut tikties ar pretējo dzimumu.

preilene  Bet nu jā - priekš kam Tev latviešu sieviete, ja viņas ir tik nepiemērotas Tev? Visa pasaule taču vaļā - izvēlies jebkuru.

laukroze  kāpēc gan uk būtu vajadzīga tieši latviete??? .. kaut kas neiet kopā, ļaužu tur vairāk nekā te, ieliec info kādā date site un atradīsi vēlamo, iespējams,
bet, ja pārāk spītēsies vari palikt bešā...:)

Ievinjata  Johaidijs uzskaitījis apbižoto latviešu vīriešu biežākos pieņēmumus par to, ko no viņiem prasa sievietes. Tagad vēlētos dzirdēt, ko tad jūs esat gatavi sievietēm dot? Par to vīrieši kaut kā nekad nerunā.

coldlands  ...bezjēdzīgiem ceļojumi.....
Šitais teksts atrodas tupuma smaile.

gertrude  viss teksts ir tupuma smaile. cilvēks Latvijā atgriezties netaisās, bet latviešu sievietes noliek uz nebēdu. dzīvojot UK tik liela izvēle, jeb arī tur sieviešu prasības nemaz tik mazas nav, tāpēc vienīgā izklaide ienākt šeit un izspļaut žulti.

Svece  Kādas pretenzijas ja patīk ceļot,dziedāt dejot,lasīt grāmatas ? Kurs tad punkts nepatīk ? Vienīgais man būtu iebildumi ja skaļi un šķībi dzied.

Gribii lai raksta ka patīk gatvot ēst un taisīt minetu ? Un ir savs bizness kas nodrošina visus viņas un tavu izdevumu nosegšanu ?

riebekle  Kārtējais sieviešu nīdējs. Truliķis. Tāpēc arī nevienu nespēj dabūt.
Nu ko, mans padoms - pasauli neizmainīsi, būs vien pašam jāmainās. :)))

Drole  Varbuut teeminjas autors straadaa pie Tuvo Austrumu piznesmenja pa kluso, taapeec uz lielaaku algu nevar pretendeet...

https://www.indeed.co.uk/salaries/Computer-Technician-Salaries

Fiskars  Spilgta iztēle un kreatīva interpretācija.

Kurts69  Nu nevajag jau to tēmas autoru tagad tik skarbi nolikt un kārt viņam klāt kaut kādus "Goda" nosaukumus. Vienīgais ko viņam vismaz es varu pārmest ir vispārināšana. ja virsraksts daudzskaitlī, tad nu varēja ielikt vairākus piemērus.
bet ja paskatās uz problēmu kā tādu, tad zināms pamats jau tēmai ir. Man piemēram šķiet, ka prasību saraksts anketās ir bezjēdzīgs, jo tikai aizbiedē daļu iespējams sakarīgu kadru. Un redzot to, ka te daudzas sejas ir jau ļoti ilgu laiku, es secinu ka ar tiem lieliskajiem vīriešiem, kas atbilstu prasībām, nemaz tik izcili nav.

multi  Varžacis dikti sāp? Daļēji uzrakstīta taisnība.
Vēl var piemest, ka daļai sieviešu pašām bērni, bet nepatīk, ja vīrietim ir bērni.

111zaagis111  Parādi man to darbiņu kur maksā vairāk un es uzreiz mainīšu darba devēju!


Es darbinieku ar tādiem uzskatiem pie sevis darbā viennozīmīgi neņemtu. Vienīgais parametrs kas interesē darbā - alga. Nožēlojami.

jurks  Ērglis varētu apskaust šādu redzēs asumu, atrast no 90 000 aktīvu lietotāju anketām tieši šādu, bet var būt tā ir neaprakstāma sāpe kas caurdur sirdi- izlasot šo neadekvāto prasību sarakstu, pēc tik cītīgas meklējumu vērtēšanas!

Tessa  Jebkuru slaucēju laukos ,ar izglītību,es vērtēju daudz augstāk nekā šīs "plānā galdiņa "urbējas pilsētās.(c)

o, mani verte augstak :DD tikai piedoshanu, man tadu johaidi ar piemaksu nevajag.

av2  taa nav. Iisteniiba, vinnas passas pat neatceraas, ko ierakstiijussas anketaa, un ja buus kliksskkis...visu to anketu izmetiis miskatee...3 sekunzzu laikaa.
Latvijas sievietes ir vienas no forssakajaam pasaulee, un peiredze ir. Nu reaali neprasa vinnas kalnus gaazt, bet normaalam virietim buut, to gan. Neskaties ir paaris spindzelem,vai chista...protituutaam, kas ir te arii , un visos pasaules iepaziissanops sitos.Lai tak meitenes izklaideejas, kameer var. Pec tam tak taapat..nolaizzaas uz zemes, un ir pavisam ok:)

raudinja  Tada alga tiek prasīta,lai virietis pelnitu pats priekš sevis,,,lai sievietei nebutu vecis jauztur,lai nebutu vinai par savu naudu šim zeķes jāpērk,,un aliņš/cigaretes jastiep no veikala,,
Jo parasti/vai neparasti,,,calis aiziet dzivot pie vecakas dāmas,,un damai jabut pilnam ledusskapim,,lai šim pilns veders,,,bet vecim kuram neka nav,,,,ka tik plika alga,,to nesaprast

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu