psihologa konsultācija

Labvakar! Vai kādam ir pieredze? interesētu tieši psihologa konsultācija (nevis psihiatra - tik traki ar mani nav), Vai varat ko ieteikt? kur un kādas izmaksas?

Sienazutrenkataja  Dažiem pat komentārus nav jaraksta-var tikai savu niku ierakstīt, lai visi saprot-kas ir kas?:)

Sienazutrenkataja  psihiski visveselakie ir tie, kuriem niki ir no sērijas..vīriesi ir mēsli..vīriesi ir lopi:))))

elis  Ja tu jūti ka vajag psihologu tad iespējams tev ir kaut kur pārdzīvojumi kurus var traktēt , kā emocinālu vardarbibu, var doties uz Martas centru , viņi ar tevi aprunāsies un ja redzēs ka vajag reali palidzibu bus par velti vairākas reizes un var ari pagarināt, (kā minimums ieteiks kur griesties citūr) ja iet par naudu tad apmeram ir 30 eiro stundā privatprakses citiem psihologiem,
• Ja var atļauties maksāt tad vis labākā ir Jumeja Gogoļa 3, Rīga, LV-1050
Viņa ieteiks kādu atkarībā no problēmes, Jo pamatā katrs psihiatrs ir aukstas klases psihologs , bet kā jau citi minēja vienkārši psihologs var ari nebūt līmenī un nesaprast to kas tev patiesi vajadzīgs

Fiskars  Es varētu ieteikt paklausīties Mirzakarima Nurbekova lekcijas jūbētūbē. Jeb Žaka Fresko lekcijas par cilvēku problēmām, kas nemaz nav tik dziļi individuālas.

Drole  Teemas autore taujaaja peec psihologa, nevis scam artista kaa Fresko

http://www.internationalskeptics.com/forums/showthread.php?t=147445

111zaagis111  Ļoti daudz var noskaidrot ar Helingera sistēmātisko izvietojumu metodi. Noskaidrot , saprast, pieņemt , piedot - un varbūt psihologs vairs nav vajadzīgs.

Undiine  Vienīgā metode, lai sevi maxim. labi izzinātu, būtu klasiskā psihoanalīze (pēc Freida vai taml.), kas notiek 3x ned. un vismaz 5 gadus no vietas.
Vot tad arī cilvēks var teikt, ka sevi izpratis pietiekami labi.
Bet, vai Latvijā ir (ir jau daži, ir, bet tikai daži - tādi, kas paši izgājuši psihoanalīzi) tādi, psihoanalīzi veit TIESĪGi speciālisti?
Jā, un vai Tev būs čemodāns ar naudu, lai visu to (un pārējo) nomaksātu?

Ko ar to gribēju teikt? Ka viss pārējais, kas ārpus klasiskās dzīļu psihoterapijas (ieskaitot sapņu analīzi) ir nekas vairāk, kā VIRSPUSĒJAS, PAVIRŠAS interpretācijas.
Tad jau vērtīgāk ir pašiem lasīt psiholoģijas literatūru, ko arī esmu darījusi.
Ā, jā, laba lieta ir meditācijas. Pārējais ir dažādas lomas, ego, stereotipi (gan pašu, gan citu)... Eh, plaša tēma. Neesmu gatavojusies plaši izvērsties, bet kaut ko sajēdzu.
om

Fiskars  Drolei. Es zinu.

edding  Jā, cik te visi gudri. Cilvēks jautā laba psihologa uzvārdu vai telefonu, tak atrodas vesela kaudze, kura dod padomus, ko darīt un ko nedarīt. Jums ir attiecīgā izglītība? Ja ir, jūs pat neziniet par kādu psiholoģisko traumu ir runa, bet iesakat ko darīt. Kurā skolā tā māca, nezinot dot CU.
DGas dažām šī tēma pat šķiet šausmīgi smieklīga, zviedz un vārtās no smiekliem.
Re, Undīne ,piemēram ,dod padomus. Un turpat piemetina, ka LV nav gandrīz neviena psihologa, labāk esot pašai apgūt šīs zinības. Laikam no pp.Un vēl labāk pašam operēt, labot zobus, mācīt bērnus utt.

Undiine  edding

Neviens, tai skaitā, psihologi vai ps-terapeiti, nav universāli, proti, tēmas autore nav devusi norādi, kādā jomā viņai būtu vēlama palīdzība.
Neticu universāliem speciāistiem un citiem neiesaku. Nauda, ziniet, visiem patīk.
Tēmas autorei varu ieteikt vispirms pašai priekš sevis nodefinēt risināmo jautājumu (piem. vai tās būtu pāru attiecības, kurās ir konflikti, varbūt traumas (fiziskas vai emocionāls), varbūt katastrofas, tuvinieku nāve, fobijas, atkarības uc., utt - mēs nezinām tēmas autores problēmas).
Attiecīgi, vispirms nodefinējot problēmu, tad arī var taujāt pēc citu ļaužu rekomendācijām.
Var gadītis, ka pietiks ar šo pašu PA, ko arī novēlu... ;)

DanaL  shining (23:55), psihologs un psihoterapeits ir 2 dažādas lietas. Psihoterapeits ir ārsts, mediķis, kamēr psihologs ir sociālo zinātņu pārstāvis, ko pēdējā laikā ražo gandrīz uz katra stūra.

Labrador  Vēl vairāk prātu sacakares un piķi noplēsis.

siikaa16  Var apmeklēt kursus, nodarboties ar hobijiem utt. Tomēr zamapziņā viss paliek. Tad lēnām parādās veselības problēmas. Ja nav dziļi ielaista problēma, tad mēģini atrast bezmaksas konsultācijas. Man tādas palīdzēja. Bieži jau pāri nodara, kāda cilvēka vārdi un rīcība. Ja sākumā liekas visu var pārzīvot. Tomēr izrādās, tas tā nav. Dažiem ļoti būtu jāpiedomā, ko saka un dara.

av2  oHo - te , ha, ha , ... na hallavu , visu paskaidros, iestaastiis, un iedizis kopleXos 1-2-3 .
Sievietes te paklausieties viiriessus, un viiriessi sievietes :) Garanteets meegginaajusm leecienam no...tilta :((
A taa cilveeki muusdienaas , nu 90% gadiijumos, jauc vienkaarssi tuudiigu garastaavokli ar depresiju...:(
Deprseija ir tad, kad nekas , absaluuti nekas vairs neliidz. Nedz algas pielikums, nedz jauna love, nedz hobiji, nedz ....nedz vinnets limons loterijaa. Vot tad ir vaaks :(( Reals. Paareejais viss ir...sstrunts. Aizccaaposi pie taad konsultanta ar savu sskkiibo gariigo, nu vinnss parunaasies ar tevi...stundu, divas...par tavu passa naudinnu. Un? Jutiisies tiessam labaak? Neskatoties uz reaalaam dziives probleemaam, kuras slinkuims risinaat ta...:(

preilene  Protams, ka mēs varam sasmelties zināšanas grāmatās un youtube un paši sev gan māju uzcelt, gan auto uzbūvēt, gan zobus salabot un aklo zarnu izgriezt. Bet cik tas būs kvalitatīvi? Un vai to mums vajag?

Aiziet pie psihologa uz konsultāciju nenozīmē, ka uzreiz ar viņu jāstājas vairāku gadu attiecībās.

Sienazutrenkataja  Psihologa konsultācija nebūs lěta..vai Jums ir lieki 30 eur..ko izmest..jo no kabineta iznāksiet tieśi tāda pati..kā iegājāt..piekrïtu domai..ka psihiatrs ir arī augstas raudzes psohologs..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu